ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Και εγώ το ίδιο!! Μπαίνω Λαμία 12!! Νομίζω θα είναι τέλεια εμπειρία!!
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Απο ποια πόλη είσαι Ηλία;
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
Μια ερώτηση: Θέλω να δω τα κατεχόμενα. Όσο είμαι στο στρατό γίνεται αυτό; Όταν θα είμαι πολίτης τι χρειάζομαι; Με ταυτότητα μπορώ ή μόνο με διαβατήριο; Γενικά πως είναι τα πράγματα εκεί πέρα με τα σύνορα;
Καλησπέρα παιδιά, παρουσιάζονται 12 Λαμία. Για ελδυκ τι φάση; Δηλώνεις στο ΚΕΥΠ;
Καλησπέρα παιδιά, παρουσιάζομαι Σουφλί Έβρου στις 12 του μήνα. Θα μπορέσω από εκεί να δηλώσω για ΕΛΔΥΚ;
Μην ψαχνεσται κύριοι η ΕΛΔΥΚ είναι οτι καλύτερο μπορεί να σας τύχει στην θητεία σας.. Ύψιστη τιμή, το λέω και δακριζω...
Εκπαίδευση γαμηστερη, βολές με τα παντα, ασκήσεις σοβαρές, λεφτακια, φιλίες για μια ζωή, παραλίες, γυναικαρες και την τιμή να πατάς στα χώματα που πάλεψαν οι ήρωες του '74... ποσο καλύτερα να είναι δηλαδή, μονο πουτανες δεν σου εχουν... σοβαρά..
Και οταν επαναπατριστικα επαθα σοκ... είναι ααααλλλος στρατός εκεί... κανονικός όχι καφενεία(εξαιρετεων των ειδικών δυνάμεων φυσικά)...
Τουλάχιστον μπορεί τις καθημερινές να έπεφτε εκπαίδευση και δουλειτσα γενικά αλλά ησουν αξιοπρεπείς... λεβέντης... Όχι καθαρίστρια... )
Εκπαίδευση γαμηστερη, βολές με τα παντα, ασκήσεις σοβαρές, λεφτακια, φιλίες για μια ζωή, παραλίες, γυναικαρες και την τιμή να πατάς στα χώματα που πάλεψαν οι ήρωες του '74... ποσο καλύτερα να είναι δηλαδή, μονο πουτανες δεν σου εχουν... σοβαρά..
Και οταν επαναπατριστικα επαθα σοκ... είναι ααααλλλος στρατός εκεί... κανονικός όχι καφενεία(εξαιρετεων των ειδικών δυνάμεων φυσικά)...
Τουλάχιστον μπορεί τις καθημερινές να έπεφτε εκπαίδευση και δουλειτσα γενικά αλλά ησουν αξιοπρεπείς... λεβέντης... Όχι καθαρίστρια... )
Γενικά παιδιά στην Θήβα είναι χαλαρή η φάση. Αν εξαιρέσουμε τις τελευταίες μέρες που μας έτρεχαν σε προβες για ορκομωσία, ήταν πολύ χαλαρά και ξεκούραστα. Κινητό επιτρέπεται, ωστόσο δεν πιάνει καλό σημά 4g. για την ακρίβεια δεδομένα έχει σε συγκεκριμένα σημεία
ΕΛΔΥΚ περνάει κλιμάκιο και σού παιρνει μίνι συνέντευξη, αν είσαι Ι2 και άνω και πεις ότι δεν έχεις θέματα οικογενειακά και λοιπά κατα 99.9 σε παίρνουν
Τώρα άδεια ορκομοσιας πήραμε μόνο 10 μέρες σε αντίθεση με τις 15 ή 17 που είχαν οι προηγουμενες ΕΣΣΟ. Αυτο οφείλεται στο ότι θα κάνουμε ΣΠΕΝ στον ελλαδικό χώρο σε διάφορα στρατόπεδα και από μέσα Γενάρη και σταδιακά ως τέλη Γενάρη θα είμαστε κυπρο. Ελπίζω τις άδειες τις έξτρα να τις πάρουμε και να μην χαθούν.
Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε
ΕΛΔΥΚ περνάει κλιμάκιο και σού παιρνει μίνι συνέντευξη, αν είσαι Ι2 και άνω και πεις ότι δεν έχεις θέματα οικογενειακά και λοιπά κατα 99.9 σε παίρνουν
Τώρα άδεια ορκομοσιας πήραμε μόνο 10 μέρες σε αντίθεση με τις 15 ή 17 που είχαν οι προηγουμενες ΕΣΣΟ. Αυτο οφείλεται στο ότι θα κάνουμε ΣΠΕΝ στον ελλαδικό χώρο σε διάφορα στρατόπεδα και από μέσα Γενάρη και σταδιακά ως τέλη Γενάρη θα είμαστε κυπρο. Ελπίζω τις άδειες τις έξτρα να τις πάρουμε και να μην χαθούν.
Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
Το χαρτί μου για την ειδικότητα γράφει ΠΖ ΕΛΔΥΚ Τυφεκιοφόρος. Τι σημαίνει η ειδικότητα "Τυφεκιοφόρος";
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
Από εκπαίδευση; Κάνεις πράγματα, βολές γυμναστική και τέτοια ή είναι ξενέρωτο;
keyp-eldyk-11-2018 έγραψε:Από εκπαίδευση; Κάνεις πράγματα, βολές γυμναστική και τέτοια ή είναι ξενέρωτο;
Δεν έχει εκπαίδευση η ειδικότητα, οι βολές και οι γυμναστική δεν έχουν να κάνουν με την ειδικότητα αλλά με το στρατόπεδο.
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
Α και κάτι αλλο: άμα διαβάζω βιβλίο όταν κάθομαι θαλαμοφυλακας θα φάω καμπάνα; Γτ στο κευπ το δεχινταν
Παιδιά ειμαι ελδυξ και μετά την βασική εκπαίδευση στη Λαμία μπαίνω Ναύπλιο. Έχει κανείς ιδέα πως είναι;
Τι γινετε με αυτους που θελουν πολυ να πανε ελδυκ αλλα δν τους επελεξαν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες