Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
δημητρεης

Δημοσίευση από δημητρεης »

Και ειναι το ιδιο ευκολη η δευτερη ετησια?
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

δημητρεης έγραψε:Και ειναι το ιδιο ευκολη η δευτερη ετησια;

Άμα ο λόγος που πήρες πρώτη φορά συνεχίζει να ισχύει ναι. Προφανώς και θέλεις χαρτί από γιατρό.

patra
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από patra »

Έχει περάσει κανείς από επιτροπή απαλλαγών 401 για ψυχολογικό αυτές τις μέρες; Αν ναι ας αφήσει σχόλια για το πως ήταν, ερωτήσεις που τυχόν γίνονται και γενικά πως πήγε, για να βοηθήσει και εμάς τους επόμενους.thanks.
george5
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από george5 »

Καλησπέρα σε όλους! Η αναβολή μου, για διδακτορικό, έχει λήξει το Δεκέμβριο 2016. Με κάλεσαν Μάρτιο, πήρα άλλη μία για κοινωνικούς λόγους το Μάρτιο και με καλούν τωρα πάλι την άλλη βδομάδα. Δουλεύω στο εξωτερικό τα τελευτάια 6 χρόνια και σκοπεύω να συνεχίσω εδώ, και του χρόνου το Σεπτέμβρη 2018, Κλείνω 7 χρόνια βιοποριστικής εγκατάστασης στο εξωτερικό.

Οι δύο λύσεις που έχω είναι έιτε να με κυρήξουν ανυπότακτο εξωτερικού (έχω ενημερώσει πως ζω έξω), και του χρόνου να σβηστεί το πρόστιμο επειδή κλεινω 7 χρόνια βιοποριστικής εγκατάστασης στο εξωτερικό (ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), και η άλλη λύση να παρουσιαστώ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ και να ζητήσω μια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους για 18 μηνες αν την πάρω,(έχω γνωμάτευση γιατί έχω καποιο θέμα με αγχος και κρίσεις πανικού) , ώστε να συμπληρώσω τα 7 χρόνια στο εξωτερικό και να πάρω αναβολή σαν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού Χωρίς να κυρηχθω ανυπότακτος.

Η ΕΡΏΤΗΣΉ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΕΑΝ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΉ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥς ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ, ΧΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ 7 χρόνια βιοποριστικής εγκατάστασης;

Να ζητησω αναβολή σαν μόνιμος κατοικος εξωτερικου αν τελικά παω τώρα και μου δώσουν αναβολή μόνο και μόνο επειδή παρουσιαστηκα ; Δεν θα καταταχθω θα φύγω αυθημερον απο ότι έχω καταλάβει. Δηλαδη μήπως η προσπάθεια μου να αποφύγω το πρόστιμο (που όυτως ή άλλως θα διαγραφεί του χρόνου) , μου δημιουργήσει προβλημα στο να μην μετρήσει ο ένας χρόνος αυτός 2017-2018 για να συμπληρώσω την 7ετία μόνο και μόνο επειδη πάω και παρουσιάζομαι για να ζητήσω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους ;

Σας ευχαριστώ παίδες!

γδ

Δημοσίευση από γδ »

Καλημερα.20 αυγουστου τελειωνει ι αναβολη μου ενος ετους για ψυχολογικους λογους. Ποτε παρουσιαζομαι΄?
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gimitrop »

γδ έγραψε:Καλημερα.20 αυγουστου τελειωνει ι αναβολη μου ενος ετους για ψυχολογικους λογους. Ποτε παρουσιαζομαι΄;
Noέμβρη λογικά

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
δσ

Δημοσίευση από δσ »

Καλημερα. Η διαδικασια για δευτερη ετησια αναβολη ποια ειναι;
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

δσ έγραψε:Καλημερα. Η διαδικασια για δευτερη ετησια αναβολη ποια ειναι;

Αυτή που ήτανε και στην πρώτη που πήρες, τι να αλλάξει;

γη

Δημοσίευση από γη »

Καλησπέρα, έκανα την διαδικιασία μέσω φρουραρχίου στις 10 Μαίου, και ακόμα να μου έρθει χαρτί για να περάσω από την επιτροπή. Έχουν περάσει δύομιση βδομάδες. Να περιμένω κιάλο, η να πάω στην στρατολογία να ρωτήσω; Πόσο περιθόριο έχω να περάσω από την επιτροπή;1 μήνα?
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Καλημερα. Μπορεις να παρεις δευτερη ετησια αναβολη για διαφορετικο λογο απο την Πρωτη η πρεπει να ειναι ο ιδιος λογος με την πρωτη?
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Ευχαριστω για την απαντηση! Και κατι τελεφταιο εμενα η αναβολη μου ληγει σττης 25 αυγουστου. Θα μπω σεπτεβρη οκτομβρη η πιο νωρις; Γινεται να καλεσουν καποιοιν πριν τη ληξει της αναβολης; ευχαριστω και παλι

Αλεξης

Δημοσίευση από Αλεξης »

Καλημέρα! Μια πολύ γρήγορη ερώτηση για όσους γνωρίζουν με σιγουριά! Μπορώ να εμφανιστώ όταν έρθει η ώρα κατά τα γνωστά σε φρουραρχείο διαφορετικό από την επίσημη διεύθυνσή μου; Δηλαδή η μόνιμη κατοικία μου είναι δηλωμένη στην Πάτρα αλλά μένω με την κοπέλα μου στην Αθήνα. Μπορώ να πάω με το χαρτί κατάταξης μου στο φρουραρχείο της Αθήνας για αναβολή/απαλλαγή (παραπεμπτικο σε γιατρούς);
ευχαριστώ!
AS_N
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AS_N »

Ακολούθησα την διαδικάσια τοπικού φρουραρχείου για την την απαλλαγή πρίν 1 μήνα, και πέρασα από επιτρόπη πρίν μια βδομάδα όπου και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν ι5 από εδώ γιατί λένε δεν έχουν τις υποδομές και
θα με στείλουν στο στρατόπεδο για να την πάρω.

Σήμερα ήρθε το χάρτι όπου λέει οτι παρουσιάζομαι και πρέπει να είμαι εκεί από 13 εώς 19 ιουνίου για εκπλήρωση στρατεύσιμης υποχρέωσης. Επίσης στο χάρτι πάνω γράφει:

"ΕΚΤΟΣ ΕΣΣΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 37Ν341/05
"

ΤΙ σημαίνει αυτό;
ΛοχΝες

Δημοσίευση από ΛοχΝες »

Καλησπέρα παιδιά.

Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να πάρει κανείς αναβολή για ψυχολογικούς λόγους όταν ζει στο εξωτερικό και δεν έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει λόγω της ψυχιατικής του πάθησης;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες