Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)
Ρεα χωρις να θελω να σε κατακρινω και χωρις να παρεις στραβα την ερωτηση μου... εχεις κοιταξει για πολιτικο προσωπικο μια που εχεις τελειωσει κομμωτικη και αφου δν θες να παραμεινεις στο κομμωτηριο σου; επειδη και εγω κομμωτικη εχω τελειωσει αλλα το σκεφτομαι πολυ για πολιτικο προσωπικο γιατι ειναι 8 ωρες αν δεν κανω λαθος καλα λεφτα και υστερα ειναι και κοντα στο σπιτι σου αν σε ενδιαφερει. Το ξαναλεω πως δεν στα λεω ολα αυτα κακοπροαιρετα! Αν θες κοιταξε το και αυτο! Τουλαχιστον αν δεν σε παρουν να εχεις κατι αλλο στο νου σου!(συγνωμη που ξεφυγα κατα πολυ απο το θεμα... )
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. ΤΟ ΑΡΒΗΛΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΟΧΤΑΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ. ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΟΙΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
general συμφωνω σε μερικα που λες αλλααα... το θεμα ομως ειναι πως που αλλου θα βρεις καλυτερα λεφτα... αδειες και το κυριοτερο... ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ (αν αντεξεις φυσικα) πραγμα που σε μια αλλη δουλεια δεν προκειται να γινει.. κακα τα ψεματα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα!
Υστερα δεν εχεις το φοβο απολυσης... οπως στις αλλες δουλειες!
Δεν λεω πως ειναι ευκολο... τιποτα δεν ειναι ευκολο... !
Λες πως θα κανουν μεχρι 15 υπηρεσιες το μηνα.. εγω ξερω 6.. τεσπα... και λες πως οσο και να γκρινιαζουν δεν θα γινεται τιποτα... και σε ρωταω.. σε ποια δουλεια αν γκρινιαξεις θα γινει κατι ;
Υστερα δεν εχεις το φοβο απολυσης... οπως στις αλλες δουλειες!
Δεν λεω πως ειναι ευκολο... τιποτα δεν ειναι ευκολο... !
Λες πως θα κανουν μεχρι 15 υπηρεσιες το μηνα.. εγω ξερω 6.. τεσπα... και λες πως οσο και να γκρινιαζουν δεν θα γινεται τιποτα... και σε ρωταω.. σε ποια δουλεια αν γκρινιαξεις θα γινει κατι ;

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Aν μετρας χρονια συνταξης απο οταν μπεις θα σιχαθεις την ζωη σου.
Ναι, εχει μια σιγουρια αλλα καλο ειναι εαν θες/μπορεις να κανεις κατι αλλο
να το προτιμησεις.
Ο στρατος ειναι οντως τροπος ζωης, δεν ειναι ενα κλασσικο 8αωρο που χτυπας καρτα και φευγεις. Αλλα ρε παιδια, πολυ υποτιμηση βλεπω και ειναι ενας απο τους λογους που ειμαστε και θα ειμαστε για πολυυυυυυυυ ακομα πισω απο αλλες χωρες. Πρεπει ο αλλος να ειναι τελειωμενος η αποκληρος της ζωης για να παει ΕΠΟΠ δηλαδη;
Ηρεμα ρε παιδια, μια δουλεια ειναι και αυτη, για εμενα ισχυει το εξης: Αν μπορεις να το αντεξεις αυτο το επαγγελμα με οτι συνεπαγεται(μεταθεσεις, πρηξιμο, ευθυνες κτλ.)τοτε να το κανεις εαν δεν
εχεις κατα νου να ασχοληθεις με κατι αλλο, ειτε επειδη σου αρεσει, ειτε επειδη δεν ειχες καποιες καλυτερες προοπτικες σε κατι αλλο ισως, δεν ειναι ΝΤΡΟΠΗ, ουτε κλεφτης θα εισαι, ουτε κοπροσκυλο, σκληρα εργαζομενος ανθρωπος θα εισαι!!! Αμαν πια!
Και στην τελικη, δεν χρειαζεται ολοι να πανε στις σχολες, οπλιτες δεν θα
υπαρχουν; Μπορει να ειναι ο κατωτερος κρικος στην αλυσιδα αλλα ειναι
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!!!
Οσοι διαφωνουν, να δουν απο τι αποτελουνται κατα κυριο λογο οι
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στην χωρα μας. Οχι οι επιλεκτες, οι ΕΙΔΙΚΕΣ.
Αν εξακολουθειτε να διαφωνειτε παραπεμπω σε ξενες χωρες με επαγγελματικο στρατο, στην Λεγεωνα των Ξενων, στην SAS και οπου αλλου
γουσταρετε, ΕΠΟΠ ειναι και εκεινοι, ασχετα αν ειναι με αλλη νοοτροπια
απο εδω(και εκπαιδευση εννοειται)!!!
Το εχω ξαναπει, το οτι υπαρχουν ΕΠΟΠ κοπροσκυλα δεν σημαινει οτι
ειναι αχρηστος απο μονος του σαν θεσμος. Στο Πολεμικο Ναυτικο ποιοι
ειπαμε οτι υπηρετουν στα πλοια; Οι ΕΠΟΠ μηπως; Χρειαζονται και
αυτοι, ειναι οπως με τα απορριματοφορα των δημων: Ειναι μια βρωμικη
δουλεια αλλα καποιος πρεπει να την κανει!!! Οσοι ειναι ΣΝΟΜΠ να εισηγηθουν την καταργηση ολων οσων κανουν αυτες τις δουλειες και
βγαζουν το φιδι απο την τρυπα, και να τις κανουν ΑΥΤΟΙ!!!
Καταλαβαινω οτι σαν ατομα θελουμε το καλυτερο που για τους περισσοτερους δεν ειναι η επιλογη του να γινεις ΕΠΟΠ αλλα μην
κρινουμε εξ'ιδιων τα αλλοτρια! Επισης καταλαβαινω το πνευμα οσων
εδω περα αποτρεπουν αλλους απο το να πανε ΕΠΟΠ επειδη εχουν δει την
"γλυκα" ειτε ως ΕΠΟΠ ειτε ως εφεδροι και εγω στην θητεια μου ειδα πολλα
παιδια που ηταν ***** και θελανε να πανε ΕΠΟΠ αλλα κανεις δεν το εκανε στο τελος... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, επειδη ειδαν απο μεσα πως ηταν.
Αλλα το θεμα ειναι να εισαι ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ και προσγειωμενος. Εγω που ευτυχως απο οτι ηξερα ημουν πληροφορημενος και τα παραπανω και δεν περασα "ασχημα" ουτε "απογοητευτηκα" γιατι ειχα στο νου μου τι να περιμενω και για ποιον ΑΚΡΙΒΩΣ λογο πηγα εκει που πηγα. Κατα τα αλλα
ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ. Αν σου αρεσει κατι και τηρεις τα παραπανω(και
οχι μονο εννοειται)τοτε θα το κανεις χωρις να βαρυγκομεις και να καταριεσαι την ωρα και την στιγμη που το επελεξες...
Αλλα το ζητημα στην τελικη ειναι οτι λιγοι μπορουν να αντεξουν τετοια ζωη και οχι απλως να επιβιωνουν, αλλα να περνανε καλα γιατι στην τελικη ειναι αυτο το ζητουμενο...
κατερινα απο την στιγμη που κουρεβω 2 ατομα την ημερα τι πειρα να εχω; ασε που παντου μου ζηταν προηπηρεσια..
Ρεα ολοι απο καπου ξεκινανε... Σε οποια δουλεια και να πας θελουν προυπηρεσια.. πουθενα δεν ειναι ευκολα! ειδικα στο επαγγελμα που διαλεξες να κανεις και αν σου αρεσει φυσικα (την κομμωτικη εννοω) πρεπει να κανεις θυσιες για αρχη να εχεις μεγαλη υπομονη και μετα θα χ*** στα φραγκα!
Απλα πρεπει να κανεις θυσιες! Μην περιμενεις με το που τελειωσεις την σχολη σου να κανουν ουρα οι πελατες... (το λεω αυτο γιατι εισαι 21)!! δεν θελω ουτε εγω να σε αποτρεψω, απλα το επαγγελμα σου ειναι υπεροχο αρκει να εχεις και φαντασια.. και μπορω να σου πω πως ειναι ενα επαγγελμα που δεν θα σταματησει να υπαρχει... Υστερα αυτο που σου ειπε η κατερινα δεν ειναι κακο...
Green Berets θα συνεχισω να πιστευω πως ειναι το μοναδικο επαγγελμα το οποιο εχεις σιγουρη συνταξη ετσι οπως τα εχουν καταντησει... αρκει να αντεξεις...
Απλα πρεπει να κανεις θυσιες! Μην περιμενεις με το που τελειωσεις την σχολη σου να κανουν ουρα οι πελατες... (το λεω αυτο γιατι εισαι 21)!! δεν θελω ουτε εγω να σε αποτρεψω, απλα το επαγγελμα σου ειναι υπεροχο αρκει να εχεις και φαντασια.. και μπορω να σου πω πως ειναι ενα επαγγελμα που δεν θα σταματησει να υπαρχει... Υστερα αυτο που σου ειπε η κατερινα δεν ειναι κακο...

Green Berets θα συνεχισω να πιστευω πως ειναι το μοναδικο επαγγελμα το οποιο εχεις σιγουρη συνταξη ετσι οπως τα εχουν καταντησει... αρκει να αντεξεις...
Λοιπον ειχα μερικες μερες να μπω και τωρα που επεστρεψα ειδα οτι μου τα χωνετε αρκετοι.
Καταρχην, φυσικα και δεν ξερω τι τραβαει ο καθενας αλλα αν διαβαζατε προσεκτικα αυτα που εχω γραψει και παλιοτερα ισως καταλαβαινατε τι εννοω.
Το ξαναλεω λοιπον..."ΟΛΟΙ μας ψαχνουμε για κατι καλυτερο στη ζωη μας" ομως να ειστε προετοιμασμενοι γιατι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουν στηριχτει, καθησυχαστει, βολευτει, επαναπαυτει κτλ κτλ κτλ με την προκηρυξη. Και λεω ξανα... καντε ολοι τα χαρτια σας, δικαιωμα σας ειναι, (απλα μην τρελενεστε) αλλα αν δεν τα καταφερετε δεν πρεπει να εχετε ψαχτει για κατι αλλο η να εχετε ηδη μια αλλη δουλεια;
Εσεις ομως κανετε λες και θα ερθει το τελος του κοσμου!
Δεν γινετε να μπουμε ολοι ΕΠ. ΟΠ γ'αυτο απο εκει και περα η ζωη συνεχιζεται...
Και τελος ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει ελευθερα τη γνωμη του αρκει να μη θιγει η προσβαλει τους συνομιλητες του. Δε νομιζω να εκανα κατι τετοιο και αν καποιοι/ες πιστευουν το αντιθετο ζητω συγνωμη αλλα δεν μπορουν να μου απαγορευσουν να λεω τη γνωμη μου.RA
Καταρχην, φυσικα και δεν ξερω τι τραβαει ο καθενας αλλα αν διαβαζατε προσεκτικα αυτα που εχω γραψει και παλιοτερα ισως καταλαβαινατε τι εννοω.
Το ξαναλεω λοιπον..."ΟΛΟΙ μας ψαχνουμε για κατι καλυτερο στη ζωη μας" ομως να ειστε προετοιμασμενοι γιατι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουν στηριχτει, καθησυχαστει, βολευτει, επαναπαυτει κτλ κτλ κτλ με την προκηρυξη. Και λεω ξανα... καντε ολοι τα χαρτια σας, δικαιωμα σας ειναι, (απλα μην τρελενεστε) αλλα αν δεν τα καταφερετε δεν πρεπει να εχετε ψαχτει για κατι αλλο η να εχετε ηδη μια αλλη δουλεια;
Εσεις ομως κανετε λες και θα ερθει το τελος του κοσμου!
Δεν γινετε να μπουμε ολοι ΕΠ. ΟΠ γ'αυτο απο εκει και περα η ζωη συνεχιζεται...
Και τελος ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει ελευθερα τη γνωμη του αρκει να μη θιγει η προσβαλει τους συνομιλητες του. Δε νομιζω να εκανα κατι τετοιο και αν καποιοι/ες πιστευουν το αντιθετο ζητω συγνωμη αλλα δεν μπορουν να μου απαγορευσουν να λεω τη γνωμη μου.RA
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Λοιπόν... Επειδή ήμουν στην Ευελπίδων και δεν είχα Η/Υ καθημερινά να ενημερώσω ξανά με βάση αυτά τα ολίγα που γνωρίζω. Η προκύρηξη έχει βγεί αλλά χρειάζεται να την επικυρώσει η ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων. Μόλις συμβεί αυτό η προκύρηξη πάει στο τυπογραφείο...
καλημερα.. εγω πηρα παλι τηλ.. και μου ειπαν κλασικα καμια ενημερωση...
Την Πεμπτη και την Παρασκευη που συνεδριαζε η Βουλη εγκριναν τις προσληψεις 1.200 ειδικων φρουρων στην αστυνομια και 800 λιμενοφυλακων στο λιμενικο, αντιθετα με εμας που μας εχουν γραμμενους στα μπαλακια τους.
και τι πιστευεις οτι σημαινει αυτο νικο;
Σημαινει Ρεα οτι θα περιμενουμε και αλλο σαν τους μ-λ-κ-ς, ελπιζω να το πιασες το τελευταιο.
ΕΛΕΟΣ αυτη η προκυρηξη μας τα κανανε... τσουρεκια...
... κ που θα βγει; (αγανακτησαμε)λετε να μας παρουν;
Ενα λεω εγω απο την στιγμη που δεν εχω βισμα θα παρω τα @@ του καραμπελα...

Αγχωνομαι τζαμπα... λες κ θα με παρουν...
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ;

Ενα λεω εγω απο την στιγμη που δεν εχω βισμα θα παρω τα @@ του καραμπελα...

Αγχωνομαι τζαμπα... λες κ θα με παρουν...

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ;

ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ site ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΥΜΕΡΟΣΟ ΟΤΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. Σ. Ξ. ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΛΕΣ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ... ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ 100%.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

μου αρεσει που ελεγαν για τις 15... μασ δουλευουν εκει μεσα... σηκωνουν ενα τηλ και οτι τους ερθει εκεινη την ωρα το λενε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης