35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

ο πυργος στην 35ΜΚ ειναι υποχρεωτικος; Αμα αρνηθεις να τ κανεις; Τι γινεται;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν σε κόβουν για τον πύργο αν αυτή είναι η απορία σου.
G.Gakis

Δημοσίευση από G.Gakis »

KΑλησπέρα. Για την ειδικότητα νοσηλευτή στην 35μκ που το δηλωνείς; Στο κέντρο όταν παρουσιάζεσαι ή όταν πας Κύπρο;
kabak
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kabak »

Καλησπερα. Να μεταφερω και εγω την εμπειρια μου γιατι βλεπω πολλους και ρωτανε. Απο την 335 σειρα ειμαι, και κεντρο εκανα στην σπαρτη, οπου και δηλωσα οτι ηθελα να παω στο ΠΕΖΙΚΟ της κυπρου, ΟΧΙ στις ειδικες δυναμεις. Μετα την αυλωνα λοιπον (οπου κανενας δεν με ενημερωσε σχετικα) πεταξα με το αεροπλανο για κυπρο, και μαθαινω στην προσγειωση (!) οτι εχω επιλεγει για ειδικες δυναμεις... Θα σας πω απλα οτι επαθα σοκ οπως ηταν φυσικο...

Δεν θα μπω σε περισσοτερες λεπτομεριες για το τι εγινε μεσα στο στρατοπεδο, ευτυχως που υπηρξαν ατομα (στελεχη και φανταροι) που μου σταθηκαν ψυχολογικα. Χρειαστηκαν οπως αναφερθηκε και πιο πανω 2 μηνες για να αλλαξει η μεταθεση και να παω σε αλλο στρατοπεδο της κυπρου...

Πραγματικα απαραδεκτα πραγματα παιδια... Αλλοι εφυγαν με ψυχολογικα προβληματα απο εκει μεσα, δεν ειναι δυνατον να στελνεις ατομα με το ζορι εκει... Σορυ για το μεγαλο κειμενο...
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από lephleg »

Razorakos15 έγραψε:Μαγκες ειμαι α εσσο και χθες επαναπατριστικα και τωρα ειμαι με αδεια... Η γνωνη μου ειναι πως η 35 στις σημερινες μερες πλεον δεν αξιζει καθολου λογο του οτι εχει κοπει πολη ο αερας και δεν υπαρχει πλεον καψωνι ουτε αοο στελέχη. Δεν υπαρχει πλεον το παλιος νεος και τα πουστονεα δεν ακουνε τιποτα, απο την γ εσσο και μετα μπουρδελα ειναι, ολη την ωρα αναφερομενους τους βγαζαμε αλλα και παλη του κεφαλιου τους. Η μοιρα κατεληξε σχεδον αχριστη... Ξανασκεφτητε το μετα απο 6 μηνες να ερθετε κυπρο μπας και αλαξει η διοικηση...

Φιλε Razorakos15, ολοι τα ιδια λενε για τις επομενες σειρες. Και εμεις τα ιδια λεγαμε για εσας (ημουν 334) οτι ησασταν παρταλια και απειθαρχοι. Τα ιδια θα λεγατε κι εσεις για τους επομενους.

Δεν πιστευω πως ο Διοικας αφησε τη μοιρα να γινει τοσο ***** οσο περιγραφεις.
Αν ηταν ετσι θα κυκλοφορουσατε κι εσεις με μπεργκιν παντου οπως εμεις για τις μαλκιες της 332 τοτε στην ΑΥΠ. Εικόνα

Fantaros

Δημοσίευση από Fantaros »

Είμαι ΕΔ πήρα μετάθεση για 35ΜΚ μάγειρας. Αν στη Σπάρτη κοπώ γίνετε να αλλάξω ειδικότητα (Τ/Φ) και να παραμείνω 35ΜΚ και φυσικά ΕΔ ή πάω Πεζικό;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα πας 35ΜΚ κανονικά αλλά με ειδικότητα ΤΦ.
Fantaros1997
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Fantaros1997 »

Ευχαριστώ για την απάντηση, ελπίζω να γίνει έτσι.
neskscripta
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από neskscripta »

Καλησπερα και απο μενα

Σημερα ορκιστικα στην Αυλωνα και εχω το εξης προβλημα:

Ειχα δηλωσει εθελοντικα για ΕΛΔΥΚ σημερα μου ανακοινωθηκε οτι επιλεχθηκα και πηρα τις εξτρα μερες τιμιτικη. Το προβλημα μου ειναι οτι μου δωσανε φυλλο πορειας για να παρουσιαστω στο μεγαλο πευκο στις 4/4. Στο χαρτι αυτο αρχικα εγραφε ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ(ΔΒ) και διορθωθηκε με blanco σε (ΚΔ) δεν ειχα δηλωσει εθελοντικα για ειδικες δυναμεις ουτε ειχα κανει καποιο τεστ στην επιλογη.

Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο η υπαρχει καποιος που να γνωριζει να μου πει τι ακριβως συμβαινει;

Ευχαριστω

Fantaros1997
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Είμαι με άδεια ορκωμοσίας και θα παρουσιαστώ Σπάρτη για εκπαίδευση Μάγειρα και μετά 35ΜΚ, θέλω να κοπώ, μήπως κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες πως θα γίνει; Και πως πρέπει να ενεργήσω στη Σπάρτη;
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Razorakos15 »

Φιλε μου κοιτα, εχει συμβει ατομα που δεν επελεξαν ειδικες δυναμεις να τους στειλουν 35 λογο ατομων... Εσυ απλα μολις φτασεις πες οτι δεν επιθυμεις να περασεις πεν και αν εισαι τυχερος θα σε στιελουν κατευθειαν αλλου.

neskscripta έγραψε:Καλησπερα και απο μενα

Σημερα ορκιστικα στην Αυλωνα και εχω το εξης προβλημα:

Ειχα δηλωσει εθελοντικα για ΕΛΔΥΚ σημερα μου ανακοινωθηκε οτι επιλεχθηκα και πηρα τις εξτρα μερες τιμιτικη. Το προβλημα μου ειναι οτι μου δωσανε φυλλο πορειας για να παρουσιαστω στο μεγαλο πευκο στις 4/4. Στο χαρτι αυτο αρχικα εγραφε ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ(ΔΒ) και διορθωθηκε με blanco σε (ΚΔ) δεν ειχα δηλωσει εθελοντικα για ειδικες δυναμεις ουτε ειχα κανει καποιο τεστ στην επιλογη.

Εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο η υπαρχει καποιος που να γνωριζει να μου πει τι ακριβως συμβαινει;

Ευχαριστω

Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
Άβαταρ μέλους
Razorakos15
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Razorakos15 »

lephleg έγραψε:Φιλε Razorakos15, ολοι τα ιδια λενε για τις επομενες σειρες.Και εμεις τα ιδια λεγαμε για εσας (ημουν 334) οτι ησασταν παρταλια και απειθαρχοι. Τα ιδια θα λεγατε κι εσεις για τους επομενους.

Δεν πιστευω πως ο Διοικας αφησε τη μοιρα να γινει τοσο ***** οσο περιγραφεις.
Αν ηταν ετσι θα κυκλοφορουσατε κι εσεις με μπεργκιν παντου οπως εμεις για τις μαλκιες της 332 τοτε στην ΑΥΠ.Εικόνα

Ακριβώς τα ιδια τραβηξαμε, καποιοι κοιμηθηκαν σκοπια. Ποσες φορές φαγαμε συε για χαζομαρες άλλων.Οταν εφυγα εγω ομως ηταν χαλια... Οσο σταματαν τα καψωνια τοσο λιγοστευει η πειθαρχια...

Ακομα και τα στελεχη σε μια φαση "εφαγαν" μπεργκιν σε αναφορα... Αυτο ομως δεν το πρόλαβα

Fantaros1997
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Καλημέρα, διευκρίνηση στην ερώτησή μου: Είμαι με άδεια ορκωμοσίας και θα παρουσιαστώ Σπάρτη για εκπαίδευση Μάγειρα και μετά 35ΜΚ, θέλω να κοπώ, μήπως κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες πως θα γίνει; Και πως πρέπει να ενεργήσω στη Σπάρτη;

Θέλω να κοπώ απο Μάγειρας και όχι απο Ε. Δ και 35ΜΚ.
Όποιος γνωρίζει σχετικά ας μου απαντήσει.
Ευχαριστώ.

Φώτης

Δημοσίευση από Φώτης »

Επηρεασμένος απο τον κυπριο θέλω να ρωτήσω αν κινδυνεύω να αποκλειστώ απο τους καταδρομεις εξαιτιας της υπερμετροπιας που εχω (ελαχιστη)

ΕΥΓΕΝΗΣ

Δημοσίευση από ΕΥΓΕΝΗΣ »

Μαγκες μου ετοιμαστειτε γιατι ερχονται οι μαχημοι 344 λελε 35μκ κυπρος
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες