Εμπορικό Ναυτικό: Γενικές πληροφορίες

Απάντηση
Στρατός και θητεία
spirospless
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από spirospless »

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις λίγο όλα τα θέματα του forum μιας και θα σου λύσουν αρκετές από τις απορίες σου και για ότι άλλο εδώ είμαστε.
ΝΚ10

Δημοσίευση από ΝΚ10 »

Χαιρετώ . Θα μπαρκαρω σε ποσταλι σαν δοκιμος πλοιαρχος. Μπορει κάποιος να μου πει που κυμαίνονται οι μισθοί και αν θα μένω μόνος ή με αλλον στην καμπίνα ;
AntonyK
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AntonyK »

Καλησπερα, ειμαι απο επαγγελματικο λυκειο (ΕΠΑ. Λ) και θελω να ενταχθω στην ΑΕΝ με πανελληνιες. Εκτος απο τα 4 μαθηματα που δινουμε μπορουμε να ανοιξουμε και αλλο πεδιο (Αγγλικα) στις πανελληνιες; Εχω ακουστα πως δινονται 2000 μορια με αριστα το 20. Ισχυει αυτο;
nikos124
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos124 »

Καλησπερα σας! Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις. Καταρχας εχει καποιο προνομιο παραπανω ενας υποψηφιος πανελληνιων απο εναν υποψηφιο με απολυτηριο για την εισοδο στις σχολες εμπορικου ναυτικου; Ακομη, ενα ατομο με απολυτηριο περιπου στο 17 με λόουερ στα αγγλικα εχει αρκετες πιθανοτητες να μπει (χωρις πανεληνιες); Ευχαριστω προκαταληπτικα!
TRISOR
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από TRISOR »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Είμαι πρώτο έτος στην ΑΕΝ με την ειδικότητα των μηχανικών και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω ειδικότητα και να πάω για καπετάνιος! Θα ήθελα να ρωτησω αρχικά αν γίνεται. Και αν ναι. Θα πρέπει να κάνω πάλι 10% και να περάσω απ όλες τις εξετάσεις; Ή υπάρχει και άλλος τρόπος! Ευχαριστώ!

Καλαμοος

Δημοσίευση από Καλαμοος »

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει σίτιση σε ΟΛΕΣ τις σχολές και αν ναι πόσα γευματα την ημέρα δικαιουμαστε;
PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσίευση από PRODEATOR »

Είχε ψηφιστεί για το ξεκίνημα του φετινού έτους , δηλ για τον περασμένο Οκτώβρη , πως θα επιστρέψει η σύτιση στις Αεν αλλά μέχρι τώρα εκεί έμεινε..
Finrodd
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Finrodd »

Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες εταιρείες της ποντοπόρου παίρνουν Έλληνες δόκιμους ηλεκτρολόγους. Ευχαριστώ.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Terminator »

Προφανώς όλες οι εταιρείες ζητάν τέτοιου είδους εργαζόμενους το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις και να στείλεις βιογραφικά σε αρκετές εταιρείες.
Άβαταρ μέλους
ΚρητικόΑιμα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΚρητικόΑιμα »

KΑλησπέρα ! Μια ερώτηση θέλω να κανω σχετικα με την σχολή εμποροπλοιάρχων! Ειμαι σπουδαστής της Γυμναστικής Ακαδημίας και καλως η κακως τωρα πλεον στο δευτερο έτος σκεφτομαι για την σχολη αυτη. Αφότου παρω το πτυχιο εννοείται. Θα ήθελα να μαθω αρχικα αν γινεται να εισαχθεις μεσω κατατακτηριων η αν το δεκαεφτα απολυτηριο και προφισενσι αρκουν για να μπεις στην σχολη. Επισης θα ηθελα να μαθω γενικα για την ζωη του ναυτικου και αν αξίζει. Παντα με εψηναν τα πλοια αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο για να κρατηθω σε αυτή την δουλειά. Τέλος θεωρείται αργα τα 23 χρόνια για να εισαχθώ σε αυτη την σχολή?
Καλαμοος

Δημοσίευση από Καλαμοος »

Καλησπέρα σας. Βασικά θα ήθελα να ρωτήσω αν η μοριοδοτηση αθλητών μετράει και για τις αεν. Γιατι όλο για τει και πανεπιστήμια ακούω.
Άβαταρ μέλους
death4glory
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από death4glory »

Δεν ισχυει. Ισχυει μονο για ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οχι για ακαδημιες (αεν, αστυνομια, πυροσβεστικη, στρατο)
Άβαταρ μέλους
panagiota_mp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panagiota_mp »

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει να μου πει εαν η σχολη εμπορικου ναυτικου της πρεβεζας ειναι καλη! Ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
death4glory
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από death4glory »

Το μόνο που ξέρω είναι η σχολή είναι μόνο πλοιαρχων. Σε ότι άλλο μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου μήνυμα μιας και είμαι φοιτητής στην Κρήτη
Άβαταρ μέλους
panagiota_mp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από panagiota_mp »

Σε ευχαριστω και εγω ψαχνομαι τωρα γιατι θα κανω 10% και σκεφτομαι να βαλω πρωτη επιλογη εμπορικο ναυτικο αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα σε ποια περιοχη να βαλω.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες