Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δημοσίευση από ΒΟΗΘΕΙΑ! »

Γειά σας παιδιά κ μπράβο για το φόρουμ.

τον Δεκέμβρη του 16 τελειώνει η αναβολή μου για ανώτατες κ μεταπτυχιακά.

με δέχτηκαν σε ένα επιστημονικό ερευνητικό πρόγραμμα στην Κύπρο 1 Μαρτίου 16 - 1 Μαρτίου 17

μαζί με την κοινωνική αναβολή 3 μηνών (Δεκέμβρης + 3 μήνες= Μάρτιος) κ φαντάζομαι δίνουν αναβολή για τέτοιο λόγο. Κρίμα είναι τόσο διάβασμα κ προετοιμασία και πάει χαμένος κ ο μισθός για 3 μήνες.

Θεωρητικά μπορώ να πάρω 1-2 μέρες άδεια, ν προσκομίσω κ χαρτί από το πρόγραμμα, ν κοιμηθώ εκεί αν χρειάζεται κ να την πάρω. Αν θέλουν χαρτί εκεί θα δουν πως έχω ήδη υπογράψει μέχρι Μάρτιο 17.

Α. Μπορώ να γραφτώ στο πρόγραμμα και ύστερα να ζητήσω αναβολή ενώ ήδη έχω συμφωνήσει;

Β. Μπορώ να κανονίσω από τώρα για την κοινωνική αναβολή για τον Δεκέμβριο;(μάλλον όχι)

Γ. Μπορώ να πάρω έστω ένα χαρτί υπογεγραμμένο ότι είναι δεκτός ο λόγος της κοινωνικής αναβολής να δείξω στο ερευνητικό;

Ευχαριστώ πολύ

djoko25
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από djoko25 »

Ναι αν είναι να μπεις Μάρτιο και πάρεις 3μηνη μπαίνεις Ιούλιο, αλλά αν πάρεις 6μηνη αναβολή πας για Σεπτέμβριο ή μήπως Νοέμβριο?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ΒΟΗΘΕΙΑ! έγραψε:Γειά σας παιδιά κ μπράβο για το φόρουμ.

τον Δεκέμβρη του 16 τελειώνει η αναβολή μου για ανώτατες κ μεταπτυχιακά.

με δέχτηκαν σε ένα επιστημονικό ερευνητικό πρόγραμμα στην Κύπρο 1 Μαρτίου 16 - 1 Μαρτίου 17

μαζί με την κοινωνική αναβολή 3 μηνών (Δεκέμβρης + 3 μήνες= Μάρτιος) κ φαντάζομαι δίνουν αναβολή για τέτοιο λόγο. Κρίμα είναι τόσο διάβασμα κ προετοιμασία και πάει χαμένος κ ο μισθός για 3 μήνες.

Θεωρητικά μπορώ να πάρω 1-2 μέρες άδεια, ν προσκομίσω κ χαρτί από το πρόγραμμα, ν κοιμηθώ εκεί αν χρειάζεται κ να την πάρω. Αν θέλουν χαρτί εκεί θα δουν πως έχω ήδη υπογράψει μέχρι Μάρτιο 17.

Α. Μπορώ να γραφτώ στο πρόγραμμα και ύστερα να ζητήσω αναβολή ενώ ήδη έχω συμφωνήσει;

Β. Μπορώ να κανονίσω από τώρα για την κοινωνική αναβολή για τον Δεκέμβριο;(μάλλον όχι)

Γ. Μπορώ να πάρω έστω ένα χαρτί υπογεγραμμένο ότι είναι δεκτός ο λόγος της κοινωνικής αναβολής να δείξω στο ερευνητικό;

Ευχαριστώ πολύ

Α. Ναι μπορείς, έχεις δικαίωμα μέχρι και την τελευταία μέρα (σου συστηνουμε να πας 5 μέρες νωρίτερα) που λήγει η αναβολή σου η οποία τρέχει τώρα. Θα μπορούσες να επαιρνες αναβολή για διδακτορικό εάν είχες γραφτεί σε κάποιο τμήμα διδακτορικών σπουδών, όμως εσυ θελεις υποθέτω πολύ μικρής διάρκεια αναβολή.

Β. Όχι.

Γ. Οχι.

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δημοσίευση από ΒΟΗΘΕΙΑ! »

dn24 ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη και έγκυρη απόκριση.

αν με δεχτούνε για διδακτορικό θα είναι με δημοσίευση (χωρις μεταπτυχιακό) άρα 4 χρόνια. Μου λένε ότι για αναβολή διδακτορικού πρέπει να ολοκληρώσω Μέχρι το 2019 (άρα 3 χρόνια). Από το διδακτορικό παίρνω ψιλοάνετα παράταση ή αναβολή για να μπώ να τελειώσω φανταρικό. Τί μπορώ να κάνω/ προβλέπεται αν με δεχτούνε; Επίσης για την αναβολή αν διαπρέπεις στο εξωτερικό, συμπεριλαμβάνεται η Κύπρος;

djoko25 ευχαριστώ. Δεκέμβριο θα μπω. Τι εννοείς 6μηνη; Ψυχολογική; Ύστερα θα μπορώ να μπώ εδ ελδυκ κλπ;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ΒΟΗΘΕΙΑ! έγραψε:dn24 ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη και έγκυρη απόκριση.

αν με δεχτούνε για διδακτορικό θα είναι με δημοσίευση (χωρις μεταπτυχιακό) άρα 4 χρόνια. Μου λένε ότι για αναβολή διδακτορικού πρέπει να ολοκληρώσω Μέχρι το 2019 (άρα 3 χρόνια). Από το διδακτορικό παίρνω ψιλοάνετα παράταση ή αναβολή για να μπώ να τελειώσω φανταρικό. Τί μπορώ να κάνω/ προβλέπεται αν με δεχτούνε; Επίσης για την αναβολή αν διαπρέπεις στο εξωτερικό, συμπεριλαμβάνεται η Κύπρος;

djoko25 ευχαριστώ. Δεκέμβριο θα μπω. Τι εννοείς 6μηνη; Ψυχολογική; Ύστερα θα μπορώ να μπώ εδ ελδυκ κλπ;

Εννούσα ότι ίσως είχες στην κτήση σου το μεταπτυχιακό έως την περάτωση της αναβολής σου, υπο αυτήν την προϋπόθεση στο είπα. Αν σε δεχτούνε σε διδακτορικό τμήμα και εγγραφείς, φυσικά και προβλέπεται αναβολή, οπως προβλέπεται και η Κύπρος για αυτό που ρωτάς. Για κοιταξέ το λοιπόν Εικόνα Εμείς σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

patsakos8
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από patsakos8 »

Παιδια καλησπερα... Η αναβολη μου εληξε το δεκεμβριο λογω σπουδων και ειναι να παρουσιαστω 7 μαρτιου... Το χαρτι δεν μου εχει ερθει ακομα ρωτησα το στρατολογικο γραφειο μου ειπαν θα ερθει τελος φεβρουαριου και τι πρεπει να κανω. Θελω να ζητησω αναβολη για κοινωνικους λογους λογω οτι εχω μερικα μαθηματα ακομα και επιπλεον δουλευω και δεν μπορω να φυγω αυτη τη στιγμη. Γνωριζω οτι ειναι για μια εσσο μονο επισης. Απλα η δικη μου απορια εκτος απο βεβαιωση εργοδοτη που απασχολουμαι και δεν μπορω να λειψω τωρα. Το πιστοποιητικο βεβαιωσης σπουδων θα το δεχτουν; Χρειαζομαι και κατι αλλο απο τη σχολη; Ευχαριστω εκ των προτερων.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε καλησπερα. Εγω που θελω να παρω αναβολη για κοινωνικους λογους... Στο στρατολογικο μου ειπαν για μαιο οτι θα μπω. Εχεις ρωτησει καποιον και λες οτι αν παρθει η αναβολη παει για ιουνιο; Αν μπορεις να απαντησεις θα το εκτιμουσα πολυ γιατι καιγομαι...

Kaguya
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kaguya »

Γρήγορη ερώτηση: Ειναι απαραίτητο να έχω παραλάβει το σημείωμα κατάταξης για να κάνω αίτηση αναβολής ή μπορω να ξεκινήσω τις διαδικασίες χωρίς αυτό;
HoHe

Δημοσίευση από HoHe »

Καλησπερα στην ομαδα!Παρουσιαζομαι 9/3 και θελω μονο μια ετησια αναβολη. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω πολυ χρονο για τρεξιμο στους γιατρους.

Μπορω να παρω μια παραταση για κοινωνικους για να γινει η δουλεια πιο σωστα, και μετα τον Μαιο να επικαλεστω ψυχικα προβληματα για να παρω την ετησια;
Ευχαριστω.

kouss
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από kouss »

Καλησπερα. Ειμαι 27 χρονων. Εχω παρει αναβολη απο τ 2007.10 χρονια συνολικα. Λ λογω σπουδων. Εχω ξεκινησει πρακτικη ασκηση απο νοεμβρη και δν εχεο ολοκληρωθει η πρακτικη μ ασκηση. Αυτοματως τη χανω. Μ εχει ερθει χαρτι παρουσιασης 7 μαρτυ γρεβενα. Οι δικοι μ ειναι ανεργοι και δν μπορουν να συνδραμουν στη στρατιωτικη μ θητεια. Ξερεται αν μπορω να παρω και αλλη αναβολη για ενα εξαμηνο. Παρακαλω οποιος γνωριζει να ενημερωσει. Παρεπιπτοντως να αναφερω οτι τηλεφωνισα στα κεντρικα και μ ειπαν οτι εχω παρει τη μεγαλυτερη των αναβολων. Πιστευω οτι καποια λυση θα υπαρχει. Η οποιαδηποτε ενημερωσει θα με βοηθουσε ευχαριστω.
HoHe

Δημοσίευση από HoHe »

Προς kouss.Μπορεις να παρεις μια μικρη 3μηνη παραταση για κοινωνικους λογους και να μπεις στην επομενη ΕΣΣΟ.

Dramedian
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Dramedian »

Παιδιά, διαβάστε τα προηγούμενα ποστς. Όσον αφορά εσένα kouss, ψάξε λίγο το thread περί "αναβολη περι ψυχολογικων λογων". Βρες αυτη τη βδομαδα ενα ιδιωτη/δημοσιο ψυχιατρο να σου γραψει γνωματευση. Για περισσότερα, τσεκαρε αυτο που ειπα περι ψυχολογικων λογων
Dramedian
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Dramedian »

Hohe, κάνε αυτη τη βδομαδα αυτο περι κοινωνικων λογων. Αν οχι, μπορεις να κανεις και μεχρι μια μερα πριν παρουσιαστεις αυτο περι ψυχολογικων!
HoHe

Δημοσίευση από HoHe »

Dramedian έγραψε:Hohe, κάνε αυτη τη βδομαδα αυτο περι κοινωνικων λογων. Αν οχι, μπορεις να κανεις και μεχρι μια μερα πριν παρουσιαστεις αυτο περι ψυχολογικων!

Επειδη δεν προλαβαινω λογω εργασιας να τρεξω τωρα για την ετησια αναβολη οπως θελω, σκεφτομουν να επερνα μια παραταση για κοιν. Λογους ωστε να εχω το χρονο να παω σε ψυχιατρους για την ετησια.

Αλλα δεν γνωριζω αν μπορει να γινει αυτο. Και αυτη ειναι η απορια μου! Αν το ξερει καποιος θα το εκτιμουσα πολυ!

Άβαταρ μέλους
thanos17
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από thanos17 »

Καλησπερα ειμαι ο θανασης. Πριν λιγες μερες μου στειλανε το χαρτι καταταξης ειναι η δευτερη φορα που μου ερχεται την πρωτη ειχα παρει αναβολη λογο σπουδων. Πηγα στο στρατολογικο γραφειο για να παρω για ενα χρονο αναβολη για οικονομικους λογους (με ολα τα δικαιολογητικα) κα8ως ειμαι ανεργος το ιδιο Η μανα μου και ο πατερας μου εχει φυγει απο την ζωη και ειναι σχεδον αδυνατο να μπω. Αυτο που 8ελω ειναι να βρω κατι το καλοκαιρι ωστε να μπορω να μπω τον χειμωνα αλλα στο στρατολογικο γραφειο μου δινουν μονο δυμινι αναβολη. Αυτο που 8ελω να ρωτισω ειναι αμα μπορω να παρω απο μεσα στο στρατο αναβολη για ενος ετους η τουλαχιστον για 6 μηνες; ΕυχαριστωΕικόνα
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Με καλουνε στρατο Ιουλιο, αλλα θα ηθελα μια αναβολη κοινωνικων λογων μεχρι Σεπτεμβριο λογο καλοκαιρινης δουλειας, θα μου την δωσουν?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες