Λόχος Υποψηφίων Βαθμοφόρων (ΛΥΒ)

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Σου εχει ερθει μεταθεση?
Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

Nassos έγραψε:Μόνο οι ΑΠΜΑ πάνε ΛΥΒ, και φτάνεις μέχρι τον βαθμό του Αρχιλοχία.

''φτάνεις μέχρι τον βαθμό του Αρχιλοχία.'' Τι δεν καταλαβαίνω εγώ τώρα ''Αρχιλοχίας'' μάλλον πρόκειται για ορθογραφικό λάθος λόγου Κεκτημένης ταχύτητος. Ο μόνος βαθμός που μπορεί να προαχθεί κάποιος εφόσον επιλεγεί σαν υποψήφιος βαθμοφόρος και περάσει τα ΛΥΒ είναι ο βαθμός του δεκανέα μιλάμε πάντα για Έφεδρους που κάνουν την θητεία τους.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι του Δεκανέα ήθελα να γράψω, απλά για την ιστορία μέχρι τη 296 ΕΣΣΟ έφταναν μέχρι το βαθμό του Λοχία.
Lib

Δημοσίευση από Lib »

Καλησπερα. Οταν καποιος εχει στην ειδικοτητα του ενδειξη υπαξιωματικου, θα παει για εκπαιδευση ΛΥΒ; Μετα επιστρεφει στη μοναδα που ειναι ή βγαινει ξανα μεταθεση και μπορει να παει οπου τον στειλουν;
LoneWolf_24
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από LoneWolf_24 »

Όλοι Υποψήφιοι Βαθμοφόροι ΠΡΕΠΕΙ να περάσουν σχολείο ΛΥΒ
Λυβ

Δημοσίευση από Λυβ »

Ξέρουμε πότε θα περάσει ΛΥΒ η 356; Έχει έρθει καμια ανακοίνωση στις μονάδες;Το ΛΥΒ γίνεται στον 5ο μήνα της θητείας; Ή μπορεί και πιο μετά;

357νεος

Δημοσίευση από 357νεος »

Μάγκες μου ήρθε ένδειξη ΛΥΒ είμαι από Ρόδο για 5 Νοεμβρίου μέχρι 19 Νοεμβρίου αξίζει να πας; Και τι ακριβώς κάνουν; Είμαι απλος ΤΦ
Μανωλης

Δημοσίευση από Μανωλης »

Χαιρετώ όλους τους κομάντο είχα περάσει λυβ το 2009 και δεν θυμάμαι πως είναι το 10νοσιμο τον λυβ ειναι σαρδελα με παβλα η σκετη.
Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Καλησπέρα, ορκίστηκα χθες Δεκανέας Στρατονομίας κι έχω ένδειξη για ΕΛΔΥΚ, επομένως πήρα φύλλο πορείας για Θήβα όπου θα περιμένω με τους υπόλοιπους το S130 για να μας πάει Κύπρο.Μέχρι το τέλος της θητείας μου, θα μπορούσα κάπως να λάβω παραπάνω βάθμο, πχ Λοχίας;

Σπύρος 01

Δημοσίευση από Σπύρος 01 »

Παιδιά, έχω περάσει Δεκανέας της ΕΦ. Αρχικά επειδή από ότι άκουσα η περίοδος των ΛΥΒ αργεί, μέχρι τότε μας δίνουν το γαλόνια (νισχιάνι στα Κυπριακά) ή είμαστε απλή στρατιώτες. Επίσης η προαγωγή ενός Δεκανέα σε Λοχία ισχύει μόνο για της Ειδικές Δυνάμεις ή και για τα υπόλοιπά σώματα. Είμαι πεζικό.
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

καλησπέρα παίδες

θέλω να ρωτήσω για τις ειδικότητες που περνάνε ΛΥΒ από τις ειδικές Δυνάμεις.

είδα σε προηγούμενα post ότι περνάνε οι οδηγοί, ΧΕΛ τα σχετικά, αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι.

για να περάσω λυβ αν μου έρθει π. χ. ειδικότητα οδηγού θα πρέπει να έχει και την ένδειξη υπαξ η και να μην το γράφει περνάω αυτόματα Λυβ λόγω ειδικότητας οδηγού.

επίσης Η ειδικότητά νοσοκόμος περνάει Λυβ

ευχαριστώ εκ των προτέρων

rlm92

Δημοσίευση από rlm92 »

Καλησπέρα παιδιά, όσοι βγήκαμε δεκανείς από ΛΥΒ προβλέπεται να ράψουμε το οπλόσημο στο δεξί πέτο του χιτωνίου ή είναι μόνο για τα στελέχη;
ΛΥΒ

Δημοσίευση από ΛΥΒ »

Καλησπέρα, παιδιά! Μόλις μπω στρατό θα έχω αποφοιτήσει από την ΑΣΟΕΕ. Λογικά, θα έχω ένδειξη ΥΕΑ. Μπορώ αντί για ΥΕΑ να πάω για ΛΥΒ; Και εάν ναι, πότε και πώς το δηλώνω; Τι εκπαίδευση κάνουν;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες