Κατάσταση επιβίβασης - μειωμένα εισιτήρια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tsad
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tsad »

Η δωρεάν επιστροφή από το κέντρο κατάταξης προσμετράται στην μία δωρεάν κατάσταση επιβίβασης ή όχι;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

tsad έγραψε:Η δωρεάν επιστροφή από το κέντρο κατάταξης προσμετράται στην μία δωρεάν κατάσταση επιβίβασης ή όχι;

Όχι.

tsad
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tsad »

cuervo έγραψε:
tsad έγραψε:Η δωρεάν επιστροφή από το κέντρο κατάταξης προσμετράται στην μία δωρεάν κατάσταση επιβίβασης ή όχι;

Όχι.

Ευχαριστώ.

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

ziaba έγραψε:Μου έδωσαν μια κατάσταση επιβίβασης μπορώ να την χρησιμοποιήσω αργότερα γιατί θέλω να ταξιδέψω με αεροπλάνο
κατάσταση επιβίβασης είναι μία για όλη τη θητεία και κανονικά την αιτήσαι εσύ. Είναι το/τα εισητήρια με το δυνατότερο φθηνότερο μέσο. Προφανώς το αεροπλάνο δεν είναι μέσα σε αυτά τα μέσα Εικόνα
Όχι πήγα για εξέταση στο 401 και μου έδωσαν κατάσταση επιβίβασης χωρίς να την ζητήσω δεν την χρησιμοποίησα μπορώ να την χρησιμοποιήσω αργότερα πχ στην άδεια μου
Πολίτης !!!336 !!!
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Τελικά μάγκες, είναι δωρεάν τα εισητήρια ή μειωμένα; Θα πέρνω λεωφορείο από Νέα Πέραμο για Αθήνα. Άμα τους δείξω ταυτότητα, δικαιούμαι καμία ελάφρυνση; Εικόνα
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Οχι, εισαι μισθωτο δοκεμον, δε δικαιουσαι οικονομικες ελαφρυνσεις στα μεσα μεταφορας ! Καλο; Καλο. Αν εχεις ακομα την ταυτοτητα του οπλιτη ομως, λογικα δικαιουσαι μειωμενο. Μεχρι να παρεις την ταυτοτητα του δοκιμου
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι, την έχω ακόμα. Γιατί; Θα μου την πάρουν μόλις μπω Μ. Υ. Ε. Α; Και πάλι δε θα είμαι μισθωτός μέχρι να τελειώσω την εκπαίδευση!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Konstantinos_ έγραψε:Ναι, την έχω ακόμα. Γιατί; Θα μου την πάρουν μόλις μπω Μ. Υ. Ε. Α; Και πάλι δε θα είμαι μισθωτός μέχρι να τελειώσω την εκπαίδευση!

Άλλο δόκιμος και άλλο φαντάρος, ο φαντάρος παίρνει 8 ευρώ ο δόκιμος παίρνει παραπάνω.

Όταν παρουσιαστείς στην Σχολή Δοκίμων, παύεις να είσαι φαντάρος.

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

cuervo έγραψε:
Konstantinos_ έγραψε:Ναι, την έχω ακόμα. Γιατί; Θα μου την πάρουν μόλις μπω Μ. Υ. Ε. Α; Και πάλι δε θα είμαι μισθωτός μέχρι να τελειώσω την εκπαίδευση!

Άλλο δόκιμος και άλλο φαντάρος, ο φαντάρος παίρνει 8 ευρώ ο δόκιμος παίρνει παραπάνω.

Όταν παρουσιαστείς στην Σχολή Δοκίμων, παύεις να είσαι φαντάρος.

ΟΚ. Άρα μου δίνουν άλλη ταυτότητα;
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Λίγο πριν ονομαστείς παίρνεις την ταυτότητα του δόκιμου...
Οι στρατιώτες δικαιούνται μειωμένα εισητήρια σε καράβια/κτελ, στα ΜΜΜ μπαίνουν δωρεάν (μπορείς να ρωτήσεις και στα ταμεία του μετρό πχ)
Οι δόκιμοι κανονικά τα πληρώνουν όλα σαν στελέχη, αλλά σχεδόν κάνενας δεν ξέρει την διαφορά δόκιμος-στρατιώτης Εικόνα
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Τότε αφού θα πάρω την ταυτότητα μετά το δίμηνο, μπορώ να χρησιμοποιήσω την τωρινή μου για δύο μήνες να κινούμαι με κάποια ελάφρυνση.
Άβαταρ μέλους
manos959
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από manos959 »

Διαβασσα στο ιντερνετ (οχι και τοσο τρομερη πηγη) οτι πλεον δεν δινουν δωρεαν ειστηρια στους φανατρους που υπηρετουν κυπρο (ελδυκ,35μκ κλπ) και οτι αναγκαζονται να πληρωνουν απο την τσεπη τους... Ισχυει?
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Σημερα στο φρουραρχειο της πολης μου με ενημερωσαν πως μπορουμε να παρουμε μονο τρενο και κτελ. Εκτος απο την πρωτη κατασταση επιβιβασης για το κεντρο, μπορουμε να παρουμε αλλες δυο απο τη μοναδα με διαδρομη απο τη μοναδα προς τον τοπο διαμονης και πισω.Επίσης το τρένο πρέπει να είναι απλό και όχι intercity. Για παράδειγμα εάν κάποιος είναι από Θεσσαλονίκη και θέλει να πάει Αθήνα, θα πάρει το βραδινό τρένο που είναι απλό γύρω στις 11μμ. Με το σημείωμα κατάταξης, για Αθήνα τουλάχιστον, μου είπαν στο φρουραρχείο πως μπορώ να μετακινηθώ δωρεάν με όλα τα μέσα μεταφοράς. Συν το κτελ.(Το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει χωρίς κατάσταση επιβίβασης... )

Think less..Live more...
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Τελικα στο φρουραρχειο ελεγαν οτι να ναι. Μας ενημερωσαν στο κεντρο πως εχουμε μονο μια κατασταση επιβιβασης.
Think less..Live more...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης