Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Επιλαχωντες : ειναι οταν στη ειδικοτητα που θες εχουνε μπει αλλοι κ εσυ εισαι σε πρωτεραιοτητα... βασικα περιμενεις να αδειασει μια θεση για να μπεις αλλα εξαρταται κ απο τον αριθμο που θα εισαι... σορρυ αλλα δεν ειμαι καλη να εξηγω... χαχαχα... ελπιζω να καταλαβες...
... Μη βαλεις οτι να ναι...
... Εγω περυσι εβαλα υλικου πολεμου που επερνε 7 ατομα... κ ημουνα 13η επιλαχουσα... ποιος θα εφευγε απο αυτην την ειδικοτητα; κανεις...
Για αυτο φετος θα βαλω καπου που να περνει πολλα ατομα...
... οπως τεθωρακισμενα η διαβιβασεις... Εικόνα
Rea21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rea21 »

ναι εννοειτε.. καταρχην θα παω στην στρατολογια να μου τν φτιαξουν και εγω θα δηλωσω κατι που να περνει πολλα ατομα... πρεπει να εχεις χοντρο βισμα για να μπεις σε θεση που θελουν 2 ατομα που λεει ο λογος..
Anonymous

Εγω πιστευω οτι αυτους τους εχουνε ηδη επιλεξει για τη ειδικοτητα πχ 2 ατομων η των 7 ατομων που εβαλα περσι εγω... χαχαχα
... οσο για βισμα; θες θες... ΕΛΛΑΔΑ ειμαστε... χαχαχα
... αν ειχα βισμα θα ειχα μπει κ εγω εδω κ 3 χρονια χαχαχα
... αλλα με το σταυρο στην πλατη... Εικόνα
... φαντασου περσι ειχα γνωρισει κοπελιες που ειχανε θειου κ θειες στρατιωτικους ή βουλευτες...
... τι να πεις...

... οσο για την εκπαιδευση εξαρταται απο την ειδικοτητα που θα βαλεις κ που θα σε παρουν...
Rea21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Rea21 »

αστα να πανε δηλ.. θα παω εγω απο το χωριο σαν ξεκαρφωτο.. πωπωπωπω
Θεμιστοκλής

Δημοσίευση από Θεμιστοκλής »

Οι εξετασεις γραπτές κ' προφορικές έγιναν μυστικά για όσους έχουν βύσμα και τώρα οπου ναναι θα βγάλουν τη προκύρηξη για να συμπληρώσετε οι υπόλοιποι τις κενές θέσεις.

pall

Δημοσίευση από pall »

ρε παιδια τοσες προκηρυξης βγεικανε μια προκηρυξη δεν επεσε στα χερια σας να δειτε τι γινετε αυτα που ρωτατε τα εχει και σε παλιοτερα μυνηματα διαβαστετα και λιγο μην ρωτατε τα ιδια καθε φορα διαβαζω τα μηνυματα και σχεδων ολα λενε τα ιδια μην σας πω τα περισσοτερα ειναι κουραστηκο δεν βοειθατε την κατασταση την δυσκολευετε κουραστηκαμε...
Rea21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Rea21 »

θεμιστοκλη που το ξερεις εσυ αυτο;
Anonymous

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ

Θεμιστοκλη αυτο που λες δεν γινεται παιδι μου... Εικόνα
... ειναι καπως...
... ΑΠΙΘΑΝΟ...
... αλλα να μου πεις στην ΕΛΛΑΔΑ ειμαστε...
αλλα δεν το πιστευω... να εγινε αυτο... Εικόνα
Rea21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Rea21 »

πητα τηλ.. και μου ειπαν 15 με 20 πρεπει να εχει βγει... και περνω μετα τη γνωστη μου μεσα στο υπουργειο και μου λεει τπτ ακομα καμια ενημερωση..
Skywalkerz

Δημοσίευση από Skywalkerz »

Rea21 έγραψε:ξερω οτι καποιουσ απο εδω μεσα μπορει να μην τουσ ενδιαφερει αλλα εχω μεγαλη αναγκη για να μπω..
Rea21 έγραψε:κομμωτικη... εχω δικο μου κομμωτηριο, αλλα δεν την παλευω αλλο εδω περα...

Οπως εχω ξαναπει σε μηνυμα μου θα σου προτεινα να κατσεις εκει που εισαι και εχεις ετοιμη στρωμενη δουλεια και οικονομας οσα θες τη μερα. Η τριχα πουλαει σημερα. Κανε τα χαρτια σου ομως αν το θες τοσο πολυ, δεν εχεις τιποτα να χασεις απλα δεν μπορω να καταλαβω ατομα οπως εσενα εδω μεσα που κανουν σαν τρελοι και παλαβοι για να μπουν ΕΠ. ΟΠ.

Και καλα εσυ εχεις ετοιμη δουλεια αν δεν τα καταφερεις να συνεχισεις αλλα τα αλλα τα καϊμενα τα παιδακια που μπορει να μην εχουν και τα περιμενουν ολα ετοιμα απο το στρατο και βασιζονται σ'αυτο;

HELLOΟΟΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩΩΩΩΩ;
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ'ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ 1000ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ'ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Εικόνα

Rea21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Rea21 »

καλημερα.. μην ξανασχολιασεισ μηνυμα μου... ζω σε μια περιοχη με 3000 κατοικουσ και αφου θεσ να τα ακουσεισ υπαρχει και μερα πο καθομαι στο μαγαζι και κουρεβω μονο μυγες... αν δεν σου αρεσουν αυτα που λεω μην ξαναδιαβασεισ μηνυμα μου.. οκ; αντε και καλη σου μερα..

grecia

Δημοσίευση από grecia »

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ WISECO 2000
ΑΝ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΛΟΓΟ ΣΧΕΣΗΣ... Κ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ...
Κ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ...(ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙΕικόνα)
Κ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ Κ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ...
Anonymous

Rea κοπελα μου μην δινεις σημασια στο τι λεει ο καθενας δεν ξερουν σε τι κατασταση ειναι ο αλλος, γτ το κανει κ για το τι αισθανεται...

... Μπαινει ο καθενας κ λεει το μακρυ κ το κοντο του... Εικόνα
Rea21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Rea21 »

σιγουρα grecia απλα καπως μου ηρθε μολις το ειδα...
Umbragr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Umbragr »

'ειρήνη μην'
έτσι είναι τα φόρουμ... ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες