Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
Ευχαριστω πολυ!Γυμναζομαι ποδοσφαιρο/γυμναστηριο πολλα χρονια οποτε δεν αγχωνομαι!
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Και αγύμναστος να ήσουν δεν υπάρχει θέμα.
Είναι γελοία τα αθλήματα που πρέπει να περάσεις.
Είναι γελοία τα αθλήματα που πρέπει να περάσεις.
- DimitrisGRx
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα σε όλους! Στις 11 Αυγούστου πάω 18 και τα χαρτιά απογραφής τα είχα κάνει στο πρώτο τρίμηνο του 2017.Τι θα πρέπει να γίνει για να μπω πρότακτος; Επιθυμώ να υπηρετήσω τον Σεπτέμβρη - Νοέμβρη
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

Αφού κλείσεις τα 18 θα πας στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου η στο ΚΕΠ και θα τους πεις ότι θες να υπηρετήσεις ως πρώτακτος θα απαντήσεις σε οτι σε ρωτήσουν και εισαι έτοιμος αλλά είναι απίθανο έως αδύνατο να σε πάρουν Σεπτέμβριο πιο πιθανό είναι Νοέμβρη
- DimitrisGRx
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ευχαριστώ πολύ! Νοέμβρη τότε!
Μόνο στον στρατό ξηρας πέρνουν εθελοντές στρατιώτες η και στην αεροπορια, πολεμικό ναυτικό;
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
Dim έγραψε:Μόνο στον στρατό ξηρας πέρνουν εθελοντές στρατιώτες η και στην αεροπορια, πολεμικό ναυτικό;
Παντου, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν διαλεγεις εσυ ειναι θεμα τυχης που θα πας.
Γεια σας εχω κανει τα χαρτια μου ως εθελοντης και μου ειπαν οτι ειναι σχεδον απιθανο να μπω στην Α ΕΣΣΟ τον Σεπτεμβριο. Θελω να μπω του χρονου τον Οκτωβριο στη σχολη εχοντας τελειωσει την Θητεια.Εχει παει κανεις απο εσας ως εθελοντης και σε ποια ΕΣΣΟ;
Υπαρχει περιπτωση να με παρουν στις Α, Β Η Γ ΕΣΣΟ;
Υπαρχει περιπτωση να με παρουν στις Α, Β Η Γ ΕΣΣΟ;
Παιδιά τελείωσα το σχολείο και επειδή δεν πέρασα κάπου στις πανελλήνιες λέω να μπω εθελοντής στον στρατό για να μην κάθομαι μέχρι να έρθει το χαρτί αν κάνω τώρα τα απαραίτητα χαρτιά θα μπω με την σειρά του Σεπτέμβρη η με αυτήν του Νοέμβρη;
Με τη σειρά του Νοεμβρίου θα παρουσιαστείς.
Εγω δηλωσα για Νοεμβριο και στο πληροφοριες για την καταταξη λεει οτι δεν με εχουν παρει ακομη. Σημερα νομιζω βγηκε ανακοινωση.
Καλησπέρα σας. Οταν κλείσω τα 17 Γίνεται με υπογραφή γονέα ή κατι τέτοιο να παω στρατό εθελοντικά και συγκεκριμένα Ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών; Ευχαριστώ Εκ τον προτέρων!
- GREEKDIVER
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Φιλε μου πρεπει να εχεις συμπληρωσει το 18ο ετος της ηλικιας σου ωστε να καταταχθεις ως προτακτος. Καλη συνεχεια
ΕΔ-ΜΑΚ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΕΛΛΑΣ - ΧΕΛ -
Εμενα παντως δεν με εχουν παρει για Νοεμβριο. Να κανω τα χαρτια μου για Ιανουαριο;
Εγω δηλωσει προτακτος στο πολεμικο ναυτικο για την Α εσσο φεβρουαριου.. ειμαι το 99 μαιο μηνα θα με παρουν η οχι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης