ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Δεν θέλεις το ένα, θέλεις το άλλο, αλλά στο τέλος αν δεν γίνουν θέλεις να αποφασίσεις εσύ, συγνώμη αλλά στο στρατό χωρίς βύσμα δεν καθορίζεις τίποτα.

Στο Κέντρο θα δηλώσεις πως δεν θέλεις να συνεχίσεις στις Ε. Δ. Αλλά θέλεις να πας Κύπρο και τότε λογικά θα σε στείλουν στην ΕΛΔΥΚ.

Γενικά δεν έχεις πολλές λύσεις, μην κάθεσαι και κάνεις θεωρίες, ο στρατός είναι και θα είναι απρόβλεπτος.

Άβαταρ μέλους
kritikos96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kritikos96 »

Γεια σας παιδια...10/11 κεεδΘελω να μου πειτε αν μπορω και πως να περασω το κινητό μου στο στρατοπαιδο την μερα που θα παρουσιαστώ.

Πολλοί λνε να μας τα φέρουν οι δικοι μας στην πρώτη Επίσκεψη.. Αλλα όσων είναι μακρια η περιοχές τους κ δεν θα χουν επισκέψεις.

Καμια ιδεα με το πως να το κρύψω κάπου. Η Κάτι αλλο.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

kritikos96 έγραψε:Γεια σας παιδια...10/11 κεεδΘελω να μου πειτε αν μπορω και πως να περασω το κινητό μου στο στρατοπαιδο την μερα που θα παρουσιαστώ.

Πολλοί λνε να μας τα φέρουν οι δικοι μας στην πρώτη Επίσκεψη. Αλλα όσων είναι μακρια η περιοχές τους κ δεν θα χουν επισκέψεις.

Καμια ιδεα με το πως να το κρύψω κάπου. Η Κάτι αλλο.

Γιατί ρε μεγάλε δεν μπορείς να αντέξεις για 3 βδομάδες με ένα κινητό της πλάκας; Πρέπει ντε και καλά να έχεις το καλό σου; Στο Κέντρο γνωρίζεις πως θα είστε 200 άτομα στον θάλαμο; Τους ξέρεις και τους 200 ώστε να γνωρίζεις πως δεν κλέβουν; Σύνελθε πάρε εκεί ένα της πλάκας με 30 ευρώ να κάνεις την δουλεία σου.

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Τερμα κατω στη βαλιτσα.. η παρε ενα νεσεσερ που θα χρειαστει και βαλε το κινητο μεσα σε αεροπλαστ στον πατο του νεσεσερ.. ετσι εκανα εγω. Επισης δεν τα ψαχνουν ολα.. μη φανταστεις.. απλα να μην το εχεις πανω σου.
Think less..Live more...
Άβαταρ μέλους
kritikos96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kritikos96 »

Ευχαριστώ για την απάντηση 3μαλ... Φίλε αντέχω απλα ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ακομα στο αν το ΠΑΡΩ... Θα δω... :p

εχεις δικιο παντως...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιώργος έγραψε:Μου ήρθε χαρτί για Μ. Πεύκο για 10/11. Εγώ δεν είμαι πολύ αθλητικός τύπος, και μου λένε διάφοροι ότι πρέπει να γραφτώ σε γυμναστήριο και να αρχίσω τρέξιμο επειδή αλλιώς δεν θα αντέξω. Ισχύ κάτι τέτοιο;
Επίσης θέλω να δηλώσω ΕΛΔΥΚ. Γίνετε να το κάνω εκεί;Άμα με πάρουν ΕΛΔΥΚ θα με στείλουν ΜΚ-35, μιας και ήμουν Μ. Πεύκο;(Δεν θέλω να πάω ΜΚ-35).

Άμα δεν με δεχτούν ΕΛΔΥΚ, θα ξανά διαλέξω σε ποίο σώμα ειδικών δυνάμεων θέλω, η θα με στείλουν όπου θέλουν;(Θέλω ΛΟΚ)

Ευχαριστώ πολύ.

1) Αυτοί οι "διάφοροι" που σου τα λένε αυτά πρέπει να έχουν μεγάλη επαφή με το "άθλημα". Φυσικά και ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν παιδιά που ούτε γυμνασμένα ιδιαίτερα ήταν, ούτε στυλάκια, ούτε τουμπαναράδες, ούτε τίποτα και όμως με ελάχιστη πλέον θέληση, υπομονή και αγάπη για την πατρίδα έκαναν τη θητεία τους στις ΕΔ και όλα καλά και όλα ωραία.

2) Φυσικά και γίνεται να δηλώσεις για ΕΛΔΥΚ στο ΚΕΕΔ. Πολύ απλά θα δηλώσεις ότι ΔΕΝ επιθυμείς να υπηρετήσεις στις καταδρομές και όταν κάποια στιγμή θα σας ρωτήσουν ποιοι επιθυμούν για ΕΛΔΥΚ εσύ θα δηλώσεις επιθυμία και θα φύγεις στανταράκι για κάτω. Η θητεία στις ΕΔ είναι εθελοντική, συνεπώς κανείς δεν μπορεί να σε πιέσει να υπηρετήσεις σε αυτές.

3) Στην ΕΛΔΥΚ θα στείλουν 100% αν δηλώσεις επιθυμία οπότε δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχείς.

Καλή θητεία κομάντο Εικόνα

Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Μια ερώτηση σχετικά με το ΚΕΕΔ.

Απ'ότι διάβασα στο θέμα με το "Τι να πάρω μαζί μου στο στρατό" είδα ότι ανέφερε πως ο υπνόσακος απαγορεύεται στις ειδικές δυνάμεις.
Ισχύει αυτό ; Και αν ισχύει απαγορεύεται μόνο στις μονάδες ; Ή και στο κέντρο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στο ΚΕΕΔ απαγορεύονται σίγουρα. Σχετικά με τις μονάδες όμως όλα είναι θέμα διοικητή ανάλογα και την μονάδα συνεπώς δεν μπορεί να σου δοθεί και σίγουρη απάντηση. Πάρτον εσύ μαζί σου και αν δεν επιτρέπεται στην μονάδα που θα πας πολύ απλά δεν τον βγάζεις.

Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Rio

Δημοσίευση από Rio »

Πως δηλώνει κάποιος ότι δεν θέλει να συμμετέχει στις Ειδικές Δυνάμεις μετά το κέντρο;

Αν δεν δηλώσεις Ελδυκ υπάρχει κίνδυνος να σε πάρουνε; Ευχαριστώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

1) Πολύ απλά δηλώνεις στο Κέντρο ότι δεν επιθυμείς να υπηρετήσεις στις καταδρομές.

2) Ναι υπάρχει δυστυχώς αυτή η πιθανότητα.

lazos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lazos »

Γεια σας... Θα ηθελα να ρωτησω κατι... Οι φοριαμοι στο ΚΕΕΔ... Πως ειναι... Μεγαλοι, μικροι... Θα χωραει μεσα ο σακος μου και το λουκανικο; Ευχαριστω...
Άβαταρ μέλους
zlatan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από zlatan »

lazos έγραψε:Γεια σας... Θα ηθελα να ρωτησω κατι... Οι φοριαμοι στο ΚΕΕΔ... Πως ειναι... Μεγαλοι, μικροι... Θα χωραει μεσα ο σακος μου και το λουκανικο; Ευχαριστω...
Όταν ήμουν εγώ δεν υπήρχαν φοριαμοί. Ο σάκος που θα φέρεις απ'έξω θα πηγαίνει κάτω από την κουκέτα και το λουκάνικο που θα σου δώσουν πάνω σε ένα ράφι πάνω από την κουκέτα.
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Γνωρίζετε πότε περίπου είναι η ορκωμοσία της σειράς που θα μπει τώρα;27 Νοέμβρη ή 4 Δεκέμβρη;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες