Σχολή αυτοδυτών και αιχμαλωσίας
- TheloNaPaoSnd
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Όχι αναγκαία, ήταν ένας που είχε τελειώσει και τα δύο σχολεία και φορούσε μόνο αυτήν του ΣΥΚ.Όντως το έχουν, αυτοί πάνε στο σχολείο του 206 ΠΑΥ.
Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅ πλα τὰ ἱ ερὰ
SomeDayAdmiral έγραψε:Όχι αναγκαία, ήταν ένας που είχε τελειώσει και τα δύο σχολεία και φορούσε μόνο αυτήν του ΣΥΚ.Όντως το έχουν, αυτοί πάνε στο σχολείο του 206 ΠΑΥ.
το 206 παυ είναι διαφορετικό από το αυτοδυτών τις δυκ?
κουτος θα ήταν να φορούσε των αυτοδυτών
για το αιχμαλώτων τι γνωρίζουμε;
- TheloNaPaoSnd
- Ταγματάρχης
Το ίδιο είναι, ίδια εκπαίδευση, ίδιο διακριτικό.Για το αιχμαλώτων ξέρω πολύ λίγα, αν θες να βρεις πληροφορίες για αυτό μπορείς να ψάξεις για το SERE school, είναι το σχολείο αιχμαλώτων των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, έχει πολύ λίγες διαφορές απ΄ότι μου έχουν πει.
SomeDayAdmiral έγραψε:Το ίδιο είναι, ίδια εκπαίδευση, ίδιο διακριτικό.Για το αιχμαλώτων ξέρω πολύ λίγα, αν θες να βρεις πληροφορίες για αυτό μπορείς να ψάξεις για το SERE school, είναι το σχολείο αιχμαλώτων των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, έχει πολύ λίγες διαφορές απ΄ότι μου έχουν πει.
το αμερικάνικο αιχμαλώτων μπορούν να το περάσουν ελληνες κανονικά οπως είναι το seals?
το αιχμαλώτων είναι ανεξάρτητο απο το κεαπ δηλαδή περνάς αθλήματα είναι μέσα στο καταδρομών;
- TheloNaPaoSnd
- Ταγματάρχης
Δεν ξέρω, το SEALS ή πιο σωστά BUD/S το περνάνε μόνο στελέχη της ΔΥΚ για το οποίο μεριμνά η μονάδα.Σχολείο σαν το SERE school πιστεύω πως μπορούν να τα περάσουν και έλληνες, ένας διοικητής της 2μαλ, νομίζω το 2015, έφερε στην στολή το Pathfinder badge, που σημαίνει έχει περάσει το σχολείο ανιχνευτών του αμερικανικού στρατού. Είναι από τους λίγους έλληνες που έχουν τελειώσει τέτοια σχολεία στην αμερική, οι περισσότεροι που πάνε τελειώνουν συνήθως το αντίστοιχο ΣΒΕΑ, ΣΒΕΕΠ ή το EOD,BUDS.
Δεν είναι μέσα στο Καταδρομών, κανονικό σχολείο είναι.
SomeDayAdmiral έγραψε:Δεν ξέρω, το SEALS ή πιο σωστά BUD/S το περνάνε μόνο στελέχη της ΔΥΚ για το οποίο μεριμνά η μονάδα.Σχολείο σαν το SERE school πιστεύω πως μπορούν να τα περάσουν και έλληνες, ένας διοικητής της 2μαλ, νομίζω το 2015, έφερε στην στολή το Pathfinder badge, που σημαίνει έχει περάσει το σχολείο ανιχνευτών του αμερικανικού στρατού. Είναι από τους λίγους έλληνες που έχουν τελειώσει τέτοια σχολεία στην αμερική, οι περισσότεροι που πάνε τελειώνουν συνήθως το αντίστοιχο ΣΒΕΑ, ΣΒΕΕΠ ή το EOD,BUDS.
το SERE school τι σχέση έχει με τους ανιχνευτές; σβεεπ ποιο σχολείο είναι;
δηλαδή το αιχμαλώτων το περνάει και κάποιος απο το πεζικο και απο οπουδηποτε?
- TheloNaPaoSnd
- Ταγματάρχης
Το σχολείο των ανιχνευτών το πέρασε πολύ απλά με βύσμα, πολλοί το κάνουν αυτό για σχολεία που δεν μεριμνά η μονάδα, άρα έτσι μπορείς να περάσεις και το SERE school.ΣΒΕΕΠ είναι το σχολείο βασικής εκπαίδευσης ελεύθερης πτώσης.
Το ελληνικό αιχμαλώτων το περνάνε και από το ναυτικό και την αεροπορία, δεν παίζει ρόλο αν είσαι στο πεζικό. Ένας επιλοχίας που ήταν στις διαβιβάσεις το είχε τελειώσει, είχε και πράσινο μπερέ.
Το ελληνικό αιχμαλώτων το περνάνε και από το ναυτικό και την αεροπορία, δεν παίζει ρόλο αν είσαι στο πεζικό. Ένας επιλοχίας που ήταν στις διαβιβάσεις το είχε τελειώσει, είχε και πράσινο μπερέ.
SomeDayAdmiral έγραψε:Το σχολείο των ανιχνευτών το πέρασε πολύ απλά με βύσμα, πολλοί το κάνουν αυτό για σχολεία που δεν μεριμνά η μονάδα, άρα έτσι μπορείς να περάσεις και το SERE school.ΣΒΕΕΠ είναι το σχολείο βασικής εκπαίδευσης ελεύθερης πτώσης.
και πως το ξέρεις ότι το πέρασε με βύσμα;
επιλοχιας στις διαβιβασεις και με πράσινο μπερε πως γίνεται; αφού δεν περνουν διακριτικό πως το ξέρεις ότι πέρασε το αιχμαλώτων;
- TheloNaPaoSnd
- Ταγματάρχης
Αυτό μου είχαν πει οι περισσότεροι, το έχουν κάνει αρκετοί.Γίνεται, άνηκε στον 14 λόχο διαβιβάσεων που ανήκει στην 13ΔΕΕ, στο ίνσταγκραμ το είχα δει.
Είχε βγάλει φώτο την ημέρα απονομής πτυχίων και είχε hashtag #SxoleioAixmaloton.
Είχε βγάλει φώτο την ημέρα απονομής πτυχίων και είχε hashtag #SxoleioAixmaloton.
δεν το βρίσκω στο instagramαπό μεταθέσεις αυτός θα πηγαίνει σε μονάδα διαβιβασεων ή ειδικών δυνάμεων;
Σχολείο Αυτοδυτών
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος - κατά προτίμηση που έχει περάσει το σχολείο αυτοδυτών - να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό (τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση, τη συνολική διάρκεια αν δε κάνω λάθος είναι 1 μήνας, πόση ώρα διαρκεί κάθε μέρα, και γενικότερα εντυπώσεις, σχόλια, συμβουλές ευπρόσδεκτες). Στο ίντερνετ έχω βρει μόνο τα αθληματα. Ευχαριστώ
- hazardous
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Re: Σχολείο Αυτοδυτών
Και να σου πουν δε θα αλλάξει κάτι.Glory έγραψε: Τετ Ιαν 10, 2024 3:48 pm Καλησπέρα, μπορεί κάποιος - κατά προτίμηση που έχει περάσει το σχολείο αυτοδυτών - να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό (τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση, τη συνολική διάρκεια αν δε κάνω λάθος είναι 1 μήνας, πόση ώρα διαρκεί κάθε μέρα, και γενικότερα εντυπώσεις, σχόλια, συμβουλές ευπρόσδεκτες). Στο ίντερνετ έχω βρει μόνο τα αθληματα. Ευχαριστώ
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Re: Σχολείο Αυτοδυτών
Δεν καταλαβαίνω το συγκεκριμένο σχόλιο. Απλά ζήτησα περισσότερες πληροφορίεςhazardous έγραψε: Τετ Ιαν 10, 2024 9:49 pmΚαι να σου πουν δε θα αλλάξει κάτι.Glory έγραψε: Τετ Ιαν 10, 2024 3:48 pm Καλησπέρα, μπορεί κάποιος - κατά προτίμηση που έχει περάσει το σχολείο αυτοδυτών - να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό (τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση, τη συνολική διάρκεια αν δε κάνω λάθος είναι 1 μήνας, πόση ώρα διαρκεί κάθε μέρα, και γενικότερα εντυπώσεις, σχόλια, συμβουλές ευπρόσδεκτες). Στο ίντερνετ έχω βρει μόνο τα αθληματα. Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης