Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από naglorious »

Πιστεύεις θα έχω θέματα μέσα αν τους πω ότι θέλω αναβολή; Δεν είμαι καλά και το ενδεχόμενο να περάσω ένα βράδυ μόνο εκεί μέσα με τρελαίνει. Επίσης στην επιτροπή απαλλαγών, αν με αφήσουν να κάνω διανυκτέρευση εκτός, πάω μόνος ή πρέπει να ξαναπάω Θήβα;
Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από kostas888 »

Λοιπόν naglorious θα πας με συνοδό στο στρατόπεδο της Θήβας. Στην πύλη ο συνοδός σου θα πει ότι έχετε έρθει για αναβολή. Θα σας καταγράψουν και λίγο αργότερα θα περάσετε από τον γιατρό του Στρατοπέδου. Στον γιατρό θα του εξήγησεις τι έχεις και ότι θες αναβολή. Θα του δείξεις κιόλας τις γνωματεύσεις από τον γιατρό σου. Αυτος θα προτείνει τον χρόνο της ανάβολης προς την επιτροπή Απαλλαγών. Μπορει να σε ρωτήσει κιόλας πόση αναβολή θες. Αργοτερα θα σου δώσουν φύλλο πορείας δύο ημερών ώστε να φύγεις από το στρατόπεδο και να πας να περάσεις από την Επιτροπή είτε την ίδια μέρα αν προλάβεις(δεν νομίζω) είτε την άλλη μέρα πρωί πρωι με συνοδό πάλι. Εσυ στο στρατόπεδο θα πας την επόμενη μερα αφού περάσεις από την επιτροπή και σου έχουν εγκρίνει την αναβολή για να παραλάβεις το χαρτί αναβολής και ταυτότητα.
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

kostas888 έγραψε:Λοιπόν naglorious θα πας με συνοδό στο στρατόπεδο της Θήβας. Στην πύλη ο συνοδός σου θα πει ότι έχετε έρθει για αναβολή. Θα σας καταγράψουν και λίγο αργότερα θα περάσετε από τον γιατρό του Στρατοπέδου. Στον γιατρό θα του εξήγησεις τι έχεις και ότι θες αναβολή. Θα του δείξεις κιόλας τις γνωματεύσεις από τον γιατρό σου. Αυτος θα προτείνει τον χρόνο της ανάβολης προς την επιτροπή Απαλλαγών. Μπορει να σε ρωτήσει κιόλας πόση αναβολή θες. Αργοτερα θα σου δώσουν φύλλο πορείας δύο ημερών ώστε να φύγεις από το στρατόπεδο και να πας να περάσεις από την Επιτροπή είτε την ίδια μέρα αν προλάβεις (δεν νομίζω) είτε την άλλη μέρα πρωί πρωι με συνοδό πάλι. Εσυ στο στρατόπεδο θα πας την επόμενη μερα αφού περάσεις από την επιτροπή και σου έχουν εγκρίνει την αναβολή για να παραλάβεις το χαρτί αναβολής και ταυτότητα.

Οπότε 2-3 μέρες υπόθεση δηλαδή. Κάτι τελευταίο υπάρχει περίπτωση να δεχθεί το φρουραρχείο να κάνω διαδικασία αναβολής την Παρασκευή 3 Μαίου παρόλο που παρουσιάζομαι στις 6; Το ρωτάω αυτό γιατί η επόμενη συνεδρία με τον γιατρό μου είναι στις 2 Μαίου όπου και θα του ζητήσω γνωμάτευση γιαυτό το σκοπό
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Το ρωτάω γιατί ήδη ζω Αθήνα απλά η κάθε διαδικασία έχει τα συν και τα πλην της
Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Naglorious πια διαδικασία θα ακολουθήσεις γιατί εγώ σου εξήγησα την διαδικασία αναβολής μέσω στρατοπεδου που τελειώνεις μέσα σε 2-3 μέρες. Αν ακολουθήσεις αυτή του φρουραρχειου θα πάρει περισσότερο χρόνο μέχρι να βγει η αναβολή σου.
Άβαταρ μέλους
kostas888
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ναι μπορείς να πας 3 Μαϊου
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Kostas888 Σε ευχαριστώ για όλα καλό πάσχα να έχεις
Κωστας2903

Δημοσίευση από Κωστας2903 »

Καλησπέρα

Να κανω κι εγώ μια ερώτηση.

Αν παρουσιαστώ στο στρατόπεδο να παρω αναβολη και παω στην επιτροπη και την παρω μετα θα μπορω να ταξιδεψω αμεσα (μεσα σε 2 βδομαδες) για εξωτερικο;

Ερχομαι μονο για αυτο αλλα δεν θελω να εχω θεματα στο αεροδρομιο όταν φευγω.

Ευχαριστω

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Κωστας2903 έγραψε:Καλησπέρα

Να κανω κι εγώ μια ερώτηση.

Αν παρουσιαστώ στο στρατόπεδο να παρω αναβολη και παω στην επιτροπη και την παρω μετα θα μπορω να ταξιδεψω αμεσα (μεσα σε 2 βδομαδες) για εξωτερικο;

Ερχομαι μονο για αυτο αλλα δεν θελω να εχω θεματα στο αεροδρομιο όταν φευγω.

Ευχαριστω

θα μπορείς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφού θα έχεις πολιτική ταυτότητα.

randomnick
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από randomnick »

Καλησπέρα, μόλις εχθές (Μ. Πέμπτη) ενημερώθηκα πως πρέπει να παρουσιαστώ στις 6 Μα'ί'ου και σύμφωνα με το χαρτί τελευταία μέρα που μπορώ να προσκομίσω αίτηση αναβολής για ψυχολογικούς λόγους είναι στις 30 Απριλίου (5 μέρες πριν παρουσιαστώ). Ωστόσο λόγω των ημερών δεν μπορώ να συναντηθώ με τον γιατρό που με παρακολουθεί για να μου δώσει τα απαραίτητα έγγραφα και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάω κάποια άλλη μέρα αργότερα πριν παρουσιαστώ π. Χ.2 Μα'ί'ου στο Φρουραρχείο. Είδα κάτι σχετικό πιο πάνω απλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση. Ανατρέχοντας στο forum καταλαβαίνω πως τελικά μπορώ να ζητήσω αναβολή τις τελευταίες 5 μέρες και όχι πριν τις 5 μέρες που είχα καταλάβει αρχικά, είναι σωστό αυτό;Επίσης αν μπορώ να πάω στο φρουραρχείο της πόλης που βρίσκομαι αντί για το φρουραρχείο της πόλης που μου ήρθε το χαρτί.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Μάριος

Δημοσίευση από Μάριος »

randomnick έγραψε:Καλησπέρα, μόλις εχθές (Μ. Πέμπτη) ενημερώθηκα πως πρέπει να παρουσιαστώ στις 6 Μα'ί'ου και σύμφωνα με το χαρτί τελευταία μέρα που μπορώ να προσκομίσω αίτηση αναβολής για ψυχολογικούς λόγους είναι στις 30 Απριλίου (5 μέρες πριν παρουσιαστώ). Ωστόσο λόγω των ημερών δεν μπορώ να συναντηθώ με τον γιατρό που με παρακολουθεί για να μου δώσει τα απαραίτητα έγγραφα και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάω κάποια άλλη μέρα αργότερα πριν παρουσιαστώ π. Χ.2 Μα'ί'ου στο Φρουραρχείο.Επίσης αν μπορώ να πάω στο φρουραρχείο της πόλης που βρίσκομαι αντί για το φρουραρχείο της πόλης που μου ήρθε το χαρτί.

Φίλε το δικό μου χαρτί κατάταξης λέει ότι μπορείς να πας στο φρουραρχείο από πέντε μέρες πριν εώς την ημερμομηνια κατάταξης, οπότε θεωρώ ότι μπορεις να πας στις 2 Μαΐου. Για το θέμα του αν μπορείς να πας σε άλλο φρουραρχειο δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα αλλα καλύτερα πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις η περιμενε να απαντήσει καποιος που ξέρει σίγουρα.

Αλέξης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Θέλω να πάρω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους και δεν έχω χαρτί γιατρού. Παρουσιαζομαι 6 Μαΐου, εάν πάω και ζητήσω θα μου δώσουν ή όχι ; Και μέχρι πότε πρέπει να πάω στο φρουραρχειο στην Αθήνα
marioscs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από marioscs »

randomnick έγραψε:Καλησπέρα, μόλις εχθές (Μ. Πέμπτη) ενημερώθηκα πως πρέπει να παρουσιαστώ στις 6 Μα'ί'ου και σύμφωνα με το χαρτί τελευταία μέρα που μπορώ να προσκομίσω αίτηση αναβολής για ψυχολογικούς λόγους είναι στις 30 Απριλίου (5 μέρες πριν παρουσιαστώ). Ωστόσο λόγω των ημερών δεν μπορώ να συναντηθώ με τον γιατρό που με παρακολουθεί για να μου δώσει τα απαραίτητα έγγραφα και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάω κάποια άλλη μέρα αργότερα πριν παρουσιαστώ π. Χ.2 Μα'ί'ου στο Φρουραρχείο. Είδα κάτι σχετικό πιο πάνω απλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση.Ανατρέχοντας στο forum καταλαβαίνω πως τελικά μπορώ να ζητήσω αναβολή τις τελευταίες 5 μέρες και όχι πριν τις 5 μέρες που είχα καταλάβει αρχικά, είναι σωστό αυτό;Επίσης αν μπορώ να πάω στο φρουραρχείο της πόλης που βρίσκομαι αντί για το φρουραρχείο της πόλης που μου ήρθε το χαρτί.

Τελικά έμαθες αν μπορείς να πάς στο φρουραρχείο της πόλης που βρίσκεσαι αντί για το φρουραρχείο της πόλης που ήρθε το χαρτί; Ξέρει καποιος άλλος; Ρώτησα και εγώ το ίδιο εδω . Έπαιρνα σήμερα στη στρατολογία τηλ. Αλλά δεν απάντησε κανείς.

kos_b_esso_2018

Δημοσίευση από kos_b_esso_2018 »

marioscs έγραψε:Τελικά έμαθες αν μπορείς να πάς στο φρουραρχείο της πόλης που βρίσκεσαι αντί για το φρουραρχείο της πόλης που ήρθε το χαρτί; Ξέρει καποιος άλλος; Ρώτησα και εγώ το ίδιο εδω . Έπαιρνα σήμερα στη στρατολογία τηλ. Αλλά δεν απάντησε κανείς.

Εχω περασει δυο φορες απο το Φρουραρχειο Αθηνων και πηρα 2 αναβολες (1 χρονος,6 μηνες) και το αντιστοιχο χαρτι μου ελεγε να παρουσιαστω στην Κω και στον Εβρο αντιστοιχα.

Αρα πας στο Φρουραρχειο που μενεις.

randomnick
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από randomnick »

Μου είπαν πως πρέπει να πάω στο φρουραρχείο της πόλης που ήρθε το χαρτί και αντί για στρατιωτικό νοσοκομείο θα περάσω από κάποια επιτροπή.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες