Φρουραρχείο Αθήνας

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Φρουραρχείο Αθήνας

Δημοσίευση από Nassos »

Απ'οσο ξέρω όχι.
SteveMc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Φρουραρχείο Αθήνας

Δημοσίευση από SteveMc »

Σαββατοκύριακα λειτουργεί; Ξέρουμε γενικά ώρες λειτουργίας;
Pabo
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φρουραρχείο Αθήνας

Δημοσίευση από Pabo »

SteveMc έγραψε:Σαββατοκύριακα λειτουργεί; Ξέρουμε γενικά ώρες λειτουργίας;

Πήρα μόλις τηλέφωνο στον αριθμό που παράθεσε ο Nassos για το Φρουαρχείο Αθηνών, και απ'ότι φαίνεται λειτουργεί ακόμα και Κυριακές απόγευμα, απλά μπορεί να μην μπορέσουν να θεωρήσουν την κάρτα επιβίβασης/φύλλο πορείας τις Κυριακές. Οπότε θα περάσω Δευτέρα πρωί να την πάρω, πριν την αναχώρησή μου - ανοίγουν ήδη από τις 7 το πρωί, νά'ναι καλά.

Το μόνο που χρειάζονται από δικαιολογητικά είναι ταυτότητα και σημείωμα κατάταξης.

Νίκος

Φρουραρχείο Αθήνας

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα! Διαμένω Γλυφάδα. Γνωρίζει κάποιος σε ποιο φρουραρχείο ανήκω;
spiros1jko
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φρουραρχείο Αθήνας

Δημοσίευση από spiros1jko »

Πηρα τηλεφωνω στα παραπανω που ειχε δωσει το μελος Nassos και μου ειπαν να παω στο 700ΣΕ στην δραπετσωνα πειραια καθως δεν ανηκω στις αθηνων.
marioscs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Φρουραρχείο Αθήνας

Δημοσίευση από marioscs »

Καλησπέρα,
Διαμένω στην Αθήνα και θέλω να κάνω τη διαδικασία αναβολής μέσω φρουραρχείου. Το χαρτί της κατάταξης λεει ότι είμαι γραμμένος στα μητρώα Αττικής αλλά στα στοιχεία διαμονής λέει Κρήτη όπου διέμενα παλιοτερα. Θα εχω πρόβλημα λέτε αν πάω στο Φρουραρχείο Αθήνών; Θα πάρω και αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά δεν ξέρω αν θα το σηκώσουν. Ευχαριστώ.

Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Φρουραρχείο Αθήνας

Δημοσίευση από Jay27 »

Παιδιά γεια σας. Όσοι κατοικούν Βόρεια Προάστια υπάγονται στο Φρουραρχείο Αθηνών μεσογείων 96; Ευχαριστώ.
marioscs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Φρουραρχείο Αθήνας

Δημοσίευση από marioscs »

marioscs έγραψε:Καλησπέρα,
Διαμένω στην Αθήνα και θέλω να κάνω τη διαδικασία αναβολής μέσω φρουραρχείου. Το χαρτί της κατάταξης λεει ότι είμαι γραμμένος στα μητρώα Αττικής αλλά στα στοιχεία διαμονής λέει Κρήτη όπου διέμενα παλιοτερα. Θα εχω πρόβλημα λέτε αν πάω στο Φρουραρχείο Αθήνών; Θα πάρω και αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω αλλά δεν ξέρω αν θα το σηκώσουν. Ευχαριστώ.

Τελικά με μία επίσκεψη στη στρατολογία άλλαξα τα στοιχεία διαμονής. Απαιτείται να έχετε κάτι μαζί σας που να αποδεικνύει την νέα σας διεύθυνση πχ λογαριασμό στο όνομα σας, φορολογική δήλωση, αποδεικτικό απο δήμο κτλ. Δεν είμαι σίγουρος αν θα είχα θέμα στο φρουραρχείο αλλά με τα χρονικά περιθωρια να στενεύουν και τις τεράστιες ουρές δεν ήθελα να το ρισκάρω.

Νοnos911

Φρουραρχείο Αθήνας

Δημοσίευση από Νοnos911 »

Από παλαιό Φάληρο μου είπαν να παραλάβω το χαρτί από το φρουραρχείο για τα έξοδα μετακίνησης στην κατεχάκη μια εβδομάδα πριν παρουσιαστώ (όχι νωρίτερα) 7.30-2.00.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες