Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από wolver »

Στην α κατηγορια ανηκω :)
Άβαταρ μέλους
Falcon21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Falcon21 »

wolver έγραψε:Καλησπερα παιδια εγω θελω να μαθω αν τα 2750 μορια που βγαζω ειναι καλα ή χρειαζεται να τα ανεβασω κ αλλο; Επισης ειμαι μολις 19,5 γ αυτο ελπιζω για καποια προκηρυξη στο μελλον :)

Ρε φίλε τρέλα πουλάς; Με τόσα μόρια και α κατηγορία σημαίνει πως βγάζεις αρκετά δυνατό απολυτήριο. Γιατι δεν δίνεις για αξιωματικών ή αστυφυλάκων να ξεμπερδεύεις που κάθεσαι και περιμένεις εαν και εφόσον βγει Προκυρηξη ειδικών φρουρών;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από wolver »

Καλησπερα falcon21 δινω φετος πανελληνιες το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολα και το απολυτηριο μου δεν ειναι τοσο καλο 16.5 εβγαλα απλα ειμαι πολυτεκνος και θα υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις! Απλα το εχω στο μυαλο μου σαν εναλλακτικη αν δεν περασω απο πανελληνιες γιατι ειναι ονειρο ζωης :)
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Δεν υφισταται ως εναλλακτικη η προσληψη Ε. Φ, σε αυτη τη φαση, εκτος αν γινουν κοσμογονικες αλλαγες στην κοινωνια και την οικονομια μας. Υπαρχει εστω και μια ισχνη πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο ; Προφανως και οχι. Οποτε κατσε διαβασε απο τωρα, το εχουν κανει και αλλοι πριν απο σενα, θα θα το κανουν και αλλοι μετα απο σενα. Αυτη τη στιγμη ειναι ο μονος τροπος για προσβαση σε αστυνομικες σχολες. Η παραδοχη "δε μπορω να διαβασω" με τα τωρινα δεδομενα, ισοδυναμει με παραδοχη ακαταλληλοτητας για ενταξη στο σωμα. Αποκλειστε τα εναλλακτικα σεναρια γιατι τροφοδοτουν θανασιμες ελπιδες. Φιλικα
Άβαταρ μέλους
Falcon21
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από Falcon21 »

wolver έγραψε:Καλησπερα falcon21 δινω φετος πανελληνιες το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολα και το απολυτηριο μου δεν ειναι τοσο καλο 16.5 εβγαλα απλα ειμαι πολυτεκνος και θα υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις! Απλα το εχω στο μυαλο μου σαν εναλλακτικη αν δεν περασω απο πανελληνιες γιατι ειναι ονειρο ζωης :)
Έδωσες φέτος θελεις να πεις οχι θα δώσεις, τελειώσανε οι πανελλήνιες! Μια χαρά ειναι το 16.5 για αστυνομία πας οχι για Ιατρική, μπαίνεις με τα μπουνιά αστυφυλάκων και Στο εύχομαι γιατι απ οτι φαίνεται το αγαπάς το επάγγελμα!!!

Το ξέρω οτι ειναι δύσκολο αλλα εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις και Στρώσε κωλο κατω και διάβασε αδερφε, ο χρόνος πίσω δε γυρνά και μην ελπίζεις στον άγιο Βασίλη για Ε. Φ. Η γενιά μου οταν έδινε δεν έβγαζε απολυτήριο εαν δεν δίναμε Πανελλήνιες (9-14 μαθήματα) που σημαίνει ο βαθμός απολυτήριο ηταν ο ίδιος με τον βαθμό πρόσβασης (νόμος Αρσένη). Παρ οτι τελείωσα με 17 ο βαθμός απολυτηρίου μου έλεγε 11... Καταλαβαίνεις λοιπόν ποσο μας χαντάκωσε τη ζωή αυτος ο ανεπανάληπτος υπουργός, οταν στις προκυρηξεις θεωρούσε ισότιμα τα δικά μας απολυτήρια με αυτα των παιδιών που δεν δίνανε πανελλήνιες...

Τελείωσα δόκιμος, έβγαλα ολα τα διπλώματα, πήρα και proficiency με τα χίλια μυρια αλλα δυστιχως μεγάλωσα και τα 3 τελευταια χρονια που με έπαιρνε ηλικιακά δεν έβγαλε ποτε, γι αυτο η συμβουλή μου ειναι σου λεω δώστα ολα στις Πανελλήνιες μικρέ να μην εχεις ανάγκη κανέναν...

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από wolver »

Αυτο το ξερω Φιλε και μ το λεει και ο πατερας μ που ειναι αστυνομικος. Γ αυτο τα δινω ολα φετος και οτι καταφερω γιατι δεν με περνει να ξαναδωσω λογο χρηματων. Αν και ο πατερας μ ο οποιος ειναι πολυ ρεαλιστης και απαισιοδοξος μου εχει πει οτι προσληψεις στα σωματα ασφαλειας θα κανει παντα ασχετα αν εχει να παρει εδω και 5 χρονια. Πιστευει πως στην επομενη προκηρυξη θα μπορεσω να μπω αν δν εχω περασει ηδη αστυφυλακων που ειναι πολυ καλυτερα απο οτι ε. Φ
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από wolver »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Δεν υφισταται ως εναλλακτικη η προσληψη Ε. Φ, σε αυτη τη φαση, εκτος αν γινουν κοσμογονικες αλλαγες στην κοινωνια και την οικονομια μας. Υπαρχει εστω και μια ισχνη πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο ; Προφανως και οχι. Οποτε κατσε διαβασε απο τωρα, το εχουν κανει και αλλοι πριν απο σενα, θα θα το κανουν και αλλοι μετα απο σενα. Αυτη τη στιγμη ειναι ο μονος τροπος για προσβαση σε αστυνομικες σχολες. Η παραδοχη "δε μπορω να διαβασω" με τα τωρινα δεδομενα, ισοδυναμει με παραδοχη ακαταλληλοτητας για ενταξη στο σωμα. Αποκλειστε τα εναλλακτικα σεναρια γιατι τροφοδοτουν θανασιμες ελπιδες. Φιλικα

Το ξερω πως ειναι ετσι απλα οταν θες κατι παρα πολυ και τα δινεις ολα αμα λεμε αμα δεν μπορεσεις να το καταφερεις ελπιζεις σε κατι αλλο στο κατω κατω η ελπιδα πεθαινει τελευταια...

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

wolver έγραψε:Καλησπερα falcon21 δινω φετος πανελληνιες το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολα και το απολυτηριο μου δεν ειναι τοσο καλο 16.5 εβγαλα απλα ειμαι πολυτεκνος και θα υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις! Απλα το εχω στο μυαλο μου σαν εναλλακτικη αν δεν περασω απο πανελληνιες γιατι ειναι ονειρο ζωης :)

Άρα δεν έχεις 2750 μόρια πιστεύεις ότι θα έχεις στο μέλλον 2750 μόρια...

Έχει τεράστια διαφορά. Γιατί παράδειγμα ειδικές δυνάμεις δεν σημαίνει ότι θα πας μόνο και μόνο επειδή θες.

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Δημοσίευση από johnny13 »

Δηλαδη τερμα οι Ειδικοι Φρουροι; Οσοι μπηκαν, μπηκαν?
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

johnny13 έγραψε:Δηλαδη τερμα οι Ειδικοι Φρουροι; Οσοι μπηκαν, μπηκαν;

Το πιο πιθανό φίλε.

Τουλάχιστον για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

Μετά βλεπουμε αλλά θεωρώ ότι τελείωσε σαν θεσμός.

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Πω. Σε περιπτωση αποτυχιας της εισαγωγης μου στη σχολη αστυφυλακων ειχα σαν εναλλακτικη τους ειδικους φρουρους. Τωρα παει και αυτο. Αν και προτιμω σχολη Αστυφυλακων
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Ασε τους Ε. Φ είσαι νέος ακόμα κάτσε να διαβάσεις και να πετύχεις το στόχο σου μεσω πανελληνίων.

Αλλιώς σε βλέπω σαν αρκετούς εδώ μέσα που κλαίγονται επειδή περιμέναν τόσα χρόνια προκήρυξη για ΕΦ και κοντεύουν το ηλικιακό όριο (26 ετών) και κλαίγονται.

Δώσε και ξανα δώσε και ξαναδώσε μέχρι να μπεις. Η μόνη σίγουρη λύση!

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Φιλε το οτι θα ριχνω καθημερινο διαβασμα απο Σεπτεμβρη ειναι το μονο σιγουρο. Και ενταξει δεν θα το βαλω κατω με τη πρωτη προσπαθεια
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις πραγματικά.

Καλή σου τύχη.

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)

Ευχαριστω
Στρατός και θητεία