Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Μενιος

Δημοσίευση από Μενιος »

Πειρα ανβολη για ψυχολογικους λογους. Στην επιτροπη τον απαλαγων/αναβολων πρεπει να παρουσιαστω πεντε μερες πρην την ''ληξει'' η μπορω να παω και ποιο μπροστα;
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Φιλε μπορεις να πεις την διαδικασια?
Άβαταρ μέλους
makouin
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από makouin »

Καλησπέρα σας, πήρα 2ετή αναβολή για ψυχιατρικούς λόγους μέσα από το στρατόπεδο. Το χαρτί της αναβολής γράφει κάτω κάτω το εξής "Σε περίπτωση πρόσκλησης, οφείλει να παρουσιαστεί στη Μονάδα που θα καθορίζεται αό την Δγη πρόσκλησης". Αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ξανά πριν λήξουν τα 2 έτη που μου χορηγήθηκαν; Ευχαριστώ
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Καλησπερα. Ποτε περιπου θα μπει η εσσο του μαιου εχουμε καμια πληροφορια; Κ επεισης ποσες μερες πριν πρεπει να παω φρουραρχειο για διαδικασια αναβολης;
Adramelch

Δημοσίευση από Adramelch »

σακης έγραψε:Καλησπερα. Ποτε περιπου θα μπει η εσσο του μαιου εχουμε καμια πληροφορια; Κ επεισης ποσες μερες πριν πρεπει να παω φρουραρχειο για διαδικασια αναβολης;

Δεν νομίζω να υπάρχει καμιά επίσημη πληροφορία από τώρα για την εσσό το Μάη. Στο φρουραρχείο το νωρίτερο 5 μέρες πριν την ημερομηνία παρουσίασης σου.

Μια δικιά μου ερώτηση: Μετά την επιτροπή απαλλαγών χρείαζεται να ξαναπάς στρατολογία (νομίζω όχι, απλά για να το σιγουρέψω) ; Επίσης όταν κάνεις τη διαδικασία στην επιτροπή σου δίνουν κανένα χαρτί αυτοί;

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Ρε μάγκες ρωτάτε και ρωτάτε τα ίδια, δηλαδή να ψάξετε λίγο το φόρουμ και να βρείτε αυτό που ψάχνετε θα σας πέσει ο πωπός;
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από iKilledKenny »

Adramelch έγραψε:
σακης έγραψε:Καλησπερα. Ποτε περιπου θα μπει η εσσο του μαιου εχουμε καμια πληροφορια; Κ επεισης ποσες μερες πριν πρεπει να παω φρουραρχειο για διαδικασια αναβολης;

Δεν νομίζω να υπάρχει καμιά επίσημη πληροφορία από τώρα για την εσσό το Μάη. Στο φρουραρχείο το νωρίτερο 5 μέρες πριν την ημερομηνία παρουσίασης σου.

Μια δικιά μου ερώτηση:Μετά την επιτροπή απαλλαγών χρείαζεται να ξαναπάς στρατολογία (νομίζω όχι, απλά για να το σιγουρέψω) ; Επίσης όταν κάνεις τη διαδικασία στην επιτροπή σου δίνουν κανένα χαρτί αυτοί;

Οχι, δεν κανεις κατι εσυ, σου ερχεται συστημενο γραμμα στο σπιτι με την αποφαση της επιτροπης, και οχι, δεν σου δινουν καποιο χαρτι εκει.

νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Χρονια πολλα γιατι ρε παιδια εχει καθυστερηση τοσο πολυ η ανακοινωση για τη γ εσσο για το ποτε μπαινουμε; Ευχαριστω πολυ
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Αμα αργησει το σημειωμα καταταξης και θελοθμε να παρουμε αναβολη υγειας τι κανουμε; Ξερει κανεις; Γιατί χρειαζόμαστε το χαρτί για αναβολή΄΄ευχαριστψ
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

νικολας έγραψε:Αμα αργησει το σημειωμα καταταξης και θελοθμε να παρουμε αναβολη υγειας τι κανουμε; Ξερει κανεις; Γιατί χρειαζόμαστε το χαρτί για αναβολή΄΄ευχαριστψ

Σε παρακαλω πολυ μην spamαρεις ολα τα thread με το ιδιο πραγμα, απαντηθηκε το ερωτημα σου στο "Αναβολη μεσω Φρουραρχειου".

Κανοντας το, δεν ερχεται πιο γρηγορα η απαντηση, το αντιθετο γινεται.

Pavlos

Δημοσίευση από Pavlos »

Γεια σας παιδιά,
Είχα πάρει αναβολή για ψυχολογικούς λόγους πριν από 2 χρόνια, για να τελειώσω τις σπουδές μου, με χαρτί από γιατρό (η γνωμάτευση έγραφε απλά καταθλιπτικό σύνδρομο).
Παρουσιάζομαι αρχές Ιουλίου και θέλω να δηλώσω για δόκιμος. Να ζητήσω επανεξέταση σωματικής ικανότητας στη στρατολογία, η να περιμένω την εξέταση μέσα στο στρατόπεδο; Μπορώ με υπεύθυνη δήλωση ότι είμαι καλά ή πρέπει να προσκομίσω χαρτί από γιατρο;
Ευχαριστώ
pep

Δημοσίευση από pep »

Καλησπέρα σας. Εχω χαρτια απο δημοσια ψυχιατρικη κλινικη και παρακολουθουμαι απο γιατρο ενω ενίοτε παίρνω και κάποια χάπια, συνταγογραφούμενα και μη. Ειχα κανει την διαδικασια μεσω Φρουραρχειου με την ΕΣΣΟ Μαρτιου. Στα χαρτιά των γιατρών αλλά και στην επιτροπή απαλλαγών μου είχαν πει - και το ειχα δει που το σημειωναν και στα χαρτια μου - Α ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ. Ηρθε σημερα το χαρτι και τελικά μου δώσανε 6μηνη μεχρι Σεπτεμβριο. Γιατι μπορει να συνεβη αυτο, ξερει κανεις; Επισης αν ξανακανω την διαδικασια τον Νοεμβρη που θα ειναι η νεα κλήση μου για κατάταξη, πάλι 6μηνη θα παρω;
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

pep έγραψε:Καλησπέρα σας. Εχω χαρτια απο δημοσια ψυχιατρικη κλινικη και παρακολουθουμαι απο γιατρο ενω ενίοτε παίρνω και κάποια χάπια, συνταγογραφούμενα και μη. Ειχα κανει την διαδικασια μεσω Φρουραρχειου με την ΕΣΣΟ Μαρτιου. Στα χαρτιά των γιατρών αλλά και στην επιτροπή απαλλαγών μου είχαν πει - και το ειχα δει που το σημειωναν και στα χαρτια μου - Α ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ. Ηρθε σημερα το χαρτι και τελικά μου δώσανε 6μηνη μεχρι Σεπτεμβριο. Γιατι μπορει να συνεβη αυτο, ξερει κανεις; Επισης αν ξανακανω την διαδικασια τον Νοεμβρη που θα ειναι η νεα κλήση μου για κατάταξη, πάλι 6μηνη θα παρω;

Δεν υπαρχει λογος που εγινε αυτο, τοσο εκριναν θεμιτο, τοσο εδωσαν. Οσο για το εαν το σημειωσε πανω στο χαρτι σου ο ανθρωπος της επιτροπης, δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο, μπορει και να μην ηταν αυτη η τελικη αποφαση.

Οταν θα ξανακανεις την διαδικασια, δεν παιζει ρολο το τι εχει γινει ηδη, η αποφαση λαμβανεται εκ νεου (με μεγιστη συνολικη αναβολη τα 2 χρονια βεβαια). Δηλαδη μπορει και να παρεις 6μηνη, μπορει και 12μηνη. Οτι κρινει απαραιτητο η επιτροπη.

Το γνωριζω πως δεν σε βοηθαει και πολυ η απαντηση του στυλ "οτι πουνε στην επιτροπη", αλλα ετσι ειναι, δεν μπορω να το διατυπωσω καλυτερα.

πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Καλησπέρα παιδιά.Είχα πάρει αναβολή για ένα χρόνο για ψυχολογικούς λόγους. Τώρα που έληξε ξεκίνησα την ίδια διαδικασία και πήγα στο γιατρό μου αλλα λείπει σε άδεια και δεν μπορουν να μου δώσουν το χαρτί. Τί να κάνω; Να πάω σε ιδιώτη γιατρό; Μου έμειναν μόνο 3 εργάσιμες μέρες πρίν τη κατάταξή μου. Ευχαριστώ πολύ

iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

πολίτης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.Είχα πάρει αναβολή για ένα χρόνο για ψυχολογικούς λόγους. Τώρα που έληξε ξεκίνησα την ίδια διαδικασία και πήγα στο γιατρό μου αλλα λείπει σε άδεια και δεν μπορουν να μου δώσουν το χαρτί. Τί να κάνω; Να πάω σε ιδιώτη γιατρό; Μου έμειναν μόνο 3 εργάσιμες μέρες πρίν τη κατάταξή μου. Ευχαριστώ πολύ

Εφοσων δεν υπαρχει τροπος να παρεις αυτο που θελεις μεσα απο το γραφειο του γιατρου που σε εχει αναλαβει, δεν μπορω να δω καποια αλλη λυση.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες