ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Καλησπέρα παιδιά,
Θα κόψω την αναβολή για να μπω Αύγουστο, αφού θα έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου. Σκεφτόμουν για ΕΛΔΥΚ, αφού δεν ισχύει πλέον με το σύστημα ΣΥΠΟ μετάθεση σε τόπο συμφερόντων για διδάκτορες, και να πάω κάπου που θα μάθω και κάτι παραπάνω σε σχέση με το στρατό εδώ. Με προβληματίζει η ηλικία μου όμως. Έχω κλείσει τα 29 από το Νοέμβριο, άρα Για τον στρατό είμαι 30. Υπάρχει όριο ηλικίας ή έχω πιθανότητες να μπω; Σκέφτομαι να δηλώσω ΣΥΠΟ Θηβας γιατί μου είπανε ότι από εκεί παίρνουν πολλούς ΕΛΔΥΚ. Ισχύει;
Θα κόψω την αναβολή για να μπω Αύγουστο, αφού θα έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου. Σκεφτόμουν για ΕΛΔΥΚ, αφού δεν ισχύει πλέον με το σύστημα ΣΥΠΟ μετάθεση σε τόπο συμφερόντων για διδάκτορες, και να πάω κάπου που θα μάθω και κάτι παραπάνω σε σχέση με το στρατό εδώ. Με προβληματίζει η ηλικία μου όμως. Έχω κλείσει τα 29 από το Νοέμβριο, άρα Για τον στρατό είμαι 30. Υπάρχει όριο ηλικίας ή έχω πιθανότητες να μπω; Σκέφτομαι να δηλώσω ΣΥΠΟ Θηβας γιατί μου είπανε ότι από εκεί παίρνουν πολλούς ΕΛΔΥΚ. Ισχύει;
Δεν έχει όριο ηλικίας, εγώ στη Κύπρο είχα ένα παιδί στο λόχο που ήταν 31-32 χρονών. Σε αυτό με τα ΣΥΠΟ που ρωτάς δεν γνωρίζω με σιγουριά, αλλά νομίζω δηλώνεις Θήβα ή Λαμία, αλλά και σε άλλο ΣΥΠΟ αν πας φαντάζομαι να γίνετε να δηλώσεις ΕΛΔΥΚ.
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!4 Φεβρουαρίου παρουσιάζομαι στην Θήβα. Έχω δηλώσει ΕΛΔΥΚ και το χαρτί που πείρα από την αστυνομία λέει ΕΛΔΥΚ. Θα ήθελα να ρωτήσω είναι σίγουρο ότι θα πάω Κύπρο; Γιατί έχω κάποια θέματα με την υγεία μου, όχι πολύ σοβαρά αλλά δεν ξέρω άμα θα με δεχτούν. Επίσης για κινητό μπορώ να φέρω μαζί μου smartphone γιατί δεν πέζει να την παλέψω χωρίς Ίντερνετ.
Πολύ πιθανό να σε πάρουν Ρε φίλε πάνε ελδυκ χωρις να σκέφτεσαι και ναι κινητό μπορείς μέχρι και wifi, γυμναστήριο είχαμε μόνο τώρα που φύγαμε καταλάβαμε όλη ότι ήταν καλύτερη επιλογή να πάμε ελδυκ
Είμαι και λίγο υπερβαρος. Λες να μην με δεχτουν για αυτο;
Ας με ενημερώσει κάποιος.2019 Α ΕΣΣΟ ΜΕ ΈΝΔΕΙΞΗ ΥΕΑ ΕΛΔΥΚ. ΤΙ ΙΣΧΣΥΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΔΎΟ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ?;
Δεν υπηρετούν ΥΕΑ στην ΕΛΔΥΚ από το 2007.
Ευχαριστώ. Υπάρχει περίπτωση να υπερισχύσει η ΕΛΔΥΚ από την ΥΕΑ;
Δεκανέας γίνεσαι μέσω ΛΥΒ που γίνονται περίπου στα μισά της θητείας σου. Ο πιο γρήγορος τρόπος να γίνεις Δεκανέας είναι η Στρατονομία (εκπαίδευση 6 βδομάδες στην Καρδίτσα), κι εφόσον είχες ήδη την ένδειξη ΕΛΔΥΚ, απ' τη στιγμή που θα πας Κύπρο ως Δεκανέας Στρατονομίας θα παίρνεις τα 360.
Χθές ορκίστηκα στη λαμια και 4/3 παρουσιάζομαι θηβα και μετα κυπρο. Ξερει κανεις ποσο καθόμαστε θηβα; Επίσης σε αυτες τις 9 μερες αδειας ειναι και οι 5 μερες της Κύπρου;
Ορκίστηκα Λαμία και θα πάω Θήβα τώρα... Ξέρει κανένας αν θα πάω Κύπρο κατευθείαν μετά την Θήβα η θα έχω άδεια πριν μας πάνε Κύπρο...
Επιπλεόν με αποσκευές τι γίνεται; Γιατι κανεις δεν μας ειπε τίποτα. Μπορουμε να εχουμε λουκανικο, σακο και χειραποσκευη;
δικαιουμαι 8μηνο στρατο (3αδερφια και ειμαι ο πρωτος)! ξερετε αν μπορω να παω ελδυκ σαν 8μηνιτης ή θα πρεπει να κανω κανο ικα 9μηνο για να παω; επισης οταν σπασω την αναβολη δηλωνω αν θελω να παω και στην παρουσιαση στο στρατοπεδο ή επρεπε να να γινει απο την πρωτη δηλωση στα 18 μας;
Παλικάρια παρουσιάζομαι αλεξανδρούπολη, φέρρες. Θέλω όμως να υπηρετίσω κύπρο. Στο katataxi.org μου γράφει μονάδα τοποθέτησης αλεξανδρούπολη. Υπάρχει περίπτωση να δηλώσω κάπου πως θέλω για ελδυκ και να παω; Ή ούτε καν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες