Κατάσταση επιβίβασης - μειωμένα εισιτήρια
Υπάρχει κάποιο site που μπορώ να μάθω σε ποιο φρουραρχείο υπάγομαι;Επίσης επειδή θα πάω μέσα στις επόμενες μέρες στην αστυνομία, ισχύει ότι μπορώ να βγάλω κατάσταση επιβίβασης και εκεί;
Σε ποίο νομό κατοικείς;
Κατάσταση επιβίβασης από Αστυνομική Αρχή βγάζεις μόνο αν δεν υπάρχει αντίστοιχο Φρουραρχείο.
Κατάσταση επιβίβασης από Αστυνομική Αρχή βγάζεις μόνο αν δεν υπάρχει αντίστοιχο Φρουραρχείο.
Νομό Πέλλας μένω
Νομός Πέλλας - Φρουραρχείο Έδεσσας
Τηλέφωνο: 23810-83140
Τηλέφωνο: 23810-83140
Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Καλησπερα, μπορω να μετακινηθω δωρεαν στο κεντρο που θα παρουσιαστω, καπου το ειχα ακουσει. Επισης στις αδειες δικαιουμαι δωρεαν μετακινηση η μονο το μειωμενο εισητηριο?
Παιδιά χαίρετε,
Συγγνώμη που επαναλαμβάνω την ερώτηση αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι έχω καταλάβει τα πράγματα σωστά.
Είμαι από Ηράκλειο. Μόλις τελείωσα τη βασική εκπαίδευση και πήρα μετάθεση στη Ρόδο. Μου έδωσαν 2 κάρτες επιβιβάσεως για ακτοπλοική μετακίνηση, μία για Ηράκλειο -> Πειραιά και άλλη μία για Πειραιά -> Ρόδο.
Οπότε αν κατάλαβα καλά, πάω στο φρουραρχειο στο Ηράκλειο με τις κάρτες επιβιβάσεως, το σημείωμα κατάταξης και την στρατιωτική μου ταυτότητα. Από εκεί θα μου δώσουν κάποιο χαρτί με το οποίο θα πάω στο πρακτορείο για να κλείσω τα εισιτήρια.
Καλά τα λέω; Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει σας παρακαλώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Συγγνώμη που επαναλαμβάνω την ερώτηση αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι έχω καταλάβει τα πράγματα σωστά.
Είμαι από Ηράκλειο. Μόλις τελείωσα τη βασική εκπαίδευση και πήρα μετάθεση στη Ρόδο. Μου έδωσαν 2 κάρτες επιβιβάσεως για ακτοπλοική μετακίνηση, μία για Ηράκλειο -> Πειραιά και άλλη μία για Πειραιά -> Ρόδο.
Οπότε αν κατάλαβα καλά, πάω στο φρουραρχειο στο Ηράκλειο με τις κάρτες επιβιβάσεως, το σημείωμα κατάταξης και την στρατιωτική μου ταυτότητα. Από εκεί θα μου δώσουν κάποιο χαρτί με το οποίο θα πάω στο πρακτορείο για να κλείσω τα εισιτήρια.
Καλά τα λέω; Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει σας παρακαλώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Αν εννοεις την κατασταση επιβιβασης (ενα ροζουλι χαρτι) πας με αυτο στο πρακτορειο. ΚΑθε τετοιο ειναι για ενα εισητηριο. Τα δινεις στο γκισε και σου δινουν τα αντιστοιχα εισητηρια
giannismar έγραψε:Αν εννοεις την κατασταση επιβιβασης (ενα ροζουλι χαρτι) πας με αυτο στο πρακτορειο. ΚΑθε τετοιο ειναι για ενα εισητηριο. Τα δινεις στο γκισε και σου δινουν τα αντιστοιχα εισητηρια
Ναί αυτά τα ροζ είναι. Ευχαριστώ πολύ!
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Ειναι αληθεια για να παρεις κατασταση επιβιβασης πρεπει να χρεωθεις δικες σου μερεςκαι οχι απο ταπ και τιμητικες?
-
- Posts in topic: 2
Κατασταση επιβιβασης ειναι ουσιαστικα δωρεαν εισητηρια. Τι σχεση εχει με την αδεια?
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Εμενα μου ειπαν οτι πρεπει να χρεωθω δικες μου μερες για να παρω κατασταση επιβιβασης
-
- Posts in topic: 2
Κατασταση επιβιβασης μπορεις να ζητησεις απο το φρουραρχειο για να πας στο κεντρο. Που κολλαει σε αυτο η αδεια;
-
- Posts in topic: 3
Παιζει να ισχυει ωστοσο. Λογικα αναφερεται σε δωρεαν εισητηριο κατα τη διαρκεια αδειας. Εγω θυμαμαι αδρα (πολυ αδρα ομως, μπορει να κανω και λαθος) ότι για ν παρουμε το δωρεαν εισητηριο απο τη μοναδα, επρεπε η αδεια μας να εχει τουλαχιστον 2 μερες κανονικης αδειας. Τωρα τι σημασια εχει αν ειναι ταπ η κανονικη. Αδεια να'ναι και οτι να'ναι.
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Καποιοι μπορει να μην θελουν να χαλασουν την κανονικη τους αδεια
και να θελουν να ξοδευουν τις ταπ και τις τιμητικες
και να θελουν να ξοδευουν τις ταπ και τις τιμητικες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες