Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GRARMY_
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GRARMY_ »

Νικολας έγραψε:Γεια σου φιλε μου. Να σε ρωτησω και εγω η αναβολη που παιρνεις ιτε υγειας ιτε για ψυχολογικους λογους πρεπει να ειναι με την ιδια ασθενεια παντα; Η εγω που εχω παρει 2 μηνες λογω μεσης κ θελω ακομα 6. Μηνες μπορω να παρω για οπιοδηποτε λογο; Πρεπει ν εχω παλι τη μεση η μπορω ν παρω για αλλο λογο;
Και για άλλο λόγο.
psari222

Δημοσίευση από psari222 »

Καλησπέρα, παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει γιατί είναι μεγάλη ανάγκη.Αν αναφέρω στον ψυχίατρο του κέντρου ότι παίρνω ψυχοφάρμακα για το άγχος, υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν αναβολή αναγκαστικά;Ρωτάω γιατί θέλω οπωσδήποτε να τελειώνω με το φανταριλίκι και δεν με παίρνει για αναβολή.

Δεν πάσχω από τίποτα σοβαρό, τα παίρνω για το άγχος κυρίως (αν έχω πολύ άγχος μου επηρεάζει και τον ύπνο), κάτι το οποίο μπορεί να το γράψει ως γνωμάτευση και ο γιατρός μου για να το δείξω.

Συνοψίζοντας:

Υπάρχει η πιθανότητα να μου δώσουν αναβολή χωρίς να το θέλω;

Δεν έχω πρόβλημα να βγώ Ι3-άοπλος ή Ι4.

Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Καλημερα παιδια παρασκευη περναω ανυε εχω ειδη μια ετησια αναβολη για ψυχολογικους λογους. τελειωσε περασα απο φρουραρχεια κλπ και μ εχει μενει η ανυε να περασω υπαρχη περιπτωση να με νοσηλευσουν μεσα σαββατο κυριακη πχ για να παρω αναβολη ευχαριστω
φσ

Δημοσίευση από φσ »

Καλημερα εχω αναβολη, για ψυχολογικους λογους μεχρι 28 αυγουστου. Ποτε θα παρουσιαστω΄?
Alder

Δημοσίευση από Alder »

Καλησπέρα, είχα αναβολή μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Επειδή λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή για αντιμετώπιση κατάθλιψης θα χρειαστώ μερικούς μήνες ακόμη πριν μπορέσω να στρατευτω. Δεν ξέρω τι διαδικασία ακολουθείται για περαταίρω αναβολή. Χρειάζεται να περιμένω νέο σημείωμα κατάταξης; Το προηγούμενο σημείωμα μετά την χορήγηση της αναβολής έγραφε πως με την λήξη της θα πρέπει να έρθω σε επικοινωνία με την υπηρεσία για να λάβω οδηγίες. Αυτό το κάνω αφού πάρω το σημείωμα κατάταξης;
Anavoliasmenos

Δημοσίευση από Anavoliasmenos »

Στο τηλέφωνο θα σου πουν πότε παρουσιάζεσαι. Θα μπεις κατευθείαν με την επόμενη εσσό (μια εβδομάδα πιο νωρίς με τους υπόλοιπους εξ αναβολής) που είναι το Ιανουάριο. Απο εκεί και πέρα στο χέρι σου είναι να επιλέξεις με ποιον τρόπο θα πάρεις αναβολής (Φρουραρχείο ή θα παρουσιαστείς και την πάρεις από εκεί) εκ νέου.
mil3
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mil3 »

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κανω μερικές ερωτησεις για την αναβολή αλλα και τον τρόπο κατάταξης. Αρχικά να εξηγήςω οτι ενδιαφερομαι για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, λαμβάνω αντικαταθλιπτικό και βλέπω ψυχίατρο εδω και πολύ καιρό οπότε θα έχω χαρτί γιατρού. Πάσχω απο κρίσεις αγχους, κρίσεις πανικού και καταθλιψη.

1) Πως γινεται η κατάταξη; Ονομαστικά; Δηλαδή αν το επιθετό σου αρχίζει απο Ψ μπαίνεις με την τελευταία ΕΣΣΟ της κλάσης σου; Γίνεται με αλλον τρόπο (π. Χ. Ημερομηνια γεννησης; )

2) Το σαιτ της στρατολογιας σε ενημερωνει έγκερα; Η μπορει να υπαρχει χαρτι και να καθυστερει να ανανεωθει το σαιτ;

3) Η Διαδικασια αναβολής (την γνωριζω) γίνεται μονο 5 μέρες πριν παρουσιαστεις;7 η 10 μερες πριν δεν γινεται;

4) Επίσης εφόςων την ολοκληρωσεις και σου πουν να περιμενεις για να περασεις επιτροπη, ποσο καιρο θα παρει; Και εφοςων εχει μεσολαβησει η ημερομηνια που ηταν να παρουσιαστεις, πρεπει να πας στο στρατοπεδο ενω εχεις κανει την διαδικασια αναβολης (φρουραρχεια-νοσοκομειο-φρουραρχειο) και να παρουσιαστεις; Η δεν παρουσιαζεσαι;

Gr_Ar

Δημοσίευση από Gr_Ar »

Για όλα τα ερωτήματα σου υπάρχουν ξεχωριστά μηνύματα ή έχουν απαντηθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις, τα διαβάζεις και σου λύνονται οι απορίες.
vetmed1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από vetmed1 »

Καλησπέρα σας!Έχω ετήσια αναβολή για λόγους υγείας (ανέφερα στο ψυχίατρο τους οικογενειακούς και οικονομικούς λόγους)που μου χορηγήθηκε 3 Μαρτίου του 2016. Επειδή οι οικονομικοί και οικογενειακοί λόγοι θα παραμείνουν και το 2017 από ότι βλέπω. Θα ήθελα να ρωτήσω (από την εμπειρία σας), η δεύτερη ετήσια αναβολή θα είναι τόσο εύκολη όσο η πρώτη; Και επίσης γνωρίζετε με ποια ΕΣΣΟ θα μπω το 2017; Ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Alder

Δημοσίευση από Alder »

Ευχαριστώ για την απαντηση! Μια επιπλεον ερώτηση προς όποιον μπορεί να απαντήσει διότι είναι επείγον! Είναι να παρουσιαστώ την Δευτέρα αλλα δεν έχω ακόμη το σημείωμα κατάταξης για να υποβάλλω αίτηση αναβολής. Πηγα στο αστυνομικο τμήμα και δεν τους εχει ερθει ακομη. Τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω; Ακομη και αν παρουσιαζομουν κανονικα, αυτο δεν ειναι αδυνατο απο την στιγμη που δεν εχω το χαρτι καταταξης; Παρασκευη ειναι αργια και η μονη ημερα που μενει ειναι η αυριανη.
mike792

Δημοσίευση από mike792 »

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μπαίνω την άλλη Τρίτη και ταυτόχρονα κάνω αιτήσεις για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Είχα κόψει την αναβολή για να μπω Νοέμβρη αλλά γέμισε η σειρά και με μεταφέραν. Το θέμα μου είναι ότι θα πρέπει να παω εξωτερικό στα τέλη Σεπτεμβρίου και σκέφτομαι να πάρω μέσα στον στρατό αναβολή για λόγους υγείας ή ψυχολογικούς, αφήνοντας ένα με δύο μήνες για να τους κάνω στο μέλλον.Το θέμα μου είναι το εξής. Αν για παράδειγμα πάρω ένα χρόνο αναβολή και δεν παρουσιαστώ με το τέλος της, θα βγω ανυπότακτος εξωτερικού ή λιποτάκτης; Γιατι το δεύτερο απ' ότι καταλαβαίνω είναι ιδιαίτερα σοβαρό αδίκημα και δεν έχω σκοπό να μπλέξω.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ανυπότακτος εξωτερικού και διοικητικό πρόστιμο 6000 Ευρώ. Διάβασε και το παρακάτω θέμα, ο Monimos Anypotaktos έχεις δώσεις αναλυτικές λεπτομέρειες τι ισχύει και τι πρέπει να κάνεις.

Ανυπότακτοι Εξωτερικού
Κιος

Δημοσίευση από Κιος »

Καλημερα σας. εχω αναβολη μεχρι τις 20 αυγουστου κ ειναι η πρωτη ετησια για λογους υγειας. ποτε παρουσιαζομαι. με ποια εσοο; για να ξαναπαρω ποια ειναι η διαδικασια; ειναι δυσκολο ν παρεισ δευτερη ετησια; ευχαριστω για τ χρονο σας
KIOS

Δημοσίευση από KIOS »

Θα απαντησει καποιος?
Άβαταρ μέλους
Vasilis_Ch
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vasilis_Ch »

Αν έκανες το παραμικρό κόπο θα έβρισκες αυτό το site.
http://www.army.gr/default.php?pname=8_page_katatajh&la=1Επίσημο από το Γενικό επιτελείο Στρατού.

Άρα πας Νοέμβρη και αν έχει πολλούς τότες πας Γενάρη.

Αν ο λόγος υγείας σου είναι σοβαρός τότε θα πάρεις και 2η ετήσια.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης