Σημείωμα κατάταξης (2018)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
σοφοκλης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από σοφοκλης »

Που καταλαβατε ρε μαγκες που παρουσιαζεστε?
Δημήτρης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

@Κωστα 225 είμαι άρα θα παρουσιαστω Γιάννενα σωστά; Νομίζω ότι έτσι έλεγε ο πίνακας που είδα.
Νικ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Νικ »

Καλησπέρα, στο έγγραφο που βγήκε στη διαύγεια έχει μέσα πίνακες (ανάλογα αν μπαίνεις στο στρατό κανονικά, ελδύκ ή απο αναβολή υγείας) με τα στρατόπεδα και τις σειρές. Αν θες πες μου τι σειρά είσαι και ποιο τρόπο μπαίνεις να σε βοηθήσω αν πάλι δεν κατάλαβες με ποιο τρόπο βρίσκεις το στρατόπεδο στο οποίο παρουσίαζεσαι.
Kostas

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Kostas »

@Δημήτρη ναι, αν εισαι 225 εισαι νομος Ιωαννίνων και παρουσιάζεσαι Γιάννενα.
Για να δείτε πού παρουσιάζεστε ανοίξτε την ανακοίνωση της Γ' ΕΣΣΟ 2018. Στις τελευταιες σελιδες θα δειτε κατι πινακες. Εκει, αναλογα με τα τρια πρωτα ψηφια του ΑΣΜ σας θα δείτε σε ποια στρατοπεδα (Σημεία Υποδοχης) παρουσιάζεστε
Σίμος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σίμος »

Φίλε Κώστα αν σου είναι εύκολο μπορείς να μας δώσεις ένα σύνδεσμο που να παραπέμπει εκεί που λες γιατί δεν έχω καταλάβει αν σου είναι εύκολο.. Ευχαριστώ!
Σταυρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σταυρος »

καλησπερα. Εχω κωδικο 230**** Θεσσαλονικης, τελειωσα το πανεπιστημιο και μπαινω στρατο δηλαδη, δεν ειχα παρει αναβολη λογω υγειας για να υπαγομαι στον ανω πινακα. Επειδη εχω μπερδευτει, που παρουσιαζομαι συμφωνα με τον πινακα;Ευχαριστω πολυ

Σίμος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σίμος »

Εμένα το ΑΣΜ μου είναι 203 /001924/2020 αν μπορείς δες το
Νικ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Νικ »

Σταύρο, αν δεν εισαι στις ειδικές δυναμείς και στα ΕΛΔΥΚ πας λήμνο στο ΣΤΡΔΟ ΥΠΛΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ
Panos_G
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Panos_G »

Που είναι αυτός ο πίνακας; Μπορεί κάποιος να βάλει κάποιο link;
Γιάννης 8

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Γιάννης 8 »

Βγήκαν τα συπο.. μπείτε να δείτε!
Μπιλ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Μπιλ »

Βγηκανε στην Στρατολογια αν βάλετε το ΑΣΜ σας.. Και στο katataksik army.gr ας γραβει Β Εσσο..
νικολας

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από νικολας »

Αμα αργησει το σημειωμα καταταξης και θελοθμε να παρουμε αναβολη υγειας τι κανουμε; Ξερει κανεις;
Kostas

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Kostas »

Απ οσο βλεπω και οι δυο Λήμνο παρουσιαζεστε, αλλά τσεκάρετέ το κι εσεις.

εδω ειναι η ανακοίνωση με τους πινακες (ο πρωτος πινακας ειναι για αναβολη για λογους υγειας και ο τελευταιος για ΕΛΔΥΚ) :https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9C%CE%9D06-6%CE%91%CE%A3
Δημήτρης_

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημήτρης_ »

Παίδες το link εχει κατεβει αλλα μπείτε εδω! Με το ΑΣΜ σας θα δειτε που πάτε!

https://www.stratologia.gr/el/katataksi

Dimitris_A
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Dimitris_A »

Παίδες το link με τους πινακες εχει κατέβει αλλα μπορείτε να δείτε ευκολα που θα παρουσιαστείτε απο το παρακάτω Link.

https://www.stratologia.gr/el/katataksi

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης