ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής
- commando210
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Το τελειωσαν ο ενας Γνωστος μ που μπηκε, πηγε κανονικα σαν κληροτος Σεμπτεβρη, τοτες ζητησαν ΟΥΚ, Περασε το σχολειο με διαρκεια 6,5 μηνες μετα περασε σβεα και τωρα ειναι μονιμος ως ΟΒΑ
Καλησπέρα σε όλα τα κομάντο και σε όλα τα μαχημια... λοιπόν κατά 99,9% θα μπω ΠΝ για τον λόγο μόνο και μόνο αν είμαι τυχερός και γίνει σχολείο ΟΥΚ να μπω... τώρα από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα ποτέ γίνονται σχολεία σε ποιες ΕΣΣΟ και τι μήνες. Ερωτώ εγώ τώρα ξέρεις μήπως κανένας ποιες ΕΣΣΟ δημιουργούνται σχολεία και πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να μπω ΟΥΚ από ΠΝ; (επειδή διαβάζω εδώ στο Forum τι περίπου γίνεται, μια βλέπω απο Ε. Δ ζητάνε Ε' ΕΣΣΟ βατραχανθρώπους, μια βλέπω μόνο από Σ. Μ. Υ η Σ. Μ. Υ. Ν μπαίνουν βατραχάνθρωποι, επίσης ότι μόνο από ΠΝ ΕΠΟΠ και τετεοια και έχω μπερδευτεί.. μπορεί κάποιος να μου πει με πιο σιγουριά τι γίνεται πως λειτουργεί το θέμα; εγώ έκοψα αναβολή 24 Ιουνίου με το σκεπτικό να μπω Ε' ΕΣΣΟ Ε. Δ ώστε όταν έρθουν να ζητήσουν να πάω, αλλά μου είπαν ότι από ΠΝ μπαίνεις πιο εύκολα αν γίνει σχολείο στην ΕΣΣΟ σου και έκανα τα χαρτιά για ΠΝ και έβαλα και ένα βυσματακι ώστε να μπω με σιγουριά ΠΝ μπας και με πάρουν στο σχολείο. (Δεν ήθελα να φτάσω σε σημείο να βάλω βύσμα γιατί μια ζωή τους μισούσα τους βίσματιες έλα μου όμως που ρόδα είναι και γυρίζει και το χρειάστηκα και εγώ, αλλά όχι για λόγους καλοπέρασης αλλά για λόγους τους οποίους είναι προφανές. Ευχαριστω
με τα αθλήματα εισαγωγής είναι αυστηρά?Θα μπορώ να κάνω παύσεις ανάμεσα σε κάμψεις, κοιλιακούς, ελξεις?
- GREEKDIVER
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Κριμα ρε παιδια που δεν μπορουμε να μπουμε ουκ σαν φανταροι κριμα...
ΕΔ-ΜΑΚ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΕΛΛΑΣ - ΧΕΛ -
Σχετικά νεκρό το thread εδώ αλλά θα ρωτήσω κι εγώ τα ίδια που ρωτάνε όλοι διότι απάντηση ξεκάθαρη δεν υπάρχει ούτε εδώ ούτε και στο διαδίκτυο. Όλες οι πληροφαορίες είναι τελείως γενικές χωρίς να δίνεται ακριβή και ξεκάθαρη απάντηση. Ενδιαφέρομαι για την ΜΥΚ. Μπορώ μέσα από την θητεία μου να δηλώσω ενδιαφέρον για την Μονάδα; Θα πρέπει να έχω κατανεμειθεί στο ΠΝ; Γνωρίζεί κανείς από ποιές ΕΣΣΟ περνάει κλιμάκιο; Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση στην μικρή περίπτωση που υπάρχουν απαντήσεις αλλά ειλικρινά είναι όλες οι πληροφορίες διάσπαρτες και πολύ δύσκολο να βρεθούν.
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Καλησπερα γιαννη στην θητεια μπορεις να ζητησεις να μπεις στην μυκ αλλα σε καποιες συγκεκριμενες εσσο που ειναι σιγουρα του σεπτεμβριου και η αλλη του μαρτιου
σαν οβα τωρα δεν ξερω τι ισχυει με το θεμα τον σχολειων δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα
σαν οβα τωρα δεν ξερω τι ισχυει με το θεμα τον σχολειων δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
ΝΕΚ έγραψε:Τι προβλημα υπαρχει με τα σχολεια;
τι εννοεις;
- Vasman2000
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Γεια σας είμαι 17 χρονών και είμαι από Κύπρο τι πρέπει να κάνω για να μπω ΟΥΚ
Γίνε λίγο πιο σχετικός στην ερώτηση που έκανες. Θέλεις να μπεις στα ΟΥΚ του ναυτικού ; Θέλεις να περάσεις το σχολείο στρατού ξηράς ; Η να πας δεν έφεδρος ; ( αν και νομίζω πως έχουν σταματήσει να παίρνουν εφέδρους)
- Vasman2000
- Στρατιώτης
Για στρατό ξηράς μιλάω
Για στρατό ξηράς πρέπει να μπεις σαν στέλεχος ειτε απο ΣΜΥ ειτε απο Ευελπίδων η απο κάποια προκυρηξη εποπ, Απο εκει και πέρα Πρεπει να δηλώσεις για ειδικές δυνάμεις και μόλις βγει σχολείο ΟΥΚ να κανεις αίτηση. Ελπίζω να σε κάλυψα...
- Vasman2000
- Στρατιώτης
Πρέπει να βάλω κάποιο βαθμό στο Λύκειο
Φίλε μου πρέπει να δώσεις πανελλήνιες και να περάσεις είτε στην σχολή μόνιμων υπαξιωματικών (ΣΜΥ) Η στην ευελπίδων ως αξιωματικός. Οι βάσεις κάθε χρόνια είναι διαφορετικές μπορείς να δεις τις βάσεις του 2017 για να έχεις πάνω κάτω μια ιδέα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες