Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από wolver »

Στην ελλαδα του 2017 ακομα καποιοι μπαινουν με ενα τενεκεδι λαδι... Ουτε καν Μεσω ασεπ. Μονο ντροπη
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Βασικά το πρόβλημα πιο είναι δεν καταλαβαίνω.

Αφου θα περάσουν την ίδια ακριβώς εκπαίδευση που περνάνε όλοι όσοι γίνονται Ε. Φ

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από wolver »

Εσυ john που υποστηριζεις τον Θεσμο των πανελληνιων πρεπει να καταλαβαινεις αυτο που θελει να πει ο φιλος πιο πανω. Δεν γινεται να μπαινουν στην αστυνομια ειτε σαν ε. Φ ειτε σαν αστυφυλακες πεστους οπως θες χωρις να εχει βγει σχετικη προκηρυξη. Δηλαδη τα παιδια που διαβαζουν και αλλοι που μαζευουν μορια ειναι κοροϊδα; Εαν εχει τοσο αναγκη απο ατομα ας βγει μια προκηρυξη να μπουμε μεσω ασεπ. Ηταν που ο συριζα ειναι κατα των ε. Φ...
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Φίλε μήπως κάπου μπερδεύτηκες;

Οι άνθρωποι ήταν της Δημοτικής Αστυνομίας, τμήμα το οποίο ανήκει στην ΕΛ. ΑΣ και αφού έχει αποδειχθεί ένα άχρηστο σώμα τους κάνουν Ε. Φ

Αυτοί οι άνθρωποι ήταν ήδη στην Αστυνομία δεν είναι ο Κύριος Μπάμπης και ο Κύριος Κώστας που ήταν άνεργοι και θα γίνουν από το πουθενά Ειδικοί Φρουροί.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 6

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Βασικά ο κύριος Μπάμπης δεν έχει καμία διαφορά απ τον δημοτικό αστυνομικό. Το πρόβλημα είναι ότι έγιναν ΕΦ χωρίς αθλήματα, χωρίς υψομετρηση, χωρίς μόρια κλπ

Και ήταν όλοι άνω των 28 που είναι το όριο.

Αν θελαν ΕΦ ας βγαζαν προκήρυξη και οι Χ θέσεις στους δημοτικους. Όπως γινόταν με τους ΠΠΥ, που οι πιο πολλές θέσεις πήγαιναν στους εποχικους που ήταν "ήδη" στο σώμα.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από wolver »

john εδω κανεις λαθος. Η δημοτικη αστυνομια ανηκει στον δημο για τον οποιον λειτουργει. Δεν αποτελει κομματι της αστυνομιας. Ειναι δημοτικοι υπαλληλοι και τιποτα παραπανω και οι περισσοτεροι ηταν με συμβαση ιδιωτικου δικαιου. Τωρα πως καποιος τους βαζει μονιμους στην αστυνομια σαν ε. Φ; Εδω γελανε και οι πετρες
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από glock »

Σωστος ο wolver
Άβαταρ μέλους
Caveira
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: αστυνομικος

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Caveira »

Οι δημοτικοι ανηκαν στους δημους ηταν μονιμοι υπαλληλοι και οχι με συμβαση ιδωτικου δικαιου. Ηταν ειδικοι ανακριτικοι υπαλληλοι και διοριστηκαν μεσω ΑΕΠ και αθληματων.

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Εγώ καλά τα ξέρω,

Μετά την επανίδρυση της το 2015 είναι κομμάτι της ΕΛ. ΑΣ

Και κομμάτι από την προκήρυξη παρακάτω...

1. Πρώην δημοτικοί αστυνομικοί που είχαν ενταχθεί στην Ελληνική Αστυνομία με την υπ'αριθμ.[... ] κατατάσσονται ως Ε. Φ ή ως μόνιμο πολιτικό προσωπικό [... ]

Επίσης Διασώστη όλα αυτά που λες υπάρχουν μόνο για να μειωθούν οι υποψήφιοι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε ανάγκη για όλα αυτά.

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Η ΔΑ είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει στο δημόσιο, μεγάλο ποσοστό των στελεχών της είναι τοπικά βύσματα, όλη μέρα αράζουν σε καφετέριες κόβουν και καμιά κλήση σε κάνα ταλαίπωρο... Πάει το οχτάωρο... Όσο για τους 90... Τα είπαν οι προηγούμενοι.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
Κροταλιας
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Κροταλιας »

Λόγο το ότι δεν υπάρχει προσωπικό στην αστυνομία από δω και πέρα όχι μόνο η δημοτική αστυνομία, αλλά και ο κάθε Μ@@Λ@@Σ δημόσιος υπάλληλος θα γίνεται Ε. Φ για να πηγαίνει να κάνει βόλτες τσάμπα με την μηχανή, η με το περιπολικό και στο τέλος ένα Έβερεστ να φουσκώσει η κοιλιά. Αυτα έχει η Ελλάδα του 2017 και εμείς εδώ κάνουμε πλούσια τα φροντιστήρια για να περάσουμε σε μια Γ@#$%^Η Σχολή την οποία ξέρουμε τι μας περιμένει, τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πλέον έχω αρχίσει να σιχαίνομαι την ίδια μου την πατρίδα.

Γ@%Ω ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από wolver »

Και ποιος σου ειπε εσενα οτι θα παρουν ε. Φ; Και αν παρουν πιστεψε με οι περισσοτεροι απο τα παιδια που θα μπουμε θα το θελουμε και φυσικα οχι για τους λογους που ειπες. Επισης για τα φροντιστηρια που λες ολοι εχουμε περασει απο αυτη την κατασταση. Οποτε δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου
Άβαταρ μέλους
Κροταλιας
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Κροταλιας »

Εγώ φίλε μου είμαι υποψήφιος στην σχολή αστυφυλάκων και εγώ επίσης θέλω να περάσω αλλά όταν υπάρχουν κάτι άτομα που μόνο και μόνο για τα λεφτά (και που σιγά τα λεφτά) και για την σίγουρη δουλειά μπαίνουν στην αστυνομία, και φυσικά είναι για τους λογούς που είπα έτσι είναι φιλαράκο άμα βγεις έξω και παρατήρησης θα καταλάβεις Ότι είναι όλη αυτή ανίκανη Είναι όλη τους για φραπεδες και για μπουγάτσες.

Γιατί άμα υπήρχαν τα παιδιά που θα το θελαν δεν θα ακούγαμε κάθε λίγο και λιγάκι ληστείες, βιασμοί, η εγκληματικοτητα χτυπάει κόκκινο σε κάποιες περιοχές Μενίδι, Εξάρχεια. Αμα είναι να κυνηγάνε Τους εγκληματίες και στα Έβερεστ ποιος θα πάει μου λες; Τόσα τροχαία ατυχήματα καθημερινά που είναι η αστυνόμευση;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από wolver »

Εισαι τελειως λαθος. Απλα πιστευω εισαι αγανακτησμενος με την ολη κατασταση οπως και ολοι μας δηλαδη. Εγω 2η φορα εδωσα φετος και δν περναω οσο γ αυτο π λες οτι η αστυνομια εχει γεμισει απο ατομα που πανε μονο για τα λεφτα αυτο αντε πες να γινεται τα τελευταια χρονια λογω κρισης.2011 και πριν το μεγαλυτερο ποσοστο εμπαινε για την κ@υλα τ.
Άβαταρ μέλους
Oliki_Katastrofh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Oliki_Katastrofh »

Ενας δημοτικος αστυνομικος μπορει να μετακινηθει εαν θελει στους ειδικους φρουρους?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες