Διακοπή αναβολής
Διακοπή αναβολής
Απο 10 μεχρι 17 Σεπτεμβρη συνηθως...
Διακοπή αναβολής
Πριν ένα κάνα 10ημερο παιδιά μπήκα στο stratologia.gr και είδα ότι παρουσιάζομαι 8 ιουλίου νέα πέραμο. Επειδή όμως δεν μπορώ να μπω τώρα τον ιούλιο και δεν θέλω ειδικές δυνάμεις πήγα στα κεπ στις 9 ιουνίου και πήρα αναβολή με το απολυτήριο λυκείου και σήμερα μπήκα στο stratologia.gr και λέει ότι δεν είμαι υπόχρεως για κατάταξη με την επόμενη εσσό αλλά με πήραν τηλ πριν λίγο από αστυνομία να πάω να πάρω το χαρτί. Η προθεσμία για να την κόψω και να μπω μαζί με τον αδερφό μου τον Σεπτέμβριο είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου. Το ερώτημα μου είναι = Άμα την κόψω κατά τις 28-29 του μηνός 8α μπω σεπτέμβριο ή ιούλιο; Το ρωτάω αυτό, γιατί δεν έχω ούτε 10 μέρες που την πήρα και το δουν σαν ότι το μετάνιωσα και με βάλουν Ιούλιο...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Διακοπή αναβολής
Καλησπέρα σας!
Επιθυμώ να διακόψω την αναβολή μου προκειμένου να μπω με την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου. Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και φοιτητής μεταπτυχιακών σπουδών σε σχολή του Εξωτερικού. Η αναβολή θα γίνει σε κάποιο ΚΕΠ της περιοχής μου καθώς δεν υπάρχει Στρατολογικό γραφείο στην Πόλη μου. Με μια έρευνα που έκανα, βρήκα πως μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσω και βεβαίωση σπουδών. Συγκεκριμένα αναφέρεται:
;Τονίζεται ότι κατά το πέρας ή τη διακοπή της αναβολής Λόγω σπουδών πρέπει απαραίτητα οι σπουδαστές να υποβάλλουν πιστοποιητικά γραμματικών - τεχνικών γνώσεων (απόφοιτοι TEI - AEI, Μεταπτυχιακές σπουδές, Διδακτορικό δίπλωμα)
Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ έχω βεβαίωση πτυχίου από την πρώτη σχολή που αποφοίτησα (ΤΕΙ), δεν έχω πρόσφατη βεβαίωση σπουδών από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που παρακολουθώ τώρα. Θα μπορούσα να ζητήσω βεβαίωση σπουδών αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο θα με καθυστερούσε αρκετά ώστε να χάσω την διορία διακοπής της αναβολής μου για κατάταξη της Ε ΕΣΣΟ. Ξέρω ότι καθυστέρησα αρκετά να διακόψω την αναβολή μου και τρέχω τελευταία στιγμή, παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό για μένα να καταταγώ τον Σεπτέμβρη (δηλαδή να διακόψω την αναβολή μου μέσα στις επόμενες 2 ημέρες).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επιθυμώ να διακόψω την αναβολή μου προκειμένου να μπω με την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου. Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και φοιτητής μεταπτυχιακών σπουδών σε σχολή του Εξωτερικού. Η αναβολή θα γίνει σε κάποιο ΚΕΠ της περιοχής μου καθώς δεν υπάρχει Στρατολογικό γραφείο στην Πόλη μου. Με μια έρευνα που έκανα, βρήκα πως μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσω και βεβαίωση σπουδών. Συγκεκριμένα αναφέρεται:
;Τονίζεται ότι κατά το πέρας ή τη διακοπή της αναβολής Λόγω σπουδών πρέπει απαραίτητα οι σπουδαστές να υποβάλλουν πιστοποιητικά γραμματικών - τεχνικών γνώσεων (απόφοιτοι TEI - AEI, Μεταπτυχιακές σπουδές, Διδακτορικό δίπλωμα)
Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ έχω βεβαίωση πτυχίου από την πρώτη σχολή που αποφοίτησα (ΤΕΙ), δεν έχω πρόσφατη βεβαίωση σπουδών από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που παρακολουθώ τώρα. Θα μπορούσα να ζητήσω βεβαίωση σπουδών αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο θα με καθυστερούσε αρκετά ώστε να χάσω την διορία διακοπής της αναβολής μου για κατάταξη της Ε ΕΣΣΟ. Ξέρω ότι καθυστέρησα αρκετά να διακόψω την αναβολή μου και τρέχω τελευταία στιγμή, παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό για μένα να καταταγώ τον Σεπτέμβρη (δηλαδή να διακόψω την αναβολή μου μέσα στις επόμενες 2 ημέρες).
- Είναι απαραίτητη η βεβαίωση σπουδών για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα που παρακολουθώ εφόσον δεν το έχω τελειώσει ακόμα;
- Υπάρχει κάποιος συντομότερος τρόπος να πιστοποιήσω ότι είμαι φοιτητής μεταπτυχιακών σπουδών (χωρίς βεβαίωση και μετάφραση) ; Για παράδειγμα, μια παλαιότερη βεβαίωση θα μπορούσε να γίνει δεκτή;
- Σε περίπτωση που δεν προσκομίσω μια τέτοια βεβαίωση τι κυρώσεις υπάρχουν;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Διακοπή αναβολής
Μπορείς να προσκομίσεις βεβαίωση ότι παρακολουθείς Μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μεταφρασμένο φυσικά. Αν θες να είσαι πλήρως καλυμένος.
Κυρώσεις λόγω κακής χρήσηςη αναβολής θα είχες αν δεν είχες να προσκομίσεις καμία βεβαίωση πτυχίου από ΑΕΙ-ΤΕΙ που να δικαιολογούσε την αναβολή λόγω σπουδών.
Κυρώσεις λόγω κακής χρήσηςη αναβολής θα είχες αν δεν είχες να προσκομίσεις καμία βεβαίωση πτυχίου από ΑΕΙ-ΤΕΙ που να δικαιολογούσε την αναβολή λόγω σπουδών.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Διακοπή αναβολής
Ευχαριστώ για την απάντηση!Nassos έγραψε:Μπορείς να προσκομίσεις βεβαίωση ότι παρακολουθείς Μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μεταφρασμένο φυσικά. Αν θες να είσαι πλήρως καλυμένος.
Διακοπή αναβολής
Καλησπέρα, είχα αναβολή μέχρι 12/2018. Πήγα 23/6 στα ΚΕΠ και έκοψα την αναβολή, με σκοπό να μπω το Σεπτέμβρη. Μπαίνω στο site της στρατολογίας με τα στοιχεία μου και δεν βλέπω κάποια αλλαγή (λέει ότι έχω ακόμα αναβολή μέχρι 12/2018)
Πρέπει να επικοινωνήσω με στρατολογία ή είναι νωρίς ακόμα και δεν με έχουν περάσει; Δεν θέλω να χάσω την ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου...
Ευχαριστώ!
Πρέπει να επικοινωνήσω με στρατολογία ή είναι νωρίς ακόμα και δεν με έχουν περάσει; Δεν θέλω να χάσω την ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου...
Ευχαριστώ!
Διακοπή αναβολής
Επικοινώνησε με τη Στρατολογία, πιθανώς το αίτημα σου να είναι ακόμη υπο επεξεργασία.
Διακοπή αναβολής
Φίλε και γω την έκοψα τον Μαίο για να μπω Σεπτέμβρη και μου βγάζει πως δεν έχει οριστει ακόμα η ΕΣΣΟ μου (ενώ αρχές ιουνιου που είχα κοιτάξει, έγραφε κανονικά για Ε'ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου). Που σημαίνει πως λογικά απλα δεν μας έχουν περάσει στο σύστημα ακόμη
Διακοπή αναβολής
Μια απο τα ίδια. Να περιμένουμε ή να πάρουμε κανα τηλέφωνο ;
Διακοπή αναβολής
Υπομονή. Πέρυσι η Ε Εσσο έμαθε στις 6 Αυγούστου που μπαίνει. Εμένα μου έβγαλε στις 5-6 Ιουλίου ότι έκοψα την αναβολή μου ενώ την έκοψα αρχές Ιουνίου.
Διακοπή αναβολής
Έκοψε ο αδερφός μου την αναβολή μέσα Ιουνίου και του είπανε ότι μπαίνει Σεπτέμβρη. Στο σάιτ της στρατολογίας ενώ του έγραφε κανονικά ότι μπαίνει με την ε' εσσο Σεπτέμβρη πλέον του γράφει "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί".Να υποθέσω ότι το σάιτ δεν είναι ενημερωμένο; Αλλιώς τί στραβή μπορεί να έγινε;
Διακοπή αναβολής
Αν δει ότι μέχρι και μέσα Αυγούστου δεν έχει ενημερωθεί το site της Στρατολογίας, τότε θα καταταχθεί με την επόμενη ΕΣΣΟ λόγω υπερεπάρκειας στρατευσίμων.
Διακοπή αναβολής
Ωχ κακό αυτό. Αν είναι και κανένας άλλος για Σεπτέμβρη πάντως ας μας πεί τί του γράφει στη Στρατολογία.
Διακοπή αναβολής
Άραξε και μένα τα ίδια μου γράφει... Όπως είπα και πριν λίγες μέρες υπομονή μέχρι τις αρχές Αυγούστου... Τότε συνήθως ανακοινώνονται :)
Διακοπή αναβολής
Έκοψα την αναβολή μου 26 ιουνίου και με πήραν τηλέφωνο απο την στρατολογία σήμερα οτι θα καταταγώ τον νοέμβρη λόγω υπουργικής απόφασης. Ξέρει κανείς τι παίζει?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες