Ρίξη χιαστού και στρατιωτική θητεία
Καλημερα, ειμαι 19 ετων, μου εχει ερθει χαρτι για καταταξη στο ΚΕΕΔ με ένδειξη ΥΕΑ, πριν 4 χρονια ειχα υποστει ολικη ριξη προσθίου χιαστου συνδεσμου, εκανα την επεμβαση και πλεον ειμαι μια χαρα σιγουρα οχι οπως πρωτα αλλα πολυ σπανια εκδηλώνονται μικροενοχλησεις, ειναι ονειρο μου απο παιδι να υπηρετήσω στις καταδρομεις και δεν θελω αυτο να με κρατησει πισω... Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να τα καταφερω να βγω ι-1; Εχει ακουσει κανεις καποιον σε παρομοια κατασταση να τα καταφέρνει;(εννοειτε οτι δε σκοπευω να το κρυψω) ευχαρισω εκ των προτέρων.
Γεωργιος έγραψε:Καλημερα, ειμαι 19 ετων, μου εχει ερθει χαρτι για καταταξη στο ΚΕΕΔ με ένδειξη ΥΕΑ, πριν 4 χρονια ειχα υποστει ολικη ριξη προσθίου χιαστου συνδεσμου, εκανα την επεμβαση και πλεον ειμαι μια χαρα σιγουρα οχι οπως πρωτα αλλα πολυ σπανια εκδηλώνονται μικροενοχλησεις, ειναι ονειρο μου απο παιδι να υπηρετήσω στις καταδρομεις και δεν θελω αυτο να με κρατησει πισω... Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να τα καταφερω να βγω ι-1; Εχει ακουσει κανεις καποιον σε παρομοια κατασταση να τα καταφέρνει;(εννοειτε οτι δε σκοπευω να το κρυψω) ευχαρισω εκ των προτέρων.
Από την στιγμή που δεν σκοπεύεις να το κρύψεις και πολύ σωστά θα κάνεις, δεν θα βγει κατάλληλος για να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις, θα κοπείς και μετά την ορκωμοσία θα υπηρετήσεις σε άλλο σώμα/όπλο.
Παιδια και γω εχω ριξη. Δε θα θελανα μου δωσουν αναβολη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν χωρις να το θελω?
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα και από εμένα είμαι καινούργιος εδώ και επειδή έχω καταταχθεί με την ΕΣΣΟ του Μαΐου θα ήθελα την βοήθεια σας. Το 2011 χειρουργηθηκα με αρθροσκοπηση στο δεξί γόνατο για πρόσθιο χιαστό και μηνίσκο έσω και έξω. Το 2014 ξαναχειρουργιθηκα στο ίδιο πόδι για έσω μηνίσκο. Το 2015 χειρουργιθηκα για πρόσθιο χιαστό στο αριστερό γόνατο. Επιπλέον έχω μια κήλη μεσοσπονδυλιου δίσκου (ισχυαλγεια) στην αριστερή πλευρά. Όπως προείπα είναι να μπω τον Μάιο γνωρίζει τη Ι βγαίνω και αν μπορώ να πάρω κάπια αναβολή νοσηλείας για ενα μηνά και λιγότερο αλλά να μπω με την ίδια ΕΣΣΟ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες