Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Soldier395,02 έγραψε:Για σας. Με λενε Σταθη και ειμαι 15 χρονών. Θελω να μου πειτε τους ορους για να μπω Λ. Ο. Κ. Απλα μου αρεσει πολυ και θελω σιγουρα να ασχΕικόναλειθο με αυτο (η Λ. Ο. Κ η Ε. ΚΑ. Μ). Θελω να μαθω τους ορους.

Καλώστον Στάθη! Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ! Πάμε στο ερωτημά σου:

Εσυ ακόμη, δεν έχεις περάσει περιοδεύων φίλε μας Στάθη. Μόλις έρθει η ώρα αυτή, στον στρατολόγο όπου θα ερωτηθείς, θα του πείς ότι επιθυμείς να καταταχθείς στις ειδικές δυνάμεις. Το αίτημα σου αυτό, μπορεί να εγκριθεί, μπορεί και όχι. Εαν δεν εγκριθεί, μόλις παρουσιαστείς στο κέντρο με το καλό, το δηλώνεις στην επιτροπή που θα περάσει και θα σας ρωτήσει ολους εάν επιθυμείτε να υπηρετήσετε ειδικές δυνάμεις, ΕΛΔΥΚ, Στρατονομία, κα. Έπειτα θα εξεταστείς σε αθλήματα, και εαν επιτύχεις, παρουσιάζεσαι έπειτα στο ΚΕΕΔ. Διάβασε το παρακάτω μας νήμα, και θα καταλάβεις.

Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
Soldier395,02
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Soldier395,02 »

Εαν εχω σπασσι το χερι μου πχ πριν 5-6 χρονια θα φαω αποριψη. Το υψος για Λ. Ο. Κ το ξερεις.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Soldier395,02 έγραψε:Εαν εχω σπασσι το χερι μου πχ πριν 5-6 χρονια θα φαω αποριψη. Το υψος για Λ. Ο. Κ το ξερεις.
Όχι, δεν θα υπάρχει πρόβλημα φίλε μου με το ατύχημα που είχες, και εάν έχει αποκατασταθεί πλήρως, εννοώντας ότι αν δεν σου άφησε κάποιο πρόβλημα, μην το αναφέρεις καν.

Όριο ύψους στις Ειδικές Δυνάμεις

Ευσταθιος
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ευσταθιος »

Γεια σας σκέφτομαι να μπω στις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση όταν περνάς την πρώτη βδομάδα, δεύτερη δεν ξέρω ακριβώς λέω από αυτά που έχω ακούσει και έχω δει μερικά βίντεο στο διαδίκτυο που σε βάζουν να τρέξεις το ναυτικό μίλι τις έλξεις και τα σχετικά γνωρίζει κανείς να μου πει ποσά είναι αυτά και εάν υπάρχουν επανάληψης ; Δηλαδή ας πούμε ότι τις περνάω μετά θα υπάρχουν και άλλες τέτοιες (με έλξεις τρεξίματα) για να μείνουν λιγότεροι η μόνο το αρχικό στάδιο ; Και εάν γνωρίζει κανείς να μoυ πει πόσες έλξεις θέλει και για τα υπόλοιπα ! Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
blood
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
Επάγγελμα: Αχρηστος

Δημοσίευση από blood »

Ευσταθιος έγραψε:Γεια σας σκέφτομαι να μπω στις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση όταν περνάς την πρώτη βδομάδα, δεύτερη δεν ξέρω ακριβώς λέω από αυτά που έχω ακούσει και έχω δει μερικά βίντεο στο διαδίκτυο που σε βάζουν να τρέξεις το ναυτικό μίλι τις έλξεις και τα σχετικά γνωρίζει κανείς να μου πει ποσά είναι αυτά και εάν υπάρχουν επανάληψης ; Δηλαδή ας πούμε ότι τις περνάω μετά θα υπάρχουν και άλλες τέτοιες (με έλξεις τρεξίματα) για να μείνουν λιγότεροι η μόνο το αρχικό στάδιο ; Και εάν γνωρίζει κανείς να μoυ πει πόσες έλξεις θέλει και για τα υπόλοιπα ! Ευχαριστώ πολύ
Εμ μόνο μια φορά θα κανείς γυμναστική; Άμα βγάζεις 30 κάμψεις,6ελξεις καλά θα είσαι μην αγχωνεσαι
Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ευσταθιος έγραψε:Γεια σας σκέφτομαι να μπω στις ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση όταν περνάς την πρώτη βδομάδα, δεύτερη δεν ξέρω ακριβώς λέω από αυτά που έχω ακούσει και έχω δει μερικά βίντεο στο διαδίκτυο που σε βάζουν να τρέξεις το ναυτικό μίλι τις έλξεις και τα σχετικά γνωρίζει κανείς να μου πει ποσά είναι αυτά και εάν υπάρχουν επανάληψης ; Δηλαδή ας πούμε ότι τις περνάω μετά θα υπάρχουν και άλλες τέτοιες (με έλξεις τρεξίματα) για να μείνουν λιγότεροι η μόνο το αρχικό στάδιο ; Και εάν γνωρίζει κανείς να μoυ πει πόσες έλξεις θέλει και για τα υπόλοιπα ! Ευχαριστώ πολύ

Υπάρχει ολόκληρο νήμα.

Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και Αθλήματα

Καλή ανάγνωση Εικόνα

Neberdin
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Neberdin »

Καλημέρα σε όλοι την παρέα του φόρουμ ! Όπου νάνε έρχεται η σειρά μου να μπω και να υπηρετήσω την θητεία μου που λόγο σπουδών είχα αναβολή , η οποία έφτασε στο τέλος! Ήθελα να σας ρωτήσω γιατί πολλά λένε και λίγα ισχύουν, διαβάζοντας λοιπόν τα σχόλια πιο πάνω και έχοντας κουβεντιάσει με μερικά παιδιά που τελείωσαν στην 2 μαλ ότι πλέον για να μπει κάποιος στα αλεξίπτωτα πρέπει οχι απλά να έχει βύσμα αλλά βυσματαρα ( άλλοι μου είπαν και οχι ) . Θα ήθελα λοιπόν να μου επιβεβαιώσετε εάν κάτι τέτοιο ειναι αλήθεια διότι μου είπαν ότι ακόμα και τα αθλήματα να βγάζεις πάλι σε κόβουν λόγο άλλων βυσματιων. Σας ρωτάω γιατί μου είπαν επίσης ότι εάν δηλώσω Ε. Δ και δεν με πάρουν αλεξίπτωτα με στέλνουν σε άλλη μονάδα για αυτό επειδή με ενδιαφέρει μόνο τα αλεξίπτωτα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε αυτό περί βύσματος. Τα αθλήματα που αναφέρετε πιο πάνω μπορώ να τα κάνω και το μίλι επίσης πολύ πιο κάτω απο το 6:30 πιστεύετε χωρίς βύσμα έχω ελπίδα η οχι ; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Soap »

Εγω θα σου πω φιλε μου κατι βιωματικο. Οταν ημουν στις ειδικες δυναμεις το 2011 περιπου ισχυε ακριβως αυτο που εχεις ακουσει. Δηλαδη ηθελες βυσματαρα για να συνεχισεις στα αλεξιπτωτα. Οσο για τα αθληματα κανανε τα στραβα ματια τη μερα των εξετασεων στο ΚΕΕΔ με κατι τυπους (βυσματιες) που δε μπορουσαν να βγαλουν ουτε 4 ελξεις που ηταν το οριο για αλεξιπτωτα. Κατα καιρους εχω ακουσει οτι το οριο ειναι 6 ελξεις κι οχι 4, αλλα αυτο δεν ισχυε οταν ημουν εγω ειδικες δυναμεις. Τοτε το οριο για αλεξιπτωτα ηταν στις 4 οσον αφορα τις ελξεις. Εχω ακουσει απο αλλα παιδια ιστοριες του τυπου οτι και χωρις βυσμα μπορεις να υπηρετησεις στα αλεξιπτωτα αλλα ειμαι υποχρεωμενος να σου πω για να ειμαι ενταξει με τη σηνειδηση μου οτι οταν ημουν εγω ειδικες δυναμεις, οπως ειπα και παραπανω ηθελες βυσμα για τα αλεξιπτωτα. Απο εκει περα οσον αφορα το αλλο ερωτημα σου σχετικα με το αν αξιζει να προσπαθησεις ακομα κι αν δεν εχεις βυσμα, η απαντηση ειναι ευκολη. Εννοείται οτι αξιζει να προσπαθησεις. Ποτε δε ξερεις. Το οτι επειδη ηθελε βυσμα οταν υπηρετησα εγω δεν σημαινει οτι θελει και τωρα απαραιτητα.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
AtomicYeti
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από AtomicYeti »

Soap έγραψε: Οσο για τα αθληματα κανανε τα στραβα ματια τη μερα των εξετασεων στο ΚΕΕΔ με κατι τυπους (βυσματιες) που δε μπορουσαν να βγαλουν ουτε 4 ελξεις που ηταν το οριο για αλεξιπτωτα. Κατα καιρους εχω ακουσει οτι το οριο ειναι 6 ελξεις κι οχι 4, αλλα αυτο δεν ισχυε οταν ημουν εγω ειδικες δυναμεις. Τοτε το οριο για αλεξιπτωτα ηταν στις 4 οσον αφορα τις ελξεις.

Δεν γνωρίζω πολλά απο ειδικές δυνάμεις αλλά, αλήθεια, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορουν να κάνουν 4 έλξεις; Σοβαρά μιλάτε;
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν δεν τρολλάρεις (που πιστεύω ότι το κάνεις), τότε ναι σου απαντάμε (και μην πάθεις πάλι πολιτισμικό σοκ), ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δεν μπορούν όχι μόνο να πάρουν 4 έλξεις, αλλά ούτε (σχεδόν) να περπατήσουν!

ΥΓ: Δεν πιστεύω ρε τρελέ να υπηρέτησες στην Τσεχία πριν το 2004; Εικόνα

Neberdin
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ευχαριστώ για την ειλικρίνεια σου και για την πληροφορίες σου ! Εγω ξέροντας της δυνατότητες μου και έχοντας μέτρηση κιόλας το ναυτικό μίλι το βγάζω σε λιγότερο απο 6:20 λεπτα ( και πιστεύω ουι μπορώ να το μειώσω ακόμα λίγο μιας και έχω αρκετό καιρό μπροστά μου ) και όσο για τα υπόλοιπα και αυτά άνετα και μπορώ καμία 10 παραπάνω. Όπως τα ξέρεις εσύ πιστεύεις έχω ελπίδες χωρίς βύσμα για να περάσω στην σχολή αξεληπτωτιστων ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φυσικά και έχεις ελπίδες. Όλοι έχουν ελπίδες να τους πάρουν και χωρίς βύσμα.
AtomicYeti
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από AtomicYeti »

D.Y.K έγραψε:Αν δεν τρολλάρεις (που πιστεύω ότι το κάνεις), τότε ναι σου απαντάμε (και μην πάθεις πάλι πολιτισμικό σοκ), ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δεν μπορούν όχι μόνο να πάρουν 4 έλξεις, αλλά ούτε (σχεδόν) να περπατήσουν!

ΥΓ: Δεν πιστεύω ρε τρελέ να υπηρέτησες στην Τσεχία πριν το 2004;Εικόνα

Όχι ρε συ, απλά μου φάνηκε περίεργο, εδώ εγώ έχω καταντήσει κουρ@δ@ με πόδια απο την καθιστική ζωή, αλλά 7-8 έλξεις τις βγάζω. Τώρα οι νέοι που πάνε στα ΛΟΚ, οι έλξεις δείχνουν αν μπορείς να σηκώσεις το βάρος του σώματος σου, στις 10 θεωρείσαι αρκετά γυμνασμένος για να σηκώσεις τον υλικό φόρτο. Τέλος πάντων, υποθέτω οτι περνώντας την εκπαίδευση, θα τις βαράνε για πλάκα μετά.
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
Neberdin
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Και τότε γιατί ακούω χωρίς βύσμα δεν μπαίνεις ; Ειναι για αυτούς που δεν μπορούν να περάσουν τα αθλήματα ;
Άβαταρ μέλους
Soap
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Soap »

Που ακουσες οτι χωρις βυσμα δεν εχεις ελπιδα; Κι αν οντως το ακουσες μην δινεις σημασια. Οχι γιατι δεν εχει βαση. Μπορει και να εχει. Αλλα δε σε αφορα εσενα τον αν χρειαζεται βυσμα για να μπεις αλεξιπτωτα. Οπως ειπαμε λοιπον κανε την προσπαθεια σου και βλεπεις. Θα σου δωθει κι η ευκαιρα κιολας απο πρωτο χερι να το εξακριβωσεις, το αν θελει βυσμα τελικα ή δεν θελι. Καλη επιτυχια να χεις.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες