Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Καλησπέρα στο φόρουμ. Δίνω πανελλήνιες του χρόνου, με πρώτη επιλογή την Αστυφυλάκων. Στα 25 μου πλέον που πήρα την απόφαση για τις πανελλήνιες, πρέπει να εξομολογηθώ ότι δεν έχω υπηρετήσει ακόμη. Προσωρινά είμαι με αναβολή για λόγους υγείας ως αγχώδης αντίδραση προσαρμογής κοκ (δεν έχω τίποτα απλά δεν είχαν τι άλλο να γράψουν εν πολλοίς). Αυτό που θέλω να ξέρω είναι το εξής: Θα σταθούν εμπόδιο οι λόγοι αναβολής στο να επιχειρήσω να μπω αστυφυλάκων, ή όχι; Αυτό μήπως εξαρτάται από την εκάστοτε ψυχοτεχνική επιτροπή; Γιατί σίγουρα στα 25 μου θα με ρωτήσουν αν έχω υπηρετήσει στο στρατό κλπ. Οπότε, μήπως απλά να μη τους πω την αλήθεια στα ψυχοτεχνικά; Τελικώς, αν δεν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει, μπορεί να μου πει τουλάχιστον πού μπορώ να απευθυνθώ για ένα τέτοιο ζήτημα?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Stratos95 έγραψε:Καλησπέρα στο φόρουμ. Δίνω πανελλήνιες του χρόνου, με πρώτη επιλογή την Αστυφυλάκων. Στα 25 μου πλέον που πήρα την απόφαση για τις πανελλήνιες, πρέπει να εξομολογηθώ ότι δεν έχω υπηρετήσει ακόμη. Προσωρινά είμαι με αναβολή για λόγους υγείας ως αγχώδης αντίδραση προσαρμογής κοκ (δεν έχω τίποτα απλά δεν είχαν τι άλλο να γράψουν εν πολλοίς). Αυτό που θέλω να ξέρω είναι το εξής: Θα σταθούν εμπόδιο οι λόγοι αναβολής στο να επιχειρήσω να μπω αστυφυλάκων, ή όχι; Αυτό μήπως εξαρτάται από την εκάστοτε ψυχοτεχνική επιτροπή; Γιατί σίγουρα στα 25 μου θα με ρωτήσουν αν έχω υπηρετήσει στο στρατό κλπ. Οπότε, μήπως απλά να μη τους πω την αλήθεια στα ψυχοτεχνικά; Τελικώς, αν δεν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει, μπορεί να μου πει τουλάχιστον πού μπορώ να απευθυνθώ για ένα τέτοιο ζήτημα;
Εγω στη θεση σου θα τους ελεγα οτι εχω αναβολη σπουδων εως τα 28. Εδωσες καποτε πανελληνιες, περασες σε μια σχολη, πηρες αναβολη σπουδων για το στρατο εως τα 28, δεν σου αρεσε η σχολη και την παρατησες. Τωρα θελεις να γινεις αστυφυλακας, οποτε δινεις ξανα πανελληνιες. Δεν εισαι ουτε ο πρωτος, ουτε ο τελευταιος που αλλαζει σχολη! Καλη τυχη.
Σε ευχαριστώ πολύ, αδελφέ. Μήπως ξέρει κανείς, αν αυτά που τους λες στις ψυχοτεχνικές επιτροπές των παραγωγικών σχολών, καλείσαι να τα αποδείξεις γενικά; Ή εκείνη τη στιγμή, ή μεταγενέστερα στη σχολή;
Μάγκες ξέρει κανείς αν έχοντας πάρει απαλλαγή Ι5 ψυχολογικό σε καλούν σε κάποια φάση για επανεξέταση π. χ. σε 2 -3 χρόνια ή είναι κάτι σπάνιο; Αν γνωρίζει κανείς ας απαντησει. Εψαξα και στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση που να με καλύπτει.
1) η αναβολή μου ληγει στις 31 Δεκεμβρη και θα ηθελα να ρωτησω τι προβλεπεται για ανθρώπους που πασχουν από ψυχαναγκασμους και ιδεοληψίες;2) αν παω στον ψυχιατρο και του πω το πρόβλημα μου, θα μου δωσει απευθειας χαρτι που λεει οτι εχω πρόβλημα, για να το δειξω στην επιτροπή;3) ποσο ευκολα ενας ψυχιατρος εκτος στρατου δινει χαρτι ότι δεν είμαι καλα;4) μπορει ο ψυχιατρος να μου δωσει το χαρτι πριν καν ληξει η αναβολή μου;5) μπορω να περασω από επιτροπή πριν ληξει η αναβολή μου;6) τι μειονεκτήματα υπαρχουν για καποιον που παιρνει αναβολή και απαλλαγη?
Παρουσιαστικα στον Εβρο πριν 2 χρονια περιπου με κανανε ι1 και υπηρετισα μια εβδομαδα. Αργοτερα πηρα αναβολη επειδη ειχα ανχος και τωρα που παρουσιαστικα με κανανε ι3 ψυχολογικο αοπλο. Με εγραψαν οτι ειχα προβλημα προσαρμογης. Ζητησα επανεξεταση του ι και μου ειπαν πρεπει να υπηρετισω 6 μηνες πρωτα. Μετα τους 6 μηνες αν δουνε οτι δεν εχω το ιδιο προβλημα που ειχα τοτε θα με κανουν ι1 παλι στην επανεξεταση?
Δεν είχες κάνει τη διαδικασια μέσω του Φρουραρχείου φίλε;
Καλησπέρα,Πόσο εύκολο είναι σήμερα να πάρεις αναβολή για ψυχολογικούς λόγους και ποιοι λόγοι είναι αυτοί οι οποίοι είναι οι πιο εύκολοι να υποκριθείς και να την πάρεις;
Καλησπέρα,
Μπορώ να πάω στο Φρουραρχείο της πόλης μου και να ζητήσω αναβολή; Είμαι δηλωμένος για Β' ΕΣΣΟ-Μαρτίου.
Κάπου διάβασα ότι πρέπει να περιμένω έως 1 μήνα για να βγει απόφαση, σε σύγκριση του να πάω στο Φρουραρχείο του στρατοπέδου που πρέπει να παρουσιαστώ.
Δεν μπορώ να πάω στρατό, γνωρίζει κανείς ποια είναι η καλύτερη ενέργεια ώστε να ενημερώσω κατάλληλα το στρατό;
Ευχαριστώ
Μπορώ να πάω στο Φρουραρχείο της πόλης μου και να ζητήσω αναβολή; Είμαι δηλωμένος για Β' ΕΣΣΟ-Μαρτίου.
Κάπου διάβασα ότι πρέπει να περιμένω έως 1 μήνα για να βγει απόφαση, σε σύγκριση του να πάω στο Φρουραρχείο του στρατοπέδου που πρέπει να παρουσιαστώ.
Δεν μπορώ να πάω στρατό, γνωρίζει κανείς ποια είναι η καλύτερη ενέργεια ώστε να ενημερώσω κατάλληλα το στρατό;
Ευχαριστώ
Θεόφιλος έγραψε:Καλησπέρα,
Ευχαριστώ
Το νωρίτερο που μπορείς να πας στο Φρουραρχείο είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία της κατάταξής σου, με το σημείωμα κατάταξης μαζί. Οπότε έχεις ακόμα καιρό.
Ευχαριστώ.
Έχει διαφορά το να πάω 5 ημέρες πριν με το να πάω στο στρατόπεδο την ημέρα που πρέπει να παρευρεθώ; Θα προτιμούσα να πάω στην πόλη μου διότι στο στρατόπεδο θα χρειαζόμουν και συνοδό (λόγω της αγωγής που λαμβάνω δε με αφήνουν οι δικοί μου να κάνω αποστάσεις μόνος μου).
Η κύρια διαφορά που διάβασα πως υπάρχει είναι ότι κάνει έως και 1 μήνα να βγει απόφαση αν πάω στο Φρουραρχείο της πόλης μου. Τον καιρό αυτό που περιμένει κάποιος, που είναι; Θα έπρεπε να μπει στο στρατό;
Έχει διαφορά το να πάω 5 ημέρες πριν με το να πάω στο στρατόπεδο την ημέρα που πρέπει να παρευρεθώ; Θα προτιμούσα να πάω στην πόλη μου διότι στο στρατόπεδο θα χρειαζόμουν και συνοδό (λόγω της αγωγής που λαμβάνω δε με αφήνουν οι δικοί μου να κάνω αποστάσεις μόνος μου).
Η κύρια διαφορά που διάβασα πως υπάρχει είναι ότι κάνει έως και 1 μήνα να βγει απόφαση αν πάω στο Φρουραρχείο της πόλης μου. Τον καιρό αυτό που περιμένει κάποιος, που είναι; Θα έπρεπε να μπει στο στρατό;
Γεια σας, να ρωτήσω. Στον στρατό φαίνονται πουθενά ένσημα ή ώρες εργασίας;
Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Παρουσιαζομαι τον Μάρτιο αλλά λόγω οικονομικών αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να υπηρετήσω. Θέλω μια εξάμηνη αναβολή έτσι ώστε να δουλέψω σεζόν και να παρουσιαστώ μετά. Στην στρατολογία μου είπαν ότι πρέπει να παρουσιαστώ για να πάρω 6μηνη αναβολή και ότι την δίνουν εύκολα. Ισχύει αυτό;
Μετά από αναβολή που έχω πάρει 1 έτους με χαρτί ψυχιάτρου για αγχώδεις διαταραχές με φαρμακευτική αγωγή, χρειάζεται όταν παρουσιαστώ να έχω χαρτί από ψυχίατρο ότι πλέον είμαι καλά ή δεν χρειάζεται; Ρωτάω για να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ.
Καλημέρα,
Γνωρίζει κανείς κάτι για τη διαδικασία αναβολής μέσω του Φρουραρχείου Ηρακλείου Κρήτης;
Ευχαριστώ!
Γνωρίζει κανείς κάτι για τη διαδικασία αναβολής μέσω του Φρουραρχείου Ηρακλείου Κρήτης;
Ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες