Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Την άποψη σας παρακαλώ...
Πέρυσι τον Μάρτιο παρουσιάστηκα στο κεντρο και επειδή δεν είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου, έτρεχαν οικογενειακά προβλήματα κλπ πήρα αναβολή για "αγχώδεις" διαταραχές. Εφέτος παρουσιάζομαι τον Μάιο, επειδή τα προβλήματα παραμένουν θέλω άλλο ένα έτος αναβολή για να κάνω τα κουμάντα μου σε οικονομικό επίπεδο. Με συμβουλεύετε να παρουσιαστώ στην βάση όπως πέρυσι ή να πάω μέσω φρουραρχείου; Θα είναι εύκολο; Επειδή θέλω να υπηρετήσω κανονικά, το Ι μου θα επηρεαστεί από την δεύτερη αναβολή; Να σημειωθεί πως πέρυσι καμιά 10ρια άτομα πείραμε αναβολή από Τρίπολη και κανένας δεν είχε χαρτί από γιατρό. Εφέτος σκοπεύω να έχω χαρτί.
Ξέρω ότι έχουν απαντηθεί ήδη πολλά τέτοια ερωτήματα, αλλά θα ήθελα μια απάντηση επί προσωπικού.
Ευχαριστώ πολύ...
Πέρυσι τον Μάρτιο παρουσιάστηκα στο κεντρο και επειδή δεν είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου, έτρεχαν οικογενειακά προβλήματα κλπ πήρα αναβολή για "αγχώδεις" διαταραχές. Εφέτος παρουσιάζομαι τον Μάιο, επειδή τα προβλήματα παραμένουν θέλω άλλο ένα έτος αναβολή για να κάνω τα κουμάντα μου σε οικονομικό επίπεδο. Με συμβουλεύετε να παρουσιαστώ στην βάση όπως πέρυσι ή να πάω μέσω φρουραρχείου; Θα είναι εύκολο; Επειδή θέλω να υπηρετήσω κανονικά, το Ι μου θα επηρεαστεί από την δεύτερη αναβολή; Να σημειωθεί πως πέρυσι καμιά 10ρια άτομα πείραμε αναβολή από Τρίπολη και κανένας δεν είχε χαρτί από γιατρό. Εφέτος σκοπεύω να έχω χαρτί.
Ξέρω ότι έχουν απαντηθεί ήδη πολλά τέτοια ερωτήματα, αλλά θα ήθελα μια απάντηση επί προσωπικού.
Ευχαριστώ πολύ...
Καλημερα σας, Θα ηθελα την συμβουλη σας.
Παρουσιαζομαι τον επομενο μηνα αλλα λογου οικονομικων προβληματων και υγειας (δοντια) μου φενεται αδυνατο να υπηρετησω αυτο τν καιρο. Ποσο ευκολο θα ηταν να παρω μια 6μηνη αναβολη;
Το θεμα ειναι οτι δν εχω καποιο χαρτι απο γιατρο να αποδικνυει καποιο προβλημα (ψυχολογικο), και οτι ξεκινησα αυτο τν Μηνα να πηγαινω οδοντιατρο και θα πρεπει να συνεχισω να πηγαινω για αρκετο καιρο ακομα, καθως εχω να φτιαξω πολλα ακομη. Και οπως καταλαβαινετε εχω ηδη παρα πολλα εξοδα μπροστα μου και καποια που ηδη χρωσταω στν γιατρο.
Πιστευτε να μπορουν να μου δωσουν μια 6μηνη μεσω Κεντρου (οταν παρουσιαζομε) η να προσπαθησω μεσω Φρουραρχειου ( Αν και δεν εχω καποιο χαρτι)
Ευχαριστω Εκ των προτέρων.
Παρουσιαζομαι τον επομενο μηνα αλλα λογου οικονομικων προβληματων και υγειας (δοντια) μου φενεται αδυνατο να υπηρετησω αυτο τν καιρο. Ποσο ευκολο θα ηταν να παρω μια 6μηνη αναβολη;
Το θεμα ειναι οτι δν εχω καποιο χαρτι απο γιατρο να αποδικνυει καποιο προβλημα (ψυχολογικο), και οτι ξεκινησα αυτο τν Μηνα να πηγαινω οδοντιατρο και θα πρεπει να συνεχισω να πηγαινω για αρκετο καιρο ακομα, καθως εχω να φτιαξω πολλα ακομη. Και οπως καταλαβαινετε εχω ηδη παρα πολλα εξοδα μπροστα μου και καποια που ηδη χρωσταω στν γιατρο.
Πιστευτε να μπορουν να μου δωσουν μια 6μηνη μεσω Κεντρου (οταν παρουσιαζομε) η να προσπαθησω μεσω Φρουραρχειου ( Αν και δεν εχω καποιο χαρτι)
Ευχαριστω Εκ των προτέρων.
Κωστας έγραψε:Την άποψη σας παρακαλώ...
Πέρυσι τον Μάρτιο παρουσιάστηκα στο κεντρο και επειδή δεν είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου, έτρεχαν οικογενειακά προβλήματα κλπ πήρα αναβολή για "αγχώδεις" διαταραχές. Εφέτος παρουσιάζομαι τον Μάιο, επειδή τα προβλήματα παραμένουν θέλω άλλο ένα έτος αναβολή για να κάνω τα κουμάντα μου σε οικονομικό επίπεδο. Με συμβουλεύετε να παρουσιαστώ στην βάση όπως πέρυσι ή να πάω μέσω φρουραρχείου; Θα είναι εύκολο; Επειδή θέλω να υπηρετήσω κανονικά, το Ι μου θα επηρεαστεί από την δεύτερη αναβολή;Να σημειωθεί πως πέρυσι καμιά 10ρια άτομα πείραμε αναβολή από Τρίπολη και κανένας δεν είχε χαρτί από γιατρό. Εφέτος σκοπεύω να έχω χαρτί.
Ευχαριστώ πολύ...
Αν παρουσιαστείς στο κέντρο σε 2 ημέρες θα έχεις ξεμπερδέψει, από φρουραρχείο η διαδικασία είναι πιο χρονοβόρα, υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ για αναβολή μέσω Φρουραρχείου.
Θεωρητικά δεν επηρεάζεται αλλά δύσκολα θα βγεις Ι1, συνήθως Ι2 ή Ι3 ένοπλο.
Εαν πάω ΣΕΑΠ 5 μερες πριν την κατάταξή μου και μετα περιμένω 1-2 εβδομάδες για να κλείσω ραντεβού για Χανιά, συν μεχρι να πάω εκει και μετά να περιμένω την επιτροπή, θα περάσει σχεδόν μήνας αφότου θα έπρεπε να παρουσιαστώ. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα; εγώ ξέρω που και πότε παρουσιάζομαι, μπορώ να ξεκινήσω τώρα τη διαδικασία; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σε όλους.Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για το θέμα της αναβολής για ψυχολογικούς λόγους. Επισκέπτομαι γιατρό και απο τώρα μου είπε πως και βέβαια θα μου δώσει γνωμάτευση ώστε να μην παρουσιαστώ τον αλλο μήνα. Με ρώτησε πόσους μήνες θα προτιμούσα εγώ να έχω αναβολή. Πιστεύετε πως είναι δύσκολο να κυνηγήσω την απαλαγή, ή καλύτερα να πάω γαι 1 χρόνο αναβολή; Θα μπορώ μετά να πάρω και δεύτερο χρόνο αναβολή και τέλος απαλαγη γαι τον ίδιο λόγο; Ή γίνεται ποιο δύσκολο;
Δεν θα είμαι ποτέ σε θέση να παρουσιαστώ πιστεύω, καθώς γίνομαι όλο κ χειρότερα. Εγώ και βέβαια θα ήθελα αναβολή αλλα δεν μπορώ να ρισκάρω πολλά και στο τέλος να πρεπει να παρουσιαστώ. Θα ειναι η καταστροφή μου. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
Δεν θα είμαι ποτέ σε θέση να παρουσιαστώ πιστεύω, καθώς γίνομαι όλο κ χειρότερα. Εγώ και βέβαια θα ήθελα αναβολή αλλα δεν μπορώ να ρισκάρω πολλά και στο τέλος να πρεπει να παρουσιαστώ. Θα ειναι η καταστροφή μου. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.
Παιδιά μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια. Κουράζει, διαβάζετε προηγούμενες εμπειρίες και κάνετε το ίδιο.
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
μουσικός έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για το θέμα της αναβολής για ψυχολογικούς λόγους. Επισκέπτομαι γιατρό και απο τώρα μου είπε πως και βέβαια θα μου δώσει γνωμάτευση ώστε να μην παρουσιαστώ τον αλλο μήνα. Με ρώτησε πόσους μήνες θα προτιμούσα εγώ να έχω αναβολή. Πιστεύετε πως είναι δύσκολο να κυνηγήσω την απαλαγή, ή καλύτερα να πάω γαι 1 χρόνο αναβολή; Θα μπορώ μετά να πάρω και δεύτερο χρόνο αναβολή και τέλος απαλαγη γαι τον ίδιο λόγο; Ή γίνεται ποιο δύσκολο;
Δεν νομίζω ότι μπορείς να κυνηγήσεις τώρα απευθείας απαλλαγή. Πάρε αναβολή τώρα 1 χρόνο εφόσον μπορεί να σου δώσει χαρτί ο γιατρός και κατά τον ίδιο τρόπο κάνεις και για τη δεύτερη αναβολή ώστε να πάρεις απαλλαγή.
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Χαιρετώ τους συμ-φωρουμήτες. Είναι όντως πολύ χρήσιμο forum, το έχω ξεκοκαλίσει τώρα που ψάχνομαι για αναβολή και με το καλό το 2019 απαλλαγή και πράγματα έχω μάθει πολλές λεπτομέρειες.
Μια ερώτηση να κάνω, που δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Είμαι γραμμένος στο μητρώο αρένων Αγ. Βαρβάρας, αλλά πέρασα περιοδεύον από Πάτρα. Στο μητρώο μου αναφέρει ΣΑ 153, δηλωμένη κατοικία μου είναι Πάτρα, αλλά πραγματικά μένω στον Πειραιά. Σε ποιο φρουραρχείο θα πάω να κάνω τη διαδικασία αναβολής,5 μέρες πριν είναι να παρουσιαστώ; Επίσης το χαρτί που θα έρθει, εκεί που έχω δηλώσει κατοικία; Το επιδίδει αστυνομία ή ταχυδρομικώς, γιατί είναι χωριό και ο ταχυδρόμος περνάει όποτε θυμάται.
Μια ερώτηση να κάνω, που δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Είμαι γραμμένος στο μητρώο αρένων Αγ. Βαρβάρας, αλλά πέρασα περιοδεύον από Πάτρα. Στο μητρώο μου αναφέρει ΣΑ 153, δηλωμένη κατοικία μου είναι Πάτρα, αλλά πραγματικά μένω στον Πειραιά. Σε ποιο φρουραρχείο θα πάω να κάνω τη διαδικασία αναβολής,5 μέρες πριν είναι να παρουσιαστώ; Επίσης το χαρτί που θα έρθει, εκεί που έχω δηλώσει κατοικία; Το επιδίδει αστυνομία ή ταχυδρομικώς, γιατί είναι χωριό και ο ταχυδρόμος περνάει όποτε θυμάται.
patra έγραψε:Χαιρετώ τους συμ-φωρουμήτες. Είναι όντως πολύ χρήσιμο forum, το έχω ξεκοκαλίσει τώρα που ψάχνομαι για αναβολή και με το καλό το 2019 απαλλαγή και πράγματα έχω μάθει πολλές λεπτομέρειες.
Γνωρίζει κανείς μήπως κάτι για την περίπτωση; Και αν όχι, πως μπορώ να μάθω; Σε ποιο στρατολογικό γραφείο να καλέσω για να μάθω, Αθήνα ή Πάτρα;
Καλησπέρα!Πέρασα σήμερα απο φρουραρχείο για να ζητήσω απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους. Πήρα το παραπεμπτικό για το 414 με σημερινή ημερομηνία, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω. Μπορώ να πάω αύριο και ας έχει χθεσινλη ημερομηνίαή πρέπει να ξαναπεράσω απο φρουραρχείο να πάρω εκ νέου παραπεμπτικό.
Ο γιατρός όταν του είπα ότι δε θα μπορούσα να πάω σήμερα, μου είπε πρεπει να πας.
Ο γιατρός όταν του είπα ότι δε θα μπορούσα να πάω σήμερα, μου είπε πρεπει να πας.
Παιδιά αύριο πάω Πεντέλη στο 414 για ψυχολογικούς λόγους και καλά! ! το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ανοίξει επιχείρηση 2 μήνεςκαι ζει η οικογένεια μου από αυτο! να πω την αλήθεια στο ψυχίατρο πως θέλω για αυτόν το λόγο έστω μια αναβολή η το ότι δεν είμαι καλα
Καλησπέρα, Δευτέρα πρέπει να παρουσιαστώ στο Πεύκο αλλά λόγω ψυχολογικών προβλημάτων (κατάθλιψη) θα αιτηθώ αναβολή. Εκτός από το σημείωμα κατάταξης και το χαρτί του ψυχιάτρου μου θα πρέπει να έχω κάτι άλλο μαζί μου; Γνωρίζεται την διαδικασία που ακολουθείτε σε αυτές τις περιπτώσεις;
Γιάννης έγραψε:Καλησπέρα, Δευτέρα πρέπει να παρουσιαστώ στο Πεύκο αλλά λόγω ψυχολογικών προβλημάτων (κατάθλιψη) θα αιτηθώ αναβολή. Εκτός από το σημείωμα κατάταξης και το χαρτί του ψυχιάτρου μου θα πρέπει να έχω κάτι άλλο μαζί μου; Γνωρίζεται την διαδικασία που ακολουθείτε σε αυτές τις περιπτώσεις;
Καλησπέρα παιδιά, και εγώ επειδή δεν το βρήκα κάπου γραμμένο ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να έχουμε μαζί μας εμείς που πάμε για αναβολή αυτά που γράφει το σημείωμα κατάταξης, ακτινογραφία κλπ.
Για δευτερη ετησια αναβολη πρεπει ν κανω την ιδια διαδικασια μεσο στρατολογιας η περνω τηλ στην επιτροπη κ το κανονιζω αυτοματα?
δημητρεης έγραψε:Για δευτερη ετησια αναβολη πρεπει ν κανω την ιδια διαδικασια μεσο στρατολογιας η περνω τηλ στην επιτροπη κ το κανονιζω αυτοματα;
Όλη την διαδικασία από την αρχή πρέπει να ακολουθήσεις, τι αυτοματισμούς λες

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες