Μπάσκετ στον στρατό
Μπάσκετ στον στρατό
Καλησπέρα σας παιδιά. Παρουσιάζομαι τον Νοέμβριο και ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει καποια ομάδα για μπάσκετ στο στρατόπαιδο. Επίσης, (μην με περάσετε για ψωνάρα) ξέρετε τπτ για την εθνική ενόπλων; Σας ευχαριστώ προλαταβολικά για τον χρόνο σας. 

Μπάσκετ στον στρατό
Όσο ήμουν στρατό δεν είδα ομάδα. Όμως τόσο στο κέντρο όπως και στη μονάδα γηπεδάκι υπήρχε και παιδιά που τους άρεσε το μπάσκετ πήγαιναν και έπαιζαν.schakis έγραψε: Καλησπέρα σας παιδιά. Παρουσιάζομαι τον Νοέμβριο και ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει καποια ομάδα για μπάσκετ στο στρατόπαιδο. Επίσης, (μην με περάσετε για ψωνάρα) ξέρετε τπτ για την εθνική ενόπλων; Σας ευχαριστώ προλαταβολικά για τον χρόνο σας.![]()
Μπάσκετ στον στρατό
Εχει και στο ΚΕΕΔ γηπεδακι μπασκετ Και σου παραχωρουν χρονο να παιξεις κιολας;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Μπάσκετ στον στρατό
schakis έγραψε: Καλησπέρα σας παιδιά. Παρουσιάζομαι τον Νοέμβριο και ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει καποια ομάδα για μπάσκετ στο στρατόπαιδο. Επίσης,(μην με περάσετε για ψωνάρα) ξέρετε τπτ για την εθνική ενόπλων; Σας ευχαριστώ προλαταβολικά για τον χρόνο σας.![]()
Σε μερικές πόλεις-νησιά γίνονται πρωταθληματάκια και συνήθως συμμετέχουνε και μόνιμοι και στρατιώτες στην εθνική ενόπλων φίλε μπαίνουνε μόνο επαγγελματίκες με διακρίσεις κτλπ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Μπάσκετ στον στρατό
Thanos έγραψε:Εχει και στο ΚΕΕΔ γηπεδακι μπασκετ Και σου παραχωρουν χρονο να παιξεις κιολας;
Γήπεδο έχει για τα άλλα δεν γνωρίζω
- giorgosfil13
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Μπάσκετ στον στρατό
Υπάρχει ομάδα. Η οποία ομάδα συμμετείχε πρωτάθλημα με τις ένοπλες δυνάμεις όλων τις χωρών του ΝΑΤΟ. Κατέκτησε την πρώτη θέση το 2007 στο Βελγιο όπου το παρακολούθησα μέσα από το γήπεδο μιας και ο πατέρας μου (στρατιωτικός), είχε πάρει μετάθεση εκεί! Μεγάλες στιγμές. Τελικός Ελλαδα-Λιθουανια. Τους Αμερικανους τους αποκλεισαμε στους 4.
Επίσης, νομίζω πως υπάρχει και ένα άτυπο τουρνουά μεταξύ των Ελληνικών Ενόπλεων Δυνάμεων (Αεροπορία vs Στρατού Ξηράς vs Ναυτικό)
Επίσης, νομίζω πως υπάρχει και ένα άτυπο τουρνουά μεταξύ των Ελληνικών Ενόπλεων Δυνάμεων (Αεροπορία vs Στρατού Ξηράς vs Ναυτικό)
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
Μπάσκετ στον στρατό
Μαγκες απο την εμπειρια σας διοργανωνεται κανενα ματσακι μεταξυ στρατιωτων και αξιωματικων; Αν τους κερδισουμε παιζει καμια τιμητικη κτλ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες