akis337 έγραψε:Καλησπερα παιδια, ειμαι απο Θεσσαλονικη και Μπαινω τον Μαρτιο στην Τριπολη. Γνωριζει κανεις εαν μπορω να βγαλω καρτα επιβιβασης απο το φρουραρχειο Θεσσαλλονικης απο Αθηνα για Τριπολη (θα ειμαι αθηνα την βδομαδα πριν μπω) ;
Καλησπέρα φίλε μου, και καλή θητεία να έχεις. Απο το φρουραρχείο που υπάγεται το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις θα βγάλεις την κατάσταση επιβίβασης. Ευχαριστώ.
Στην στρατιωτικη σου θητεια νομιζω δικαιουσαι μια κατασταση επιβιβασης αυτη σου καλυπτει και πλοιο και λεοφωρειο μετα για το κτελ για να πας σπιτι σου?
kolegas έγραψε:Στην στρατιωτικη σου θητεια νομιζω δικαιουσαι μια κατασταση επιβιβασης αυτη σου καλυπτει και πλοιο και λεοφωρειο μετα για το κτελ για να πας σπιτι σου;
Όπως ακριβώς το είπες.(Πλήν αεροπλάνου όπως υποθέτω γνωρίζεις).
kolegas έγραψε:Οχι δηλαδη απο την περιοχη κατοικιας που αναφερει το σημειωμα καταταξης; Εγω υπαγομαι στην στρατολογια ανατολικης αττικης αλλα μενω επαρχια μονιμα
Moλις πηρα κατασταση επιβιβασης απο το φρουραρχειο Θεσσαλονικης ενω υπαγομαι σε αλλη στρατολογια.
Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Ο αδερφός μου είναι από Πάτρα και του βγήκε να πάει Έβρο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσες Κ. Ε δικαιούται αυτούς τους 9 μήνες, ή για να το θέσω πιο απλά, πόσες φορές μπορεί να πάει και να έρθει με άδεια χωρίς δικά του έξοδα και με τι μέσα μεταφοράς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπερα. Ειμαι δοκιμος υπαστυνομος, σχολη αξιωματικων ελας, εχω δικαιωμα να ταξιδεψω με c130; Που μπορω να απευθυνθω για πληροφοριες;Ελπιζω καποιος να απαντησει σχετικα αμεσα, διοτι επειγη, ευχαριστω πολυ!
Αυτο που ισχυουν με τις καρτες επιβιβασεις ειναι: Παω στο φρουραρχειο και επειτα δινω τα εγγραφα σε καθε πρακτορειο αντι για λεφτα και παιρνω κανονικα τα εισιτηρια σωστα;
Συνολο ποσες καταστασεις δικαιουμαι; 1 Οταν θα πρωτοπαρουσιαστω + Αλλη 1 μια που καλυτερα να την χρησιμοποιησω προς την μοναδα;