Σημείωμα κατάταξης (2019)
Σημείωμα κατάταξης
Εγω μπαινω 8 φλεβαρη, τεθωρακισμενα (ΛΑΓΟΣ), κανεις αλλος το ιδιο; Επισης απο οσο εχω διαβασει εδω στο forum το χαρτι ερχεται 1 βδομαδα πριν μπεις.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα, Είμαι υγειονομικό, απόφοιτος Ιατρικής και κατατάσσομαι στο 592 Μ/Κ ΤΠ ΕΚΕ Λιτόχωρο, γνωρίζει κανείς να μου δώσει κάποιες πληροφορίες.
Σημείωμα κατάταξης
Σήμερα παρέλαβα και το χαρτί κατάταξης.
Άρα σε όσους δεν έχει έρθει ακόμα λογικά να το περιμένετε πολύ σύντομα.
Άρα σε όσους δεν έχει έρθει ακόμα λογικά να το περιμένετε πολύ σύντομα.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα φόρουμ.. Μεσα στο site της stratologias αλλά και στο katataxi army μου λέει και ημερομηνία και τοποθεσια αλλά δεν μου εχει ερθει το χαρτί ακομα ενώ σε φίλους μου που μπαίνουν και αυτοί τωρα τους εχεις ερθει κανονικότατα (στρατός ξηράς) !! Να επικοινωνήσω με την στρατολογία της περιοχής μου;
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Σημείωμα κατάταξης
Το χαρτί κατάταξης πηγαίνει από την στρατολογία στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα που ανήκεις και αυτοί θα σε ειδοποιήσουν να πας να το πάρεις.
Άρα όπως καταλαβαίνεις δεν πάει σε όλους την ίδια μέρα. Περίμενε λίγο και λογικά θα σε ενημερώσουν και εσένα συντομα.
Άρα όπως καταλαβαίνεις δεν πάει σε όλους την ίδια μέρα. Περίμενε λίγο και λογικά θα σε ενημερώσουν και εσένα συντομα.
Σημείωμα κατάταξης
Ούτε εμένα έχει έρθει ακόμη άρα μην αγχώνεσαι (ή την βάψαμε και οι δύο. Χαχαχαχα)
Θα αφήσω να περάσει αυτή η βδομάδα και θα επικοινωνήσω με το ΑΤ από Δευτέρα αν δεν έχει έρθει.
Θα αφήσω να περάσει αυτή η βδομάδα και θα επικοινωνήσω με το ΑΤ από Δευτέρα αν δεν έχει έρθει.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα. Στο χαρτι που μου ηρθε για την θητεια λεει οτι εχω επιλεγει για ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΟΠΛΙΤΗΣ. Υπαρχει η δυνατοτητα να το αλλαξω σε ΠΕΖΙΚΟ;
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή θητεία σε όλους παιδιά. Στην σελίδα της στρατολογίας μου λέει ότι μπαίνω Φεβρουάριο, ύστερα από αίτηση που έκανα για άμεση κατάταξη με την Α ΕΣΣΟ, αλλά ακόμα δεν ξέρω ούτε ακριβή ημερομηνία παρουσίασης ούτε το σημείο υποδοχής, και οι μέρες περνάνε. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω; Γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση; Σας ευχαριστώ πολύ.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Σημείωμα κατάταξης
Καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο την στρατολογία να μάθεις.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Σημείωμα κατάταξης
Και εγώ συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (αν σου απαντήσουν βέβαια). Σε κάθε περίπτωση είδες καθόλου το katataxy.army;
Σημείωμα κατάταξης
marios2019 έγραψε:Και εγώ συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (αν σου απαντήσουν βέβαια). Σε κάθε περίπτωση είδες καθόλου το katataxy.army;
Ναι Μάριε έχω κοιτάξει και εκεί, και μου λεει ότι τα στοιχεια που εγραψα δεν αντιστοιχούν σε στρατεύσιμο, ενώ στης στρατολογίας την σελιδα μου λεει οτι τον φεβρουαριο μπαινω. Λογικα δεν θα έχουν ανανεώσει την σελιδα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Σημείωμα κατάταξης
Πολύ πιθανό μου ακούγεται. Τι περιμένεις...
Εν τω μεταξύ πήρες τηλέφωνο;
Εν τω μεταξύ πήρες τηλέφωνο;
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Σημείωμα κατάταξης
Απόλυτα λογικό ρε φίλε, δεν σε είχαν προγραμματίσει για κατάταξη και σε έχωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Λογικό να μην έχουν προλάβει να ενημερώσουν τα συστήματα τους ακόμα. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Λογικό να μην έχουν προλάβει να ενημερώσουν τα συστήματα τους ακόμα. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης