ΣΝΔ - Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lieutenant jr grade

Δημοσίευση από Lieutenant jr grade »

Σωστό. Έχουν περάσει και τρία χρόνια σε οικονομική ύφεση από τότε βέβαια, αλλά μάλλον αυτό δεν μετράει~

Μάλλον η ιδιότητά μου ως μάχιμος αξιωματικός του ΠΝ με βοηθάει να έχω καλύτερη πληροφόρηση, από την πληροφόρηση ενός αποσπάσματος εκπομπής του 2009~

Ζήτημα αν ταξιδεύει κάποιο πλοίο πάνω από εκατό μέρες τον χρόνο. Τώρα. Του χρόνου, σε δύο, τρία χρόνια κανείς δεν ξέρει τι θα γίνεται!

Jonas11 έγραψε:
Lieutenant jr grade έγραψε:Ποιές 200 μέρες και ποιές 4 μέρες την εβδομάδα; Έλεος!

για οποιον με αμφισβητει ας κοιταξει στο 6ο λεπτο του βιντεο

Άβαταρ μέλους
odyseus
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από odyseus »

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω πού μπορω να βρώ έναν κατάλογο ή λίστα με τα σχολεία που μπορούν να περασουν οι μόνιμοι αξ/κοί του Π. Ν.
'ελεονορα'
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 'ελεονορα' »

Καλησπερα σε ολους! Εχω μεγαλη αγαπη για το στρατο και τη θαλασσα και ευελπιστω να μπω στη ΣΝΔ... Ηθελα να ρωτησω αν πας ναυτικο λυκειο και μετε ΣΝΔ εχει καποια προνομια ας το πουμε ετσι η δεν εχει σχεση με αυτο. Ευχαριστω εκ των προτερωνΕικόναΕικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

'ελεονορα' έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Εχω μεγαλη αγαπη για το στρατο και τη θαλασσα και ευελπιστω να μπω στη ΣΝΔ... Ηθελα να ρωτησω αν πας ναυτικο λυκειο και μετε ΣΝΔ εχει καποια προνομια ας το πουμε ετσι η δεν εχει σχεση με αυτο. Ευχαριστω εκ των προτερωνΕικόναΕικόνα

Καλησπέρα Ελεωνόρα. Για να γίνεις αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό, πρέπει να μπεις στη σχολή ναυτικών δοκίμων ΣΝΔ που μόνο απο το γενικό λύκειο μπορείς και να είσαι πολύ καλή μαθήτρια.

'ελεονορα'
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 'ελεονορα' »

Αα ευχαριστω πολυ! Για την πληροφορηση. Αν και εχω δει σε ενα site οτι υπαρχει ναυτικο λυκειο και περνας απο εκει ΣΝΔ. Εκτος γενικου λυκειου τεσπα ευχαριστω και παλιΕικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

'ελεονορα' έγραψε:Αα ευχαριστω πολυ! Για την πληροφορηση. Αν και εχω δει σε ενα site οτι υπαρχει ναυτικο λυκειο και περνας απο εκει ΣΝΔ. Εκτος γενικου λυκειου τεσπα ευχαριστω και παλιΕικόνα

Λάθος. Μόνο ΣΜΥΝ περνάς απο ΕΠΑΛ-Τομέα Πλοιάρχων και μηχανικών.(αυτό είναι το ναυτικό λύκειο).

VASSTERG
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από VASSTERG »

Παιδια επειδη δινω φετος ποσος ειναι περιπου μισθος μολις βγεις απο τη σχολη?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

VASSTERG έγραψε:Παιδια επειδη δινω φετος ποσος ειναι περιπου μισθος μολις βγεις απο τη σχολη;

Με τις διατάξεις της υποπερ. Β. Της περ.31, αντικαθίστανται, από 1-8-2012, οι διατάξεις των παρ.3 έως και 8. Α του άρθρου 51 του ν.3205/2003. Ο βασικός Μισθός ανθυπολοχαγού (σημαιοφόρου στην ΣΝΔ) Προσαρμόζεται στο ποσό των 875ε.

πηγή

Άβαταρ μέλους
seawolf
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από seawolf »

Καλημέρα! Πέρασα με επιτυχία και τις υγειονομικές-αθλητικές εξετάσεις και κατά ένα μεγάλο ποσοστό και εισάγομαι στην Σ. Ν. Δ.(τμήμα μάχιμων). Θα ήθελα να ρωτήσω:
ι. Η προπαίδευση, μετά την πρώτη εισαγωγή του Σεπτεμβρίου, γίνεται στον Πόρο ή σε άλλο κέντρο εκπαίδευσης του Π. Ν.
ιι. Τί κρίνεται απαραίτητο να έχουμε μαζί μας, όταν παρουσιαζόμαστε για πρώτη φορά;(Από προσωπικά είδη έως έγγραφα)
ιιι. Θα μπορούσε κάποιος "απο πρώτο χέρι" να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για τη ζωή στη Σ. Ν. Δ.
iv. Η τοποθέτηση στην οποιαδήποτε μονάδα μετά την ορκομωσία, επηρρεάζεται απο την επιλογή του σημαιοφόρου;(εννοώ πώς έχω ακούσει πως ειναι περιζήτητες οι θέσεις στα υποβρύχια λόγου χάριν, άρα ποιό το καθεστώς τοποθέτησης;)
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το φόρουμ έχει αρκετά θέματα, αν ψάξεις θα βρεις αρκετές πληροφορίες.

ΣΝΔ: Σταδιοδρομία μετά τη Σχολή
Κατάταξη στις Στρατιωτικές Σχολές (2013)
ΣΝΔ: Η ζωή στη Σχολή
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Καλημερα! Ξερει κανεις ποσο ταξιδευεις με τα πλοια μετα οταν εισαι αξιοματικος;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Guest έγραψε:Καλημερα! Ξερει κανεις ποσο ταξιδευεις με τα πλοια μετα οταν εισαι αξιοματικος;

Ποιος σου είπε πως είναι στάνταρ; Μπορεί 3 μήνες μπορεί και 6, τι ερώτηση είναι αυτή; Αξιωματικός ναυτικού θα γίνεις, τα ταξίδια πρέπει να τα θεωρείς μέρος της ζωής σου.

Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Μετα την αποφητηση μπαίνεις αμέσως σε πλοίο; Τι είδη πλοιων υπάρχουν; Υπαρχουν πλοία που ταξιδεύουν λιγότερο; Χρειάζεσαι βίσμα για να πας εκει?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Αρχηγέ διάβασε το θέμα για την Σταδιοδρομία και θα σου λυθούν οι απορίες.
Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Ποια σταδιοδρομια φιλε?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης