ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Καλησπέρα συναδελφοι ξανά Όπως είπε και πιο πάνω ο άλλος συναδελφος κάντε έναν κοπο και διαβάστε τις προηγούμενες σελίδες
Στην Λαμία επειδή θα παρουσιαστητε λίγα άτομα θα κάνετε μια κανονική παλιά ΚΕΝ εκπαίδευση ακόμα και με οπλοασκησεις απεγκελματα όπλου κλπ δλδ θα χρεωθείτε εξαρτηση και όπλο κανονικά μετά από καμιά βδομάδα. Καλύτερες εγκαταστάσεις και καλύτερη κατάσταση από Θήβα.
Όσοι έχετε την ένδειξη ειδικές δυνάμεις μην ανγχωνεστε δεν μπορείτε να πάτε άμα δεν περάσετε τον κλιμάκιο και δεν πείτε ότι επιθυμειτε να πάτε ειδικές δυνάμεις γενικά . Επίσης μην τρομάξετε όταν θα πάρετε την ταυτότητα αυτά τα άτομα και θα γράφει ΚΔ δλδ καταδρομεας έτσι απλά ήταν η κατάταξη σας πολύ πιθανών να είσαστε τεθωρες μετά
Θήβα θα βαρεθειτε να κάνετε παρέλαση μεταβολές κλπ θα δείτε πολύ λίγα πράγματα σχετικά με μια βασική εκπαιδευση
Πάρτε νερό πριν μπείτε μέσα στο στρατόπεδο
Όσοι μετά από ορκωμοσία δεν ακούσετε το όνομα σας υπαρχει πιθανότητα να έχετε επιλέγει για οδηγοί μάγειρες κλπ δλδ ειδικοτητες που εκπαιδεύονται Ελλάδα και μετά πάνε Κύπρο. Γενικά μην ανγχωνεστε και απλα δείτε το σαν ένα θέατρο που έχεις να παίξεις έναν ρόλο για 9-8-6 μήνες
Καλή θητεία και θα πιξετε 😁😂
Στην Λαμία επειδή θα παρουσιαστητε λίγα άτομα θα κάνετε μια κανονική παλιά ΚΕΝ εκπαίδευση ακόμα και με οπλοασκησεις απεγκελματα όπλου κλπ δλδ θα χρεωθείτε εξαρτηση και όπλο κανονικά μετά από καμιά βδομάδα. Καλύτερες εγκαταστάσεις και καλύτερη κατάσταση από Θήβα.
Όσοι έχετε την ένδειξη ειδικές δυνάμεις μην ανγχωνεστε δεν μπορείτε να πάτε άμα δεν περάσετε τον κλιμάκιο και δεν πείτε ότι επιθυμειτε να πάτε ειδικές δυνάμεις γενικά . Επίσης μην τρομάξετε όταν θα πάρετε την ταυτότητα αυτά τα άτομα και θα γράφει ΚΔ δλδ καταδρομεας έτσι απλά ήταν η κατάταξη σας πολύ πιθανών να είσαστε τεθωρες μετά
Θήβα θα βαρεθειτε να κάνετε παρέλαση μεταβολές κλπ θα δείτε πολύ λίγα πράγματα σχετικά με μια βασική εκπαιδευση
Πάρτε νερό πριν μπείτε μέσα στο στρατόπεδο
Όσοι μετά από ορκωμοσία δεν ακούσετε το όνομα σας υπαρχει πιθανότητα να έχετε επιλέγει για οδηγοί μάγειρες κλπ δλδ ειδικοτητες που εκπαιδεύονται Ελλάδα και μετά πάνε Κύπρο. Γενικά μην ανγχωνεστε και απλα δείτε το σαν ένα θέατρο που έχεις να παίξεις έναν ρόλο για 9-8-6 μήνες
Καλή θητεία και θα πιξετε 😁😂
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Επίσης όσον αφορά την εκπαίδευση στη Θήβα.
Πρώτη εβδομάδα θα μάθετε να στρώνετε κρεβάτι, μεταβολές, χαιρετισμούς και τέτοια σχετικά.
Δεύτερη εβδομάδα θα κάνετε εκπαίδευση με όπλο και την τελευταία μέρα της εβδομάδας, αν είναι καλός και ο καιρός, θα κάνετε βολή 100μ η οποία όμως δεν μετράει πουθενά. Ούτε μετράνε τα αποτελέσματα ούτε τίποτα. Όπλο δεν θα χρεωθείτε κανένας σας.
Τελευταία εβδομάδα θα κάνετε παρελάσεις.
Πρώτη εβδομάδα θα μάθετε να στρώνετε κρεβάτι, μεταβολές, χαιρετισμούς και τέτοια σχετικά.
Δεύτερη εβδομάδα θα κάνετε εκπαίδευση με όπλο και την τελευταία μέρα της εβδομάδας, αν είναι καλός και ο καιρός, θα κάνετε βολή 100μ η οποία όμως δεν μετράει πουθενά. Ούτε μετράνε τα αποτελέσματα ούτε τίποτα. Όπλο δεν θα χρεωθείτε κανένας σας.
Τελευταία εβδομάδα θα κάνετε παρελάσεις.
Παρουσιαζομαι Λαμία και εγώ με ένδειξη ΈΡΕΥΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΕΛΔΥΚ ωστόσο έχω χωρισμενους γονείς που σημαίνει απορρίπτομαι για Κύπρο. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή η περίπτωση;
Που μπορούν να με τοποθετήσουν;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Καλημέρα μάγκες γνωρίζει κανείς αν είναι σίγουρο ότι θα μας πάρουν ελδυκ η θα μας στείλουν αλλού μετά την ορκομοσια ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Leon έγραψε:Παρουσιαζομαι Λαμία και εγώ με ένδειξη ΈΡΕΥΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΕΛΔΥΚ ωστόσο έχω χωρισμενους γονείς που σημαίνει απορρίπτομαι για Κύπρο.Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή η περίπτωση;
Ευχαριστώ
Οι απορριφθέντες της ΕΛΔΥΚ πάνε σε μονάδες της ΑΣΔΕΝ (νησιά) ή 4ο Σώμα Στρατού (Έβρος, Ξάνθη κ. Α.)
Καλησπερα παιδια,
καταταγομαι πυροβολικο θηβας και μετα υγειονομικο κυπρου. Εχουμε καμια πληροφορια σχετικα με τους υγειονομικαριους;(υπηρεσιες, εκπαιδευση κλπ)
Ευχαριστω
καταταγομαι πυροβολικο θηβας και μετα υγειονομικο κυπρου. Εχουμε καμια πληροφορια σχετικα με τους υγειονομικαριους;(υπηρεσιες, εκπαιδευση κλπ)
Ευχαριστω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Χονρδικα, αφου τελειωσεις το σπεν, τα πρωινα κατεβαινεις στο ιατρειο της μοναδες για να δεις πως γινεται η δουλεια εκει κλπ. Μετα απο 1-2 εβδομαδες ξεκινας σιγα σιγα να κανεις και υπηρεσιες στο ιατρειο της μοναδας, ενω παραλληλα συνεχιζεις και τις σκοπιες καποιες αλλες μερες της εβδομαδας. Οσο παλιωνεις αυξανονται οι υπηρεσιες στο ιατρειο και μειονωνται τα σκοπετα, ωστε το τελευταια 2μηνο κανεις λιγα εως καθολου. Επισης υπαρχουν και τα φυλακια στα οποια καθεσαι 1 εβδομδα και μετα δικαιουσαι 3 μερες εξοδο σερι.
2 λογια για την υπηρεσια στο ιατρειο : Απο το μεσημερι της μιας μερας μεχρι το μεσημερι της επομενης καθεσαι στο ιατρειο και οι αρμοδιοτητες σου περιλαμβανουν λιγο πολυ οτι και τα πρωινα, δηλαδη καθαριοτητες, τηρηση βιβλιων/αρχειου, βοηθας το γιατρο κλπ. Η αν λειπει ο γιατρος παιρνεις τηλ αυτον που ειναι on call και σου λεει τι να κανεις. Τεσπα ζωάρα με λιγα λογια. Επισης θεωρητικα το βραδυ παντα καποιος μενει ξυπνιος με βαρδιες, αλλα εμεις κοιμομασταν! Ελπιζω να ειναι ακομα ετσι!
2 λογια για την υπηρεσια στο ιατρειο : Απο το μεσημερι της μιας μερας μεχρι το μεσημερι της επομενης καθεσαι στο ιατρειο και οι αρμοδιοτητες σου περιλαμβανουν λιγο πολυ οτι και τα πρωινα, δηλαδη καθαριοτητες, τηρηση βιβλιων/αρχειου, βοηθας το γιατρο κλπ. Η αν λειπει ο γιατρος παιρνεις τηλ αυτον που ειναι on call και σου λεει τι να κανεις. Τεσπα ζωάρα με λιγα λογια. Επισης θεωρητικα το βραδυ παντα καποιος μενει ξυπνιος με βαρδιες, αλλα εμεις κοιμομασταν! Ελπιζω να ειναι ακομα ετσι!
Καλησπέρα παιδιά παρουσιάζομαι στο Έβρο και θέλω να πάω ελδυκ ξέρει κανείς αν θα έρθουν κλιμάκια να ρωτήσουν ποιοι θέλουν να πάνε; Κι αν ναι υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα, διάβασα πως για τους φαντάρους των ΕΛΔΥΚ δίνουν περισσότερες ημέρες στην άδεια ορκωμοσίας, αυτό σημαίνει πως χάνεται η άδεια από τις γιορτές των Χριστουγέννων ή ισχύει κανονικά;
Κι αν ναι πόσες μέρες είναι το γκρουπάκι για τους ΕΛΔΥΚ;
Κι αν ναι πόσες μέρες είναι το γκρουπάκι για τους ΕΛΔΥΚ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
"Καλησπέρα, διάβασα πως για τους φαντάρους των ΕΛΔΥΚ δίνουν περισσότερες ημέρες στην άδεια ορκωμοσίας, αυτό σημαίνει πως χάνεται η άδεια από τις γιορτές των Χριστουγέννων ή ισχύει κανονικά; "
Καθε αλλο. Οι ελδυκαριοι παιρνουν και ενισχυμενα γκρουπακια με τιμητικες. Οσα παιδια πηγαν ΕΛΔΥΚ μου λεγαν οτι
πηγαιναν σπιτι τους καθε 2 μηνες περιπου αλλα παιρναν βαρβατη αδεια μαζεμενη,15-20 μερες. Χοντρικα οι ελδυκαριοι
μαζευανε συνολικα κατι 90αρες και 100αρες αδειες που Ελλαδα δεν το πιανεις με την καμια.
Καθε αλλο. Οι ελδυκαριοι παιρνουν και ενισχυμενα γκρουπακια με τιμητικες. Οσα παιδια πηγαν ΕΛΔΥΚ μου λεγαν οτι
πηγαιναν σπιτι τους καθε 2 μηνες περιπου αλλα παιρναν βαρβατη αδεια μαζεμενη,15-20 μερες. Χοντρικα οι ελδυκαριοι
μαζευανε συνολικα κατι 90αρες και 100αρες αδειες που Ελλαδα δεν το πιανεις με την καμια.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα και από εμένα. Κάτι άκουσα για ΕΛΔΥΚ πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις ελεύθερες ώρες να κάνεις αθλήματα, εν αντιθέσει με κάποια ελληνικά στρατόπεδα στα οποία απαγορεύεται ρητά να παίζεις μπάσκετ πχ έτσι ώστε να μην έχει το στρατόπεδο την ευθύνη τυχόν τραυματισμών. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει στο συγκεκριμένο, είτε στα ελληνικά στρατόπεδα, είτε σε αυτά των ΕΛΔΥΚ?
Mparmpas έγραψε:"Καλησπέρα, διάβασα πως για τους φαντάρους των ΕΛΔΥΚ δίνουν περισσότερες ημέρες στην άδεια ορκωμοσίας, αυτό σημαίνει πως χάνεται η άδεια από τις γιορτές των Χριστουγέννων ή ισχύει κανονικά; "
ευχαριστώ, Μπάρμπα
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Παιδια η εκπαίδευση στο ΠΖ-ΕΛΔΥΚ τι παραπάνω έχει από την αντίστοιχη στην Ελλάδα; Επίσης τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι G3A3;(έχω ακούσει ότι μαθαίνεις κι άλλα όπλα, είναι αλήθεια;) Πόσες βολές κάνεις;
Εγώ παιδιά παρουσιαζομαι Λαμία, κλιμάκιο τοποθέτησης ΕΛΔΥΚ. Διαβάζω πως έχετε θέμα να πάτε. Εγώ παιδιά το δήλωσα. Μια εμπηρια είναι. Πότε θα ξανά πάτε Κύπρο; Επίσης ξέρω ότι έχει πολύ καλή εκπαίδευση. Καλή θητεία παιδιά. Μην μασάτε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες