ΥΕΑ: Θητεία στο Πυροβολικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Christos18

Δημοσίευση από Christos18 »

Πολυ σωστο Αυτο που ειπες φιλε μου να σε καλα ευχαριστω για της χρησιμες πληροφοριες
Άβαταρ μέλους
xavos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από xavos »

Pedia ime 120 kila kai exo 1.82 8a exo provlima otan parousiasto ston strato me ta kila;
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Από ότι λένε τα παιδιά εδώ πέρα, δεν έχεις πρόβλημα όσα κιλά και να είσαι. Αρκεί να προσπαθείς στις ασκήσεις.
guest06

Δημοσίευση από guest06 »

Ρε μαγκες παρουσιαζομαι πυροβολικο και παω για ΥΕΑ μπορω απο δοκιμος πυροβολικου να παω στο πυροβολικο των πεζοναυτων; Και αν ναι θα εχω πρασινο η μπλε μπερε; Και κατι αλλο αν γινεται αυτο που προανεφερα θα περασω και τα σχολια καταδρομων και αλεξιπτωτηστων;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

guest06 έγραψε:Ρε μαγκες παρουσιαζομαι πυροβολικο και παω για ΥΕΑ μπορω απο δοκιμος πυροβολικου να παω στο πυροβολικο των πεζοναυτων; Και αν ναι θα εχω πρασινο η μπλε μπερε; Και κατι αλλο αν γινεται αυτο που προανεφερα θα περασω και τα σχολια καταδρομων και αλεξιπτωτηστων;

Ναι μπορείς να πας στην 32 Αυτοκινούμενη Μοίρα Μέσου Πυροβολικού. Πράσινο μπερέ θα έχεις. Απο σχολεία Ειδικών Δυνάμεων στο Κ. Ε. Α. Π θα περάσεις στην Ρεντίνα, ότι αφορά τις καταδρομές. Ουδεμία σχέση με την ΣΧ. ΑΛ δεν θα έχεις, μην τα μπερδεύεις.

2016β
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από 2016β »

Εχω επιλεγει με την 2016/β για κεπβ υεα. Μια αποδοχη για υεα και μια επιλογη μου για προεδρικη φρουρα τι αποτελεσμα θα εχει (αν δεν αποκλειει το ενα το αλλο); Με ενδιαφερει να μεινω αθηνα με το μισθο του δεα. Νομιζετε οτι μπορει να λειτουργησει?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

2016β έγραψε:Εχω επιλεγει με την 2016/β για κεπβ υεα. Μια αποδοχη για υεα και μια επιλογη μου για προεδρικη φρουρα τι αποτελεσμα θα εχει (αν δεν αποκλειει το ενα το αλλο) ; Με ενδιαφερει να μεινω αθηνα με το μισθο του δεα. Νομιζετε οτι μπορει να λειτουργησει;

Καλώστον φίλο! Ναι, αποκλείει το ένα το άλλο.

Προεδρική Φρουρά - Εκπαίδευση

Προεδρική Φρουρά - Γενικά

Διάβασε τα άνωθεν νήματα μας, όπως και το νήμα αυτό εδω που υπέβαλες το ερώτημα σου, και θα καλυφθούν πλήρως οι απορίες σου.

Ένα απο τα κυριότερα κριτήρια σου, είναι οι μεταθέσεις (ΠΦ - Αμετάθετο), οπως και η διάρκεια της θητείας (14μηνο ως ΔΕΑ), αλλά και το μισθολογικό κομμάτι (ως ΔΕΑ θα πληρώνεσαι), όπου διαφέρουν σε αυτά τα δύο οπου ενδιαφέρεσαι.

2016β
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από 2016β »

Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση. Απο αυτα που μου εγραψες να συμπερανω οτι στη δυναμη της πφ δεν προβλέπεται δεα; Νομιζα οτι οι δεα κολλανε παντου,
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

2016β έγραψε:Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση. Απο αυτα που μου εγραψες να συμπερανω οτι στη δυναμη της πφ δεν προβλέπεται δεα; Νομιζα οτι οι δεα κολλανε παντου,

Στο κέντρο θα κληθείς να επιλέξεις: ΥΕΑ ή ΠΦ. Ευχαριστώ. Για ΥΕΑ θα δώσεις αθλήματα για να μπείς τα οποια είναι αστεία και ελαστικά.

2016β
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από 2016β »

Για να επανελθω στα παραπανω, χωραει μια μεταθεση δεα πβ Στην πφ, εξασφαλιζει το αμεταθετο του απο αθηνα; Μετα απο ποσους μηνες παραμεθορια μπορει να γινει αυτη η μεταθεση;
akyro

Δημοσίευση από akyro »

2016β έγραψε:Για να επανελθω στα παραπανω, χωραει μια μεταθεση δεα πβ Στην πφ, εξασφαλιζει το αμεταθετο του απο αθηνα; Μετα απο ποσους μηνες παραμεθορια μπορει να γινει αυτη η μεταθεση;

Χωρίς πολύ καλό βύσμα την Αθήνα ξέχασε την.

Σαν Εύζωνας θα είσαι Αθήνα.

Ορέστης

Δημοσίευση από Ορέστης »

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας. Πώς γίνεται η επιλογή των νεορκισθέντων Δεα πυροβολικού για την 32 Αυτοκινούμενη Μοίρα στους πεζοναύτες; Επίσης περνάνε κανονικά από κεαπ όπως και οι δεα ειδικών δυνάμεων από σεαπ; Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που ένας υεα πυροβολικού μπορεί να πάει στις ειδικές δυνάμεις από τη στιγμή που υπάγονται στο όπλο του πεζικού.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Ορέστης έγραψε:Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας.Πώς γίνεται η επιλογή των νεορκισθέντων Δεα πυροβολικού για την 32 Αυτοκινούμενη Μοίρα στους πεζοναύτες; Επίσης περνάνε κανονικά από κεαπ όπως και οι δεα ειδικών δυνάμεων από σεαπ; Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που ένας υεα πυροβολικού μπορεί να πάει στις ειδικές δυνάμεις από τη στιγμή που υπάγονται στο όπλο του πεζικού.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καμία σχέση, ούτε ΣΕΑΠ, ούτε ΚΕΑΠ... Ούτε γίνεται επιλογή, άμα σου έρθει τοποθέτηση μετά τη ολοκλήρωση της Σχολής Πυροβολικού για 32 Μοίρα θα πας.

Ορέστης

Δημοσίευση από Ορέστης »

Α κατάλαβα. Δηλαδή είναι καθαρά θέμα τύχης Εικόνα Σε ευχαριστώ για την απάντηση
φ

Δημοσίευση από φ »

Μακρια απο υεα πβ, αυπνια, φωνες, καψωνια, αγγαρειες 2 χαρακτηριστικα παραδειγματα, επιτρεπεται να πας μονο στ παραδεισο σε ενα παγκακι να κανεις τσιγαρο (ειχε τυχει να μην κανω 2 μερες επδ δεν ειχα χρονο και να προλαβω μονο δυο τζουρες =30 δευτερα -40 δευτερα, ελευθερος χρονος σε 2 μερες). Η μερα αρχιζει με καψωνια και τελειωνε με καψωνια.40% αποτυχια το σχολειο απ παραιτησεις και μερικους στο 424 στο ψυχιατρικο στη πεντελη. Μακρια 44 βαθμους και δεν μας αφηναν οι βητα να πιουμε νερο, εκβιασμους ν μεινουν κλπ και σκουπισμα, πολυ σκουπισμα, παρα πολυ σκουπισμα, ολοημερη ορθοστασια, δεν μας αφηναν να πηγαινουμε κψα/κψμ τον πρωτο καιρο κλπ... Μην πατε μεγαλο λαθος, τραβατε ειδικες δυναμεις διπλα χιλιες φορες κ χωρις υπερβολη

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες