Σημείωμα κατάταξης (2019)
Σημείωμα κατάταξης
Καλή μας θητεία παιδιά!572ο μηχανικό τάγμα πεζικού Αλεξ/πολη Τεθωρακισμένα.
Σημείωμα κατάταξης
Κάνεις εμπειρίες απο 645 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (645 Μ/Κ ΤΠ) υγειονομικό ;
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα, εγω παρουσιαζομαι στο κεπβ θηβας στις 10 οκτωβριου και ειμαι εξ αναβολης για λογους υγειας και μου μενουνε 4 μηνες θητειας ακομη, γνωριζει καποιος ποσες μερες θα κατσω θηβα μεχρι να παρω την μια και μοναδικη μεταθεση στη μοναδα που θα τελειωσω; Ειμαι διαβιβαστης
Σημείωμα κατάταξης
Κάνα δυο βδομάδες, τουλάχιστον έτσι έκατσαν και άλλοι εξ αναβοληςVaggelis έγραψε:Καλησπερα, εγω παρουσιαζομαι στο κεπβ θηβας στις 10 οκτωβριου και ειμαι εξ αναβολης για λογους υγειας και μου μενουνε 4 μηνες θητειας ακομη, γνωριζει καποιος ποσες μερες θα κατσω θηβα μεχρι να παρω την μια και μοναδικη μεταθεση στη μοναδα που θα τελειωσω; Ειμαι διαβιβαστης
Σημείωμα κατάταξης
Καλή μας θητεία παιδιά!572ο μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού Αλεξ/πολη Τεθωρακισμένα.
Σημείωμα κατάταξης
Καλη θητεία σε όλους! Εγω παρουσιάζομαι 10/10 στο στρατόπεδο Αναστασίου α Γεωργίου στη Χίο
Σημείωμα κατάταξης
Μάγκες βοήθεια Εγώ έκανα τα χαρτια μου για προτακτοσ Δ εσσο Μπαινω στο στρατολογια Και μου βγαζει τα στοιχεια μου αλλα λεει δεν ειστε υποχρεως με την επομενη εσσο ενω εχει κοντα μια βδομαδα μου εστειλαν απο το στρατιωτικη υπηρεσια μειλ ο τι ειμαι υπωχρεος για δ εσσο και αυτη θα γινει τον οκτωμβρη και τους λεω ποτε θα ερθει το χαρτι και μου λενε θα στειλουμε μειλ να το παραλαβεις απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης σου Τι να κανω ξερεις κανεις;
Σημείωμα κατάταξης
Και εγω 10/10 παρουσιαζομαι. Απο που εισαι;
Σημείωμα κατάταξης
Και εμενα μου βγαζει οτι δεν εχω προγραμματιστει για καταταξη με την επομενη ΕΣΣΟ. Μπορώ να δω καπου με ποια θα μπω;
Σημείωμα κατάταξης
Όσοι μπαίνουμε Οκτώβριο τελειώνουμε Ιούλιο;
Σημείωμα κατάταξης
Ναιchriskar έγραψε:Όσοι μπαίνουμε Οκτώβριο τελειώνουμε Ιούλιο;
Σημείωμα κατάταξης
Αν παρουσιαστούμε 14/10 η ορκωμοσία πότε είναι;1/11 ή 8/11; ξέρει κάποιος;
Σημείωμα κατάταξης
Μέσα σε 15 μερες θα ορκιστούμε ;4 εβδομάδες δεν διαρκεί η εκπαιδευση για την ορκωμοσια ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης