Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Giann

Δημοσίευση από Giann »

Τι ειναι προτιμωτερο; Να εχεις χαρτι απο γιατρο ιδιωτη και να πας φρουραρχειο και να ζητησεις αναβολη Ή να πας φρουραρχειο και να σε στειλουν αυτοι σε στρατιωτικο γιατρο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλύτερα το δεύτερο. Στο Φρουραρχείο θα ζητήσεις παραπεμπτικό για Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Άβαταρ μέλους
yannis_apekis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yannis_apekis »

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει. Τον Μάρτη του 2014 πήρα 18μηνη αναβολή για ψυχολογικούς λόγους όταν παρουσιάστηκα. Δεν είχα κάποιο χαρτί από γιατρό κλπ. απλώς είπα στον ψυχίατρο ότι είχα ένα μεταπτυχιακό (το οποίο αληθεύει) και πραγματικά με έσωσε δίνοντάς μου την αναβολή.

Δυστυχώς, ακόμα το μεταπτυχιακό δεν έχει τελειώσει και είναι θέμα 3 μηνών ακόμα, δηλαδή γύρω στα τέλη Γενάρη είναι σίγουρο ότι θα έχω τελειώσει. Η ερώτησή μου είναι, να ρισκάρω να πάω επιτόπου την ερχόμενη Δευτέρα όταν πρέπει να παρουσιαστώ και να ζητήσω εξάμηνη για ψυχολογικούς λόγους, ουσιαστικά επεκτείνοντας την αναβολή που έχω ήδη πάρει ή να ζητήσω για κοινωνικούς λόγους μια δίμηνη και να προσπαθήσω να τελειώσω; Απλώς, φοβάμαι στη δεύτερη περίπτωση, γιατί δεν ξέρω αν όντως θα τα καταφέρω πριν τις αρχές Γενάρη, οπότε είναι και η επόμενη ΕΣΣΟ. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι μπορεί στο Νοσοκομείο όπου θα παρουσιαστώ να πιστέψουν ότι τους «κοροϊδεύω» και ότι θέλω να την σκαπουλάρω (που δεν θέλω, απεναντίας θέλω να υπηρετήσω) ζητώντάς τους κι άλλη αναβολή στην ήδη αρκετά μεγάλη αναβολή που μου δόθηκε αρχικά.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ναι και γιατί τους νοιάζει νομίζει αν εσύ θέλεις να υπηρετήσεις ή όχι.
cozmas

Δημοσίευση από cozmas »

Παίδες καλησπέρα, παρουσιάζομαι στη βαση Κανελλοπουλος (Ναυτικο). Εχω πραγματικο πρόβλημα με διπολικες και αγχωδεις διαταραχες. Ο γιατρος που με παρακολουθεί τυγχανει να δουλευει και στις ενοπλες δυναμεις, και μου ειπε ότι για το Ναυτικο δεν εχει νοημα να παω φρουραρχειο, να παω κατευθείαν στην βαση. Ότι εχει ιατρικη επιτροπη εκει και ότι δεν χρειαζεται καν να συνοδευομαι. Ισχυει, μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Το ίδιο ισχύει και στο στρατό ξηράς, η διαδικασία γίνεται και μέσω στρατοπέδου και χωρίς συνοδό, δεν σου είπε κάτι παράλογο ή κάτι που δεν γνωρίζει ο υπόλοιπος κόσμος.
Πατάτας

Δημοσίευση από Πατάτας »

Μπορει καποιο παιδι να μας εξηγησει επιπτωσεις στον ιδιωτικο τομεα κυριως εαν εχεις ι5 αλλα χωρις να εχεις καποιο προβλημα; Με καταλαβαινετε προφανως! Ευχαριστω!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Πατάτας έγραψε:Μπορει καποιο παιδι να μας εξηγησει επιπτωσεις στον ιδιωτικο τομεα κυριως εαν εχεις ι5 αλλα χωρις να εχεις καποιο προβλημα; Με καταλαβαινετε προφανως! Ευχαριστω!

Στον ιδιωτικό τομέα καμία.

Πατάτας

Δημοσίευση από Πατάτας »

Σε ευχαριστω πολυ... Στον δημοσιο εχεις μεγαλυτερο προβλημα κυριως στα σωματα ασφαλειας κλπ; Για παραδειγμα εαν θελω να γινω μεσω εξετασεων ορκωτος λογιστης του κρατους θα εχω επιπτωσεις;
Άβαταρ μέλους
Akis_7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Akis_7 »

Πατάτας έγραψε: Σε ευχαριστω πολυ... Στον δημοσιο εχεις μεγαλυτερο προβλημα κυριως στα σωματα ασφαλειας κλπ; Για παραδειγμα εαν θελω να γινω μεσω εξετασεων ορκωτος λογιστης του κρατους θα εχω επιπτωσεις;
Δε νομίζω. Σε αυτά παίζει ρόλο εάν έχεις λευκό ποινικό μητρώο κυρίως.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
AtomicYeti
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από AtomicYeti »

Πατάτας έγραψε:Μπορει καποιο παιδι να μας εξηγησει επιπτωσεις στον ιδιωτικο τομεα κυριως εαν εχεις ι5 αλλα χωρις να εχεις καποιο προβλημα; Με καταλαβαινετε προφανως! Ευχαριστω!

Στον ιδιωτικό τομέα, το Ι5 είναι bonus Εικόνα. Είχα προιστάμενο, άτομο που του έλειπε ο δείκτης,lel. Και το έπαιζε μάγκας κιόλας.
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
Πατάτας

Δημοσίευση από Πατάτας »

Οκ και μια ακομα ερωτηση... Σε Ι5 ψυχολογικο (και καλα) το χαρτι σου γραφει πανω οτι πρεπει να πας για επανεξεταση; Η οτι ξεμπερδεψες?
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Διάβασε ρε λεβέντη το αντίστοιχο θέμα, εδώ το θέμα είναι αποκλειστικά για τις αναβολές και όχι για τις απαλλαγές, δηλαδή με το ζόρι να γράφουμε όπου μας γουστάρει;
Πατάτας

Δημοσίευση από Πατάτας »

Στο μηνυμα που εγραψες θα μπορουσες να δωσεις μια απαντηση, δεν ηταν και τοσος κοπος! Τελος παντων εχω διαβασει και το αντιστοιχο θεμα απλα δεν εχω καταλαβει. Δατς ολ!
angelosduckdodgers
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από angelosduckdodgers »

Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. Πρωτη φορα μπαινω σε φορουμ και χρησιμοποιω φυσικα... Λοιπον υπηρετω στον στρατο εδω και 4 μηνες σχεδον. Αλλα εχω σοβαρες διαταραχες υπνου, υπνοβασιας κτλ. Επισης εχω και χαρτια απο γιατρους στο παρελθον, γιατι ειχα απο μικρος αυτο το θεμα και τον τελευταιο μηνα δεν αντεχω αλλο εδω μεσα γιατι ολοο και χειροτερευει η κατασταση. Λοιπον τι μπορω να κανω για να παρω αναβολη. Που να απευθυνθω. Ποσο διαστημα θα διαρκεσει η αναμονη για να παρω αναβολη; Τι διαδικασιες θα ακολουθησω. Και αν παρω αναβολη τι αναβολη θα παρω. Παθολογικη η ψυχολογικη ;(γιατι διαβαζα εδω μεσα ερωτησεις απαντησεις αλλα δεν εβγαλα ακρη... ) γιατι εδω μεσα στον στρατο που ρωταω δεν μου απαντανε ξεκαθαρα και δεν ξερω τι να κανω... Τωρα παιζει να το χω γραψει σαν απαντηη σε μηνυμα αλλου αλλα με συγχωρειται δεν ξερω να το χρησιμοποιω.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες