ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
Ναι εκεί είναι.
Καλησπερα σας ! Μπορω να επιλεξω αν μ ρθει το χαρτι για στρατο επειδη πηρα αναβολη να παω κεεδ; Θα με ρωτησουν τι θελω να παω;:) και αν υπαρχει θεμα επειδη εχω κανει 2 χειρουγρια μηπως ξερει κανεις αν δν γινεται να παω εκει;:)
Ηλιαςτρικ έγραψε: Καλησπερα σας ! Μπορω να επιλεξω αν μ ρθει το χαρτι για στρατο επειδη πηρα αναβολη να παω κεεδ; Θα με ρωτησουν τι θελω να παω;:) και αν υπαρχει θεμα επειδη εχω κανει 2 χειρουγρια μηπως ξερει κανεις αν δν γινεται να παω εκει;:)
Εξαρτάται τι χειρουργεία έχεις κάνει, αν είναι σε πόδια-χέρια σε κόβουν ναι.
Σε ποδια ειναι...
Εχω 3 χρονια που εκανα χειρουργείο αλλα φαίνονται τα σημαδια ! Τα χειρουργεία ειναι απο το ποδοσφαιρο !
Αν δεν το δηλωσεις δεν θα γινει τιποτα.. το παντελονι δεν θα στο κατεβασει κανεις. Ειμαι στο κεεδ.
Think less..Live more...
Ηλιαςτρικ έγραψε:Εχω 3 χρονια που εκανα χειρουργείο αλλα φαίνονται τα σημαδια ! Τα χειρουργεία ειναι απο το ποδοσφαιρο !
Δεν θα έχεις πρόβλημα -αναλαμβάνοντας βέβαια το ρίσκο ο ίδιος- εκτός από τα Αλεξίπτωτα τα οποία ξέχασε τα. Εφόσον παίζεις ποδόσφαιρο υποθέτω ότι έχεις μια κάποια φυσική κατάσταση οπότε είσαι Ok.
Οκ παιδια !:) δν εχω προβλημα δν χρειαζεται να το δειξω !
Οκ φιλε και πως ειναι εσυ που εισαι μεσα εκει;
Συνολικα ειμαστε 834 ατομα. Στο λοχο μου ειμαστε σχεδον 300. Καθε διμοιρια, δηλαδη καθε θαλαμος, εχει 50 ατομα. Τουαλετες στην αρχη οχι καθαρες γιατι ο καθενας εκανε την αναγκη του οπου να ναι και δεν τα καθαριζε. Στην πορεια ειχαμε τουαλετοφυλακες και ηταν καλυτερα. Οι υπηρεσιες ειναι θαλαμοφυλακας τουαλετοφυλακας και μαγειρεια. Το φαι αρκετα καλο. Να φανταστεις μεχρι και κοκα κολα και παγωτο μας εχουν δωσει. Το κψμ εχει ελαχιστα πραματα. Ισως κανενα σαντουιτς 1,10? νερο 0,20?. Υπαρχει και ψησταρια που εχει σουβλακι-καλαμακι με 1,50? και χοτ ντογκ με 1?. Παγωτο 1,50-2?. Καφε δεν πινω και δεν εχω παρει. Εχει πολλα μηχανηματα με κερματα. Νερο 0,50?.maltesers twix bounty mars με 0,75? monster 2? λουξ με 1? κλπ. Καμια φορα κολλανε και στα τρωει η δεν δινει ρεστα η σου βγαζει οτι να ναι. Πχ αντι για twix mars. Ο τυπος που τα γεμιζει σου κανει ψιλα.
Επισης θα εχεις και εξοδο 10 το πρωι με 10 το βραδυ απ τη δευτερη βδομαδα Σαββατο η Κυριακη. Βαζουν λεωφορεια απο το στρατοπεδο και πισω.3? η διαδρομη μεχρι Θησειο. Ορθοστασια αρκετη ολη μερα. Ξεκουραση 3-5 το μεσημερι. Εκτος αν εχει ασκηση. Η τελευταια βδομαδα ειναι λιγο πιο δυσκολη λογω ορκωμοσιας. Πρωινο ξυπνημα 5:30πμ υπνος 11μμ. Για τη βολη καναμε. Περπατημα 2-2,5 ωρες συνολικα και ριξαμε 10 ο καθενας με m16a2. Κλοπη δεν εγινε. Αλλα γενικα προσεχε τα πραματα σου. Πριζες ελαχιστες (αν και ειχε πολυπριζο πρεπει να ηταν χαλασμενο γιατι επεφτε ο γενικος). Ολοι θελουν να φορτισουν. Μαλλι κοντο και να φαινεται δερμα. Σε μας ζητουσαν 0,50? για κουρεμα. Οση λιγοτερη η φασαρια τοση λιγοτερη και η καθυστερηση στην αναφορα... Θα ειναι και πολλες.
Οι φυλακες δεν ισχυουν, ειναι για ψαρωμα εκτος αν κανεις κατι χοντρο. Πχ σε μας εκαναν παρεγγελια πιτογυρα και πηραν 5 μερες φυλακη. Απ οτι ειπε ο λοχαγος την τελευταια μερα ισχυουν. Οπως και καποιοι αλλοι που φιδιαζαν ενω καναμε προβες. Αυτοι πηραν 5 μερες φυλακη και τεθηκαν εκτος ειδικων δυναμεων. Παρε χαρτι υγειας γιατι δεν εχει καθολου. Οπως και σαπουνι χεριων. Το νερο ειναι κρυο και δεν εχει πιεση. Μια φορα εκανα μονο μπανιο με ζεστο. Ολες τις αλλες φορες κρυο και χωρις πιεση. Οι τουαλετες και οι ντουζιερες ειναι χωρισμενες με θολο τζαμι. Αν καπνιζεις προσεχε ποτε θα καπνιζεις. Πχ οχι σε αναφορα.
Μην κανεις σκουπιδια και μην λερωνεις γιατι μαντεψε ποιος θα τα καθαρισει... Αν δεν εισαι σιγουρος για κατι. Αν ειναι σωστο η λαθος. Απλα ρωτα τον εκπαιδευτη σου. Κινητο με καμερα δεν επιτρεπετε εκτος αν το κρυψεις καλα. Οπως και υπνοσακος δεν επιτρεπετε. Μην ψαρωνεις απο καταδρομεις φανταρους που θα στο παιξουν μαγκες. Δεν μπορουν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ. Δεν εχει καψωνια απο φανταρους ουτε απο εκπαιδευτες. Δεν επιτρεπεται κατι τετοιο. Εκτος αν σε ριξει κανενας ανωτερος. Γυμναστικη καθολου. Ουτε μπορεις να κανεις μονος σου. Προσεχε. Ισως να τρεξεις λιγα μετρα. Τα πραματα μου τα ελεγξε φανταρος. Μονο τα πανω πανω ειδε.
Μην τρεχεις για το παραμικρο στο γιατρο. Επισης, μη γινεις γραφιας, ο ομαδαρχης και μην πεις οτι ξερεις να κανεις κατι για θα σε χωσουν. Εκτος αν το γουσταρεις πολυ. Μην εισαι περιεργος και φροντισε να μην εισαι ***** γιατι θα γαμας και τους υπολοιπους.(σορυ για τις εκφρασεις. Αλλα θα δεις οτι ισχυουν... ) Οτι αλλο θες πες μου. Καλη θητεια.
Επισης θα εχεις και εξοδο 10 το πρωι με 10 το βραδυ απ τη δευτερη βδομαδα Σαββατο η Κυριακη. Βαζουν λεωφορεια απο το στρατοπεδο και πισω.3? η διαδρομη μεχρι Θησειο. Ορθοστασια αρκετη ολη μερα. Ξεκουραση 3-5 το μεσημερι. Εκτος αν εχει ασκηση. Η τελευταια βδομαδα ειναι λιγο πιο δυσκολη λογω ορκωμοσιας. Πρωινο ξυπνημα 5:30πμ υπνος 11μμ. Για τη βολη καναμε. Περπατημα 2-2,5 ωρες συνολικα και ριξαμε 10 ο καθενας με m16a2. Κλοπη δεν εγινε. Αλλα γενικα προσεχε τα πραματα σου. Πριζες ελαχιστες (αν και ειχε πολυπριζο πρεπει να ηταν χαλασμενο γιατι επεφτε ο γενικος). Ολοι θελουν να φορτισουν. Μαλλι κοντο και να φαινεται δερμα. Σε μας ζητουσαν 0,50? για κουρεμα. Οση λιγοτερη η φασαρια τοση λιγοτερη και η καθυστερηση στην αναφορα... Θα ειναι και πολλες.
Οι φυλακες δεν ισχυουν, ειναι για ψαρωμα εκτος αν κανεις κατι χοντρο. Πχ σε μας εκαναν παρεγγελια πιτογυρα και πηραν 5 μερες φυλακη. Απ οτι ειπε ο λοχαγος την τελευταια μερα ισχυουν. Οπως και καποιοι αλλοι που φιδιαζαν ενω καναμε προβες. Αυτοι πηραν 5 μερες φυλακη και τεθηκαν εκτος ειδικων δυναμεων. Παρε χαρτι υγειας γιατι δεν εχει καθολου. Οπως και σαπουνι χεριων. Το νερο ειναι κρυο και δεν εχει πιεση. Μια φορα εκανα μονο μπανιο με ζεστο. Ολες τις αλλες φορες κρυο και χωρις πιεση. Οι τουαλετες και οι ντουζιερες ειναι χωρισμενες με θολο τζαμι. Αν καπνιζεις προσεχε ποτε θα καπνιζεις. Πχ οχι σε αναφορα.
Μην κανεις σκουπιδια και μην λερωνεις γιατι μαντεψε ποιος θα τα καθαρισει... Αν δεν εισαι σιγουρος για κατι. Αν ειναι σωστο η λαθος. Απλα ρωτα τον εκπαιδευτη σου. Κινητο με καμερα δεν επιτρεπετε εκτος αν το κρυψεις καλα. Οπως και υπνοσακος δεν επιτρεπετε. Μην ψαρωνεις απο καταδρομεις φανταρους που θα στο παιξουν μαγκες. Δεν μπορουν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ. Δεν εχει καψωνια απο φανταρους ουτε απο εκπαιδευτες. Δεν επιτρεπεται κατι τετοιο. Εκτος αν σε ριξει κανενας ανωτερος. Γυμναστικη καθολου. Ουτε μπορεις να κανεις μονος σου. Προσεχε. Ισως να τρεξεις λιγα μετρα. Τα πραματα μου τα ελεγξε φανταρος. Μονο τα πανω πανω ειδε.
Μην τρεχεις για το παραμικρο στο γιατρο. Επισης, μη γινεις γραφιας, ο ομαδαρχης και μην πεις οτι ξερεις να κανεις κατι για θα σε χωσουν. Εκτος αν το γουσταρεις πολυ. Μην εισαι περιεργος και φροντισε να μην εισαι ***** γιατι θα γαμας και τους υπολοιπους.(σορυ για τις εκφρασεις. Αλλα θα δεις οτι ισχυουν... ) Οτι αλλο θες πες μου. Καλη θητεια.
Τωρα που ο Πονιος ειναι ταβλα, ποπο κ@υλ@ .. Ποπο κ@υλα!!!
Κ οποιος καταλαβε , καταλαβε!!!
Κ οποιος καταλαβε , καταλαβε!!!
3Η ΜΑΛ, σειρουλα ειμαι και γω, σε ποιο Λοχο εισαι (θα υποθεσω 3ο ή 5ο);
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Φίλε 3η ΜΑΛ κατ'αρχήν σε ευχαριστουμε για τις πληροφορίες. Να σε ρωτήσω δυο πράγματα επιπλέον. Γιατι δεν σου επιτρέπουν να γυμναστεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Επίσης από οφθαλμολογίκές εξέτασεις τι έπαιξε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες