Ανυπότακτοι εσωτερικού
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι ανυποτακτος εσωτερικου απο το 2000. Μετα απο 4 αναβολες πηγα να παρω απολυτηριο για ψυχολογικους λογους κ δεν μου το εδωσε η επιτροπη απαλλαγων επρεπε λεει να καταταγω κ μετα. Εγω ομως δεν πηγα καθολου να παρουσιαστω. Εδω κ 16 χρονια δεν εχω καποιο προβλημα κ φορολογικη δηλωση κανω κ εχω κανει κ οικογενεια. Το προβλημα μου ειναι το εξης:
με την αλλαγη που κανουν τωρα στους δημους ωπου ολοι θα εχουμε εναν ενιαιο αριθμου του πολιτη οπως ονομαζεται κ θα περιλαμβανει κ το ΑΣΜ μεσα υπαρχει πιθανοτητα να με ποιασουν;
Υ. Γ πριν ενα χρονο περιπου με ειχε ποιασει η αστυνομια για ενα ενταλμα συλληψης που εκρεμμουσε εις βαρος μου κ λεω τωρα θα βρουνε κ το στρατολογικο... Κ ενω περιμενα να μου το πουνε. Περασα αυτοφορω πληρωσα το ενταλμα κ εφυγα κυριος!
με την αλλαγη που κανουν τωρα στους δημους ωπου ολοι θα εχουμε εναν ενιαιο αριθμου του πολιτη οπως ονομαζεται κ θα περιλαμβανει κ το ΑΣΜ μεσα υπαρχει πιθανοτητα να με ποιασουν;
Υ. Γ πριν ενα χρονο περιπου με ειχε ποιασει η αστυνομια για ενα ενταλμα συλληψης που εκρεμμουσε εις βαρος μου κ λεω τωρα θα βρουνε κ το στρατολογικο... Κ ενω περιμενα να μου το πουνε. Περασα αυτοφορω πληρωσα το ενταλμα κ εφυγα κυριος!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Επικοινωνία:
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Giannisrip έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Ειμαι ανυποτακτος εσωτερικου απο το 2000. Μετα απο 4 αναβολες πηγα να παρω απολυτηριο για ψυχολογικους λογους κ δεν μου το εδωσε η επιτροπη απαλλαγων επρεπε λεει να καταταγω κ μετα. Εγω ομως δεν πηγα καθολου να παρουσιαστω. Εδω κ 16 χρονια δεν εχω καποιο προβλημα κ φορολογικη δηλωση κανω κ εχω κανει κ οικογενεια. Το προβλημα μου ειναι το εξης:
Γιάννη ακόμα η κάρτα αυτή δεν έχει εφαρμοστεί. Κάτσε να έρθει στα χέρια μας, να δούμε το νομικό της πλαίσιο στο ΦΕΚ, και το συζητάμε πάλι.
-
- Α/ΓΕΑ
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Στο δικαστήριο που πέρασες αυτόφωρο δεν μπορούν να ξέρουν την στρατολογική σου κατάσταση αλλά μόνο αν είχες καταδικαστεί ερήμην θα βλέπαν το ποινικό μητρώο και θα το εξακριβώναν. Τώρα για τον δήμο δεν ξέρω φαντάζομαι λόγο του διαύγεια μπορούν να εξακριβώσουν οτι είσαι ανυπότακτος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Καλησπερα. Θα το εξακριβωσουν μεσω του διαυγεια μονο αν παω να ζητησω καποιο εγγραφο οι θα μου ερθουν κατευθειαν σπιτι;
ευχαριστω εκ των προτερων
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Giannisrip έγραψε:Καλησπερα. Θα το εξακριβωσουν μεσω του διαυγεια μονο αν παω να ζητησω καποιο εγγραφο οι θα μου ερθουν κατευθειαν σπιτι;
Αν ταυτοποιήσουν τα στοιχεία σου, μέσω του προγράμματος Διαύγεια, θα γίνει μόνο κατόπιν δικιάς σου αιτήσεως για κάποιο έγγραφο. Ευχαριστώ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Αυτο θα γινει μονο να παω να ζητησω στρατολογικο εγγραφο; Δηλαδη αν ζητησω ενα πιστοποιητικο γεννησης;
κ κατι αλλο μπορω να παω να βγαλω νεα ταυτοτητα;
ευχαριστω
ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Giannisrip έγραψε:Αυτο θα γινει μονο να παω να ζητησω στρατολογικο εγγραφο; Δηλαδη αν ζητησω ενα πιστοποιητικο γεννησης;
ευχαριστω
Ταυτοποίηση στοιχείων για το πρόβλημα που σε ενδιαφέρει, μπορεί να γίνει για δικαιολογητικά όπου απαιτείται να αναγράφεται η ένδειξη για τη στρατολογική/στρατιωτική σου κατάσταση, εννοώ αν έχεις εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, ή μη. Όπως καταπαβαίνεις, το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α ή Β είναι εντός αυτών των πιστοποιητικών.
Πιστοποιητικά γεννήσεως ή οικογενειακής κατάστασης δεν αναγράφουν κατάσταση στρατιωτικών υποχρεώσεων.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Καινουργια ταυτοτητα μπορω να παω να βγαλω?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Giannisrip έγραψε:Καινουργια ταυτοτητα μπορω να παω να βγαλω;
Γιάννη επειδή μετά τον στρατό, είχα χάσει κι εγώ την ταυτότητα μου, και πήγα και έβγαλα νέα, δεν μου ζήτησαν τίποτα απολύτως που να αφορούσε τον στρατό, εννοώ κάποιο πιστοποιητικό. Μόνο αυτό μπορώ να σου πώ, καθότι μόνο αυτό γνωρίζω επ'αυτού.
-
- Α/ΓΕΑ
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Οχι όταν βγάζεις ταυτότητα το μόνο που ζητάνε είναι αν θυμάμαι καλά 2 ασπρόμαυρες ταυτότητες και 1 μάρτυρα για την εξακρίβωση των στοιχείων του αιτούντως.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Terminator έγραψε:Οχι όταν βγάζεις ταυτότητα το μόνο που ζητάνε είναι αν θυμάμαι καλά 2 ασπρόμαυρες ταυτότητες και 1 μάρτυρα για την εξακρίβωση των στοιχείων του αιτούντως.
Ακριβώς Terminator.

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Καλημερα παιδια. Εννοω δεν ψαχνουν για καταδικαστικες αποφασεις μεσω του υπολογιστη?
-
- Α/ΓΕΑ
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Giannisrip έγραψε:Καλημερα παιδια. Εννοω δεν ψαχνουν για καταδικαστικες αποφασεις μεσω του υπολογιστη;
Μόνο οταν κάνεις αίτηση για διαβατήριο αιτούνται για να τους χορηγηθεί αυτεπαγγέλτως ποινικό μητρώο δικαστικής χρήσης και πιστοποιητικό μη φυγόποινου/φυγόδικου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Μα και η καινουργια ταυτοτητα σαν διαβατηριο δεν ειναι; Δεν ταξιδευεις σε ευρωπαικες χωρες;
-
- Α/ΓΕΑ
Ανυπότακτοι εσωτερικού
Giannisrip έγραψε:Μα και η καινουργια ταυτοτητα σαν διαβατηριο δεν ειναι; Δεν ταξιδευεις σε ευρωπαικες χωρες;
Ναι με τις ταυτότητες ταξιδεύεις στις χώρες σένγκεν Αλλά επειδή μπορείς να ταξιδέψεις μόνο εντός σένγκεν δεν ελέγχεται. Για διαβατήριο που μπορείς να φύγεις εκτός σένγκεν ελέγχεται υποχρεωτικά το ποινικό μητρώο και το αν είσαι φυγόδικος/φυγόποινος και κατά την έκδοση διαβατηρίου και κατά την έξοδο απο την χώρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες