Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
gr_ar

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από gr_ar »

δημήτρης έγραψε:KΑλησπέρα παιδιά.

Γνωρίζει κανείς αν η ΕΣΣΟ του Μάη θα μπει πριν ή μετά τις 15 Μαίου; Είναι μεγάλης σημασίας για μένα καθώς είναι να κόψω αναβολή αυτή τη περίοδο αλλά μέχρι και τις 12 του Μάη έχω υποχρεώσεις που δεν μπορούν να πάνε πίσω. Λίγο που τσέκαρα είδα ότι τα τελευταία 2 χρόνια μπήκανε μετά τις 15 του Μάη αλλά πριν 3 χρόνια μπήκαν πριν τις 15. Γενικά δεν υπάρχει κάτι σταθερό όπως καταλαβαίνω, γι αυτό και ρωτάω αν γνωρίζει κανείς πότε θα μπουν φέτος. Ευχαριστώ.

Χλωμό να το ξέρει κάποιος, επικοινώνησε με την στρατολογία αλλιώς μπαίνεις με την επόμενη ΕΣΣΟ.

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

δημήτρης έγραψε:KΑλησπέρα παιδιά.

Γνωρίζει κανείς αν η ΕΣΣΟ του Μάη θα μπει πριν ή μετά τις 15 Μαίου; Είναι μεγάλης σημασίας για μένα καθώς είναι να κόψω αναβολή αυτή τη περίοδο αλλά μέχρι και τις 12 του Μάη έχω υποχρεώσεις που δεν μπορούν να πάνε πίσω. Λίγο που τσέκαρα είδα ότι τα τελευταία 2 χρόνια μπήκανε μετά τις 15 του Μάη αλλά πριν 3 χρόνια μπήκαν πριν τις 15. Γενικά δεν υπάρχει κάτι σταθερό όπως καταλαβαίνω, γι αυτό και ρωτάω αν γνωρίζει κανείς πότε θα μπουν φέτος. Ευχαριστώ.

Λογικά δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αυτό τουλάχιστον τόσο νωρίς.

Πάντως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Κόψε την αναβολή για να μπεις Μαιο και αν δεν σου βγουν οι ημερομηνίες πάρε αναβολή για να μπεις με την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ.

Αρτέμης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Αρτέμης »

Καλησπέρα σε ολους.
Χρειάζομαι ενημέρωση από κάποιον που ξέρει περί του θέματος.
Είμαι φοιτητής και τα παράτησα εδώ και καίρο, δεν το έχω πει όμως στον πατέρα μου. Όταν είδα ότι δεν καταφέρνω να τα βγάλω πέρα με την σχολή μου στο χρονικό όριο που μου έθεσε (λόγω οικονομικών, μιας και σπουδάζω μακριά), έμεινα ένα χρόνο παραπάνω, ουσιαστικά έφερνα έξοδα χωρίς λόγο, για να δείξω ότι έκατσα τέσσερα χρόνια και επέτυχα. Ο λόγος που το κρύβω είναι διότι φοβάμαι για λόγους καρδιάς... Καταλαβαίνετε... Τέλος πάντων, τώρα θα γυρίσω σπίτι και θα πρέπει να κόψω την αναβολή.
Εχω τις εξης ερωτησεις:
Κανω κακη χρηση αναβολης; Θα χρειαστει να πληρωσω 90 ευρω;
Υπαρχει τροπος να το μαθει ο πατερας μου;

Σας ευχαριστω.
gr_ar

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από gr_ar »

Από την στιγμή που έχεις παρατήσει τη σχολή και έχεις διαγραφεί, θα πρέπει να πληρώσεις το πρόστιμο των 90 ευρώ, όχι ο πατέρας σου δεν πρόκειται να το μάθει, δικό σου είναι το πρόστιμο.
Baggelis09
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Baggelis09 »

Καλησπέρα παιδιά Πήγα πριν κάνα δυο ωρο να επεκτείνω την αναβολή γιατί είναι γραμμένος σε ένα ΙΕΚ.

Πήγα λοιπόν με την ταυτότητα και το χαρτί από την σχολή αλλά μου ζήτησαν και απολυτήριο λυκείου ενώ δεν το είχα πάρει μαζι μου μου είπαν ότι η αναβολή θα γίνει κανονικά αλλά πρέπει να πάρω το απολυτήριο και να το πάω στα ΚΕΠ αλλιώς θα έχω ένα επιπλέων μήνα.. Ενώ πήγα στο σχολείο δεν ήξερε ο διευθυντής πιο ακριβός χαρτί είναι γιατι είναι και ένα με φωτογραφίες είναι και κάνα δυο χωρίς και μου έδωσε ένα περί στρατιωτικών θεμάτων χωρος φωτογραφίες το έστειλα αλλά δεν ξέρω αν είναι το σωστο.. Πως θα μάθω αν το δέχτηκαν και ποιο ακριβώς απολυτήριο λυκείου χρειάζονται

Άμεση απάντηση σας ευχαριστώ πολύ

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από marsupilami »

Baggelis09 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά Πήγα πριν κάνα δυο ωρο να επεκτείνω την αναβολή γιατί είναι γραμμένος σε ένα ΙΕΚ.

Πήγα λοιπόν με την ταυτότητα και το χαρτί από την σχολή αλλά μου ζήτησαν και απολυτήριο λυκείου ενώ δεν το είχα πάρει μαζι μου μου είπαν ότι η αναβολή θα γίνει κανονικά αλλά πρέπει να πάρω το απολυτήριο και να το πάω στα ΚΕΠ αλλιώς θα έχω ένα επιπλέων μήνα. Ενώ πήγα στο σχολείο δεν ήξερε ο διευθυντής πιο ακριβός χαρτί είναι γιατι είναι και ένα με φωτογραφίες είναι και κάνα δυο χωρίς και μου έδωσε ένα περί στρατιωτικών θεμάτων χωρος φωτογραφίες το έστειλα αλλά δεν ξέρω αν είναι το σωστο. Πως θα μάθω αν το δέχτηκαν και ποιο ακριβώς απολυτήριο λυκείου χρειάζονται

Άμεση απάντηση σας ευχαριστώ πολύ

δεν πρεπει να πας στο λυκειο το απολυτηριο εσυ πρεπει να το εχεις οχι το λυκειο. Γραφει επανω απολυτηριο λυκειου και εχει και φωτογραφια

Άβαταρ μέλους
apostolisK
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από apostolisK »

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα για τη διακοπή της αναβολής.

Για αρχή να πω ότι είμαι αερπορία. Έχω αναβολή λόγω σχολής, μέχρι το 2020 και θέλω να τη διακόψω για να μπω φέτος το φθινόπωρο ή τον χειμώνα. Επειδή δεν ξέρω η ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου πότε πέφτει ακριβώς, και λογικα θα χρωστάω 1-2 μαθήματα ακόμα τα οποία θα θέλω να τα δώσω το Σεπτέμβρη, μάλλον θα προτιμήσω να μπω Δεκέμβριο. Έχω τις εξής απορίες:

1) Πόσους μήνες πριν πρέπει να διακόψω την αναβολή;
2) Τι χαρτιά πρέπει να έχω μαζί μου;
3) Εφόσον δεν έχω πάρει πτυχίο, θα πρέπει να τους δώσω κάποια βεβαίωση σπουδών;(μη μου πούνε ότι πήρα και χωρίς λόγο αναβολή)
4) Δε νομίζω να αλλάζει το αεροπορία που είμαι επειδή διακόπτω αναβολή έτσι;

Ευχαριστώ!

Mc.Jo

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Mc.Jo »

Είχα καταταγει στις Ε. Δ όταν είχα μπει ορκίστηκα πήρα μπερε και μετά από 3 μήνες πήρα αναβολή... όταν ξαναπώ θα με βάλουν στις Ε. Δ εκεί που είμουν η πεζικο ;
vaggos_95
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από vaggos_95 »

Καλησπερα... Επειδη σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κοψω την αναβολη μεχρι τελη Απριλη και να μπω στρατο καλοκαιρι θα ηθελα μια γνωμη παραπανω απο καποιους που γνωριζουν κατι παραπανω... Εχω σκοπο να δηλωσω παραμεθοριο μετα την βασικη εκπαιδευση για να κανω 9μηνο ή στη αεροπορια ή στο ναυτικο... Θελω να ξερω περιπου που ειναι καλυτερα an και ειναι σχετικο αυτο) ... Σκεφτομαι για ροδο ή καρπαθο ή λεσβο... Οτι και αν γνωριζετε θα με βοηθουσε ΕικόναΕικόνα

Φωτης Φωτης
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Φωτης Φωτης »

Καλημέρα στην παρέα. Μόλις πήρα και εγώ το πτυχίο μου και θέλω να κάνω διακοπή της αναβολή μου στο στρατό. Θα ήθελα μια βοήθεια, ένα πλάνο σχετικά πότε θα μπω και τι γίνεται με την ορκωμοσία του πανεπιστημίου. Συγκεκριμένα, αν διακόψω τώρα την αναβολή μου, σε πόσους μήνες περίπου θα εισαχθώ στον στρατό ; Η ορκωμοσία μου θα είναι κάπου στις 5-15 Ιουνίου, αν έχω εισαχθεί στον στρατό θα μπορώ να πάρω άδεια να φτιάξω τα χαρτιά μου στο πανεπιστήμιο και άλλη μια άδεια για την ορκωμοσία ;

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από gimitrop »

Καλημέρα, η επόμενη ΕΣΣΟ μπαίνει κάπου στα μέσα Μάιο και για να μπεις τότε νομίζω ότι πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου μέχρι 30 Απρίλη, διαφορετικά μπαίνεις Ιούλιο οπότε δεν έχεις πρόβλημα με την ορκομωσία. Αν μπεις Μάιο, είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε άδεια ορκωμοσϊας πριν πας στη μονάδα σου, οπότε θα σε βόλευε πολύ. Καλή τύχη!
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
jimis15
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από jimis15 »

Καλησπέρα παιδιά! Καινούργιος στην σελίδα και δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα στην σωστή κατηγορία. Θα ήθελα να σας ρωτησω κάποια πράγματα αν γνωρίζετε... Επειδή ορκίζομαι τον Ιούνιο, θέλω να μπω τον Σεπτέμβρη. Είδα σε κάποιο θέμα οτι πρέπει να κόψω την αναβολή μέχρι 30 Ιουνίου (Με την Ε'/ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) -> Από 1 Μαΐου Μέχρι 30 Ιουνίου Του έτους κατατάξεως).
  • ξέρετε που πρέπει να πάω για να κόψω την αναβολή (για Θεσσαλονίκη) ;
  • τι ακριβώς πρέπει να έχω μαζί μου (το πτυχίο θα το πάρω μέσα Ιούνη)
  • επειδή έχω ένα πρόβλημα με την καρδία, δεν μπορώ να σηκώνω βάρη, ξέρετε τι πρέπει να κάνω (επειδή όπως με ενημέρωσαν γνωστοί ο εξοπλισμός που φοράμε έχει ένα Α βάρος). Γι αυτό το πρόβλημα έχω πάει μόνο σε ιδιώτη γιατρό

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Δημήτρης

left777
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από left777 »

Καλησπέρα σε όλους!

Νέο μέλος και εγώ και ετοιμάζομαι να κόψω αναβολή για να μπω Σεπτέβρη (έχω μέχρι τέλος 2017). Θα το κάνω μέσω ΚΕΠ, οπότε διάβασα ότι χρειάζεται ταυτότητα και μια αίτηση που συμπληρώνεις εκεί. Η ταυτότητα μου έχει αλλάξει από τότε που ξεκίνησε η αναβολή και έχω καινούριο αριθμό ταυτότητας. Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με αυτό, πρέπει να κάνω κάτι;

Επίσης εγώ τελείωσα με το πτυχίο πριν μερικά χρόνια και τώρα τελειώνω το μεταπτυχιακό μου (αφού κόψω την αναβολή θα τελειώσει τυπικά). Οπότε τώρα τι χρειάζεται να καταθέσω; Βεβαίωση σπουδών για το μεταπτυχιακό ΚΑΙ το πτυχίο μου από το προπτυχιακό;

Ευχαριστώ πολύ!

Γιαννης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Γιαννης »

Πηρα αναβολη λογω σπουδων φετος την εκοψα πως μπορω να παρω το χαρτη στρατευσης μου παλι?
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Πότε την έκοψες; Απλά περιμένεις να σου έρθει το χαρτί.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες