Σημείωμα κατάταξης (2019)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κώστας

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Κώστας »

Εντάξει παιδια με πήραν σήμερα το πρωί απο στρατολογία για να πάω να πάρω το χαρτι κατάταξης από βδομαδα οποτε κοκπλε. Μου είπαν παρουσιαζομαι στο 572 Μ/Κ ΤΠ στην Καβησο κοντά στον Έβρο. Έχει κανεις κάποια πληροφορία για το στρατόπεδο αυτο; Ευχαριστώ πολύ για την ανταποκριαη σας.
Nικόλας

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Nικόλας »

Κώστα και εγώ ίδιο στρατόπεδο. Πότε παρουσιαζεσαι; Καλή μας αρχή.
Άβαταρ μέλους
Kostas444
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Kostas444 »

Nικόλας έγραψε:Κώστα και εγώ ίδιο στρατόπεδο. Πότε παρουσιαζεσαι; Καλή μας αρχή.

Καλησπέρα Νικόλα. στις 5/2 εσύ;

Νικος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπέρα σας, μπαίνω 6/5 Λαμία, το είδα από το site αλλά δεν έχει ακομα σημείωμα καταταξης, λογικά να το περιμένω από την επόμενη εβδομάδα; το θέλω πιο πολύ άμεσα για να ξεμπερδευω με την ακτινογραφία θώρακος, ευχαριστω.
FN

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από FN »

Δες το μειλ σου, ρωτα και στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα, θα επρεπε να το ειχες παραλαβει.
petros89

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από petros89 »

Παιδιά καλησπέρα σε όλους,

Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα. Πήρα σήμερα στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσω το σημείωμα καταταξης μου και μου είπαν χαρακτηριστικα "μας έχουν έρθει πολλά, δεν μπορούμε να το ψάχνουμε, θα σας ειδοποιήσουμε εμείς".

Και ρωτάω τους παλαιότερους από εδώ: Έτσι γινεται πάντα; Σε ειδοποιούν μόνο αυτοί; Και αν σε ειδοποιηησουν π. Χ.3 μέρες πριν;

Το λέω γιατί το χρειαζόμαστε για την ακτινογραφία θώρακος.

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
rokabo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από rokabo »

Εγώ πήρα τηλέφωνο στο τμήμα να ρωτήσω και μου είπαν δεν είναι ο υπάλληλος εδώ σήμερα τι να πεις...
Νικος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Νικος »

Παίρνω τηλέφωνο αλλα δε το σηκωνει η γραμματεία του τμήματος, ένας φιλος που μπήκε πέρσυ τέτοια εποχή του είχε έρθει 5 μέρες πριν δυστυχώς
simeioma_Souidos

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από simeioma_Souidos »

Εγω καλεσα σημερα το ΑΤ της περιοχης μου, με βρηκαν στη λιστα, και θα περασω να το παρω μονος μου το σημειωμα.

Μην αφηνετε την αστυνομια να σας το φερει, υπαρχει περιπτωση να σας το φερει και μια μερα πριν παρουσιαστειτε, ειδικα στην Β ΕΣΣΟ Μαιου που ακολουθουν πολλες αργιες (Μεγαλη Παρασκευη, Δευτερα του Πασχα, Πρωτομαγια).

Σπάστε τα τηλέφωνα και απαιτείστε να σας το βρουν και να πάτε να το παραλάβετε.

FN

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από FN »

Ετσι κι αλλιως μονος σου το παιρνεις δεν στο φερνει η αστυνομια σπιτι Επισης ερχεται και μειλ απο την στρατολογια που σε ενημερωνει οτι το σημειωμα καταταξης εχει αποσταλει στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και οφειλης να πας να το παραλαβεις.
aragorn

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από aragorn »

Πήρα το χαρτί κατάταξης. Γράφει μόνο το στρατόπεδο που πρέπει να καταταγώ και όχι τη μονάδα. Ακόμη, ενω στο katataxi.army δεν το εγραφε, στο χαρτι εχει την ενδειξη ΥΕΑ. Γιατί; Δεν το δήλωσα πουθενά. Μπορώ με κάποιον τρόπο να τους πω πως δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο;
Manoss98
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Manoss98 »

Καλησπερα παιδια, Εγω παρουσιαζομαι στης 14-5-19 στο ΚΕΠΒ θηβας Και Με εβαλαν τεθωρακισμενα ΕΛΔΥΚ, εκει με εβαλαν χωρις να το δηλωσω... Εγω ειχα δηλωση πεζικο, μετα το κεντρο με πανε αναγκαστικα στην κυπρο επιδη ειμαι ελδυκ; Δεν μπορω να το αποφυγω αυτο; Δεν θελω να ειμαι κυπρο γιατι θα ειμαι πολυ μακρυα απο τον τοπο μου, εγω μενω κρητη ρεθυμνο... Μπορειτε να με βοηθησετε αμα γνωριζετε κατι; Σας ευχαριστω πολυ !
Pavlos

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Pavlos »

aragorn έγραψε:Πήρα το χαρτί κατάταξης. Γράφει μόνο το στρατόπεδο που πρέπει να καταταγώ και όχι τη μονάδα. Ακόμη, ενω στο katataxi.army δεν το εγραφε, στο χαρτι εχει την ενδειξη ΥΕΑ. Γιατί; Δεν το δήλωσα πουθενά. Μπορώ με κάποιον τρόπο να τους πω πως δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο;

Λογικα είσαι απόφοιτος Λυκείου, γι'αυτο εχει την ένδειξη ΥΕΑ

Manoss98
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Manoss98 »

Γεια σας παιδια... , ενα παιδι που μπαινει την ιδια μερα με εμενα 14-5-19 στο ιδιο κεντρο, του ηρθε email να παραλαβη το σημειωμα καταταξης απο αστυνομια αλλα εμενα δεν μου εχει ερθει κανενα email Για να το παραλαβω.
aragorn

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από aragorn »

Pavlos έγραψε:
aragorn έγραψε:Πήρα το χαρτί κατάταξης. Γράφει μόνο το στρατόπεδο που πρέπει να καταταγώ και όχι τη μονάδα. Ακόμη, ενω στο katataxi.army δεν το εγραφε, στο χαρτι εχει την ενδειξη ΥΕΑ. Γιατί; Δεν το δήλωσα πουθενά. Μπορώ με κάποιον τρόπο να τους πω πως δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο;

Λογικα είσαι απόφοιτος Λυκείου, γι'αυτο εχει την ένδειξη ΥΕΑ

Δηλαδή όλοι οι απόφοιτοι Λυκείου έχουν αυτή την ένδειξη;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες