Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
τασος

Δημοσίευση από τασος »

Θα ηθελα να σ κανω μια ερωτηση διοτι πιστευω οτι μπορεις να την απαντησεις εχω μυωπια 1.25 1.50 κανονικα περναωσυμφωνα με τον νομο αλλα επειδη εχει ανεβει και μονο με φακους πισττευω πως μπορω να περασω τα οφθαλμολογικα τεστ πιστευεις οτι θα παρουν χαμπαρι αν φοραω φακους ;

Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lephleg »

τασος έγραψε:Θα ηθελα να σ κανω μια ερωτηση διοτι πιστευω οτι μπορεις να την απαντησεις εχω μυωπια 1.25 1.50 κανονικα περναωσυμφωνα με τον νομο αλλα επειδη εχει ανεβει και μονο με φακους πισττευω πως μπορω να περασω τα οφθαλμολογικα τεστ πιστευεις οτι θα παρουν χαμπαρι αν φοραω φακους ;

Εχω 2.50 και 2.75. Καταφερα να γινω καταδρομεας κανονικα οπως και πολλοι αλλοι "διοπτροφοροι".

Αν θα κοπειτε, δεν θα ειναι απο τα ματια...

ΥΓ: Προφανως και ο στρατιωτικος οφθαλμιατρος θα το παρει χαμπαρι, εαν σου κοιταει το ματι με 200 φορες ζουμ μεσα απο το μηχανημα. Δεν ειναι χαζος. (οχι, δεν θα σας βαλει απλως να διαβαζετε αριθμους απο εναν πινακα)

ηλιας

Δημοσίευση από ηλιας »

Καλησπερα παιδια, θελω να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις και εχω κανει εγχειρηση κυστη κοκκυγος πριν 2 χρονια. Επειδη η εγχειρηση αναγραφεται και στο βιβλιαριο υγειας, θα εχω προβλημα ; Ευχαριστω...
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lephleg »

ηλιας έγραψε:Καλησπερα παιδια, θελω να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις και εχω κανει εγχειρηση κυστη κοκκυγος πριν 2 χρονια. Επειδη η εγχειρηση αναγραφεται και στο βιβλιαριο υγειας, θα εχω προβλημα ; Ευχαριστω...

Ειναι απλως μια δερματολογικη επεμβαση. Αν πλεον δεν σε ενοχλει εσενα, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

The Hunter

Δημοσίευση από The Hunter »

Στις παθησεις για τις οποιες καποιος μπορει να αποκληστει διαβασα κατι για παλαιο εμπιεσμα κρανιου.Εχω απο πολυ μικρος ενα μικρο βαθουλωμα(δεν γνωριζω τον λογο)προς το πισω μερος του κρανιου. Ωστοσω δεν ειναι ορατο και γινεται αντιληπτο μονο αν ακουμπησεις εκεινο το σημειο. Επισης δεν μου εχει προκαλεσει κανενα προβλημα ολα αυτα τα χρονια. Υπαρχει λογος να μην με δεχτουν η ειμαι υπερβολικος?

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση με ρηξη χιαστου να υπηρετισει κανεις στις καταδρομεις (χωρις να το κρυψω, αν και δε κρυβεται και απο τις ουλες) και αν καποιος γνωριζει καποιον που το εχει κανει, αν δε καταφερω να μπω στις Ε. Δ. Που αλλου θα μου προτινατε; Αν και δε πιστευω πως αξιζει να μπω καπου αλλου, περιμενω αποψεις, ευχαριστω
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

γιωργος έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση με ρηξη χιαστου να υπηρετισει κανεις στις καταδρομεις (χωρις να το κρυψω, αν και δε κρυβεται και απο τις ουλες) και αν καποιος γνωριζει καποιον που το εχει κανει, αν δε καταφερω να μπω στις Ε. Δ. Που αλλου θα μου προτινατε; Αν και δε πιστευω πως αξιζει να μπω καπου αλλου, περιμενω αποψεις, ευχαριστω

Θα σε κόψουν και γενικά δεν αξίζει για 9 μήνες να ρισκάρεις την υγεία σου ούτε για τις Ε. Δ. Γιατί ούτε και εκεί δεν αξίζει, δεν είναι η θητεία που ήτανε παλιά.

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Ευχαριστω, ποιο αλλο οπλο θα μου προτεινες;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

γιωργος έγραψε:Ευχαριστω, ποιο αλλο οπλο θα μου προτεινες;

Όποιο και να σου προτείνει λεβέντη μου, εσύ θα υπηρετήσεις αναγκαστικά εκεί που θα σε "ρίξει" το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Δεν έχεις δικαίωμα επιλογής εν ολίγοις. Από εκεί και πέρα οι επιλογές που μπορεί να κάνει ένας έφεδρος για την θητεία είναι οι :

- Ειδικές Δυνάμεις

- ΥΕΑ

- ΕΛΔΥΚ

- Στρατονομία

- Προεδρική Φρουρά

Υπάρχουν θέματα στο φόρουμ για τα πάντα. Διάβασε τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις και αν σε ενδιαφέρει κάτι από αυτά και τις πληρείς φυσικά εκδήλωσε επιθυμία για να σε πάρουν.

Άβαταρ μέλους
sag.kpdn
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sag.kpdn »

Ευχαριστω
παλι με χρονια με καιρους...
Άβαταρ μέλους
sag.kpdn
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στην σελιδα 20, αρθρο 322 του παρακατω συνδεσμου αναφερει πως :Επιτυχης χειρουργικη αποκατασταση ρηξεων χιαστων κλπ απο ι-1 εως ι-2, δεν ισχυει πλεον; Απο ΦΕΚ ειναι...

Άβαταρ μέλους
sag.kpdn
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

sag.kpdn έγραψε:Στην σελιδα 20, αρθρο 322 του παρακατω συνδεσμου αναφερει πως :Επιτυχης χειρουργικη αποκατασταση ρηξεων χιαστων κλπ απο ι-1 εως ι-2, δεν ισχυει πλεον; Απο ΦΕΚ ειναι...

https://www.stratologia.gr/pdf/pd_11-2014_1.pdf
Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

Ισχυει , υπάρχουν πολλοί που βγαίνουν κανονικά Ι1 αλλά δεν είναι ικανοί για τις Ειδικές Δυνάμεις , εκεί έχουν δικά τους κριτήρια.
Άβαταρ μέλους
sag.kpdn
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Γνωριζει καποιος να μας τα αναφερει;
Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

Μπες στην επισημη σελιδα του στρατού και ώρες τα κριτήρια των Ειδικών Δυνάμεων , τα αναφέρει όλα αναλυτικά , μην τα θέλεις όλα στο χερι.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες