ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sakas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από sakas »

naglorious έγραψε:Λίγα πράγματα για την Θήβα.
Την ημέρα που θα μπείτε θα γίνει ένας τυπικός έλεγχος στο σάκο σας. Δείξτε ότι έχετε κινητό χωρίς κάμερα ενώ το καλό σας να το έχετε πάνω σας γιατί απαγορεύεται να κάνουν σωματικό έλεγχο οπότε το περνάτε κανονικά.
Συνολικά θα κάτσετε 19 μέρες. Τα Σ/Κ έχετε εξόδους.
Όσον αφορά την ΕΛΔΥΚ, την δεύτερη εβδομάδα θα έρθει κλιμάκιο από ΕΛΔΥΚ να σας ρωτήσουν αν θέλετε να πάτε ή όχι. Τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς σε εμάς έκοψαν ικάνα άτομα που ήθελαν να πάνε ΕΛΔΥΚ και πήραν άτομα που δεν ήθελαν να πάνε.
Έχει μόνο ένα κεντρικό ΚΨΜ οπότε να ξέρετε ότι ακόμα και για έναν καφέ θα πρέπει να περιμένετε αρκετή ώρα.
Όσοι κοπούν από ΕΛΔΥΚ μία μέρα πριν την ορκομωσία θα σας καλέσουν να σας πληρώσουν τον μισθο του μήνα.
Μετά την ορκομωσία θα σας καλέσουν να σας δώσουν φύλλο πορείας.Όσοι μείνουν Ελλάδα θα πάρετε άδεια 10 μέρες μαζί με μία κατάσταση επιβίβασης και το φύυλο πορείας.
Όσοι επιλεγείτε για ΕΛΔΥΚ θα σας δώσουν μόνο άδεια 17 μέρες και όταν επιστρέψετε στη Θήβα θα μάθετε πότε θα φύγετε.
Την ημέρα αναχώρησης σας θα μάθετε και την μονάδα που θα υπηρετήσετε στην Κύπρο.
Κάποιοι θα φύγουν απτη Θήβα μία μέρα μετά τη λήξη της άδειας και αλλοί μετά από καμία εβδομάδα.

Εμενα μου αναφερει οτι καταταγηκα Πεζικο-ΕΛΔΥΚ και παρουσιαζομαι στη θήβα, θα με ρωτησουν επίσης αν θέλω να πάω η πρέπει εγώ να το δηλώσω οτι δεν θέλω; Επίσης ενδιαφέρομαι να πάω ΠΦ. Θα ερθουν κλιμακια να διαλέξουν ή το δηλώνω και αυτο στην αρχή;

naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από naglorious »

sakas έγραψε:[Εμενα μου αναφερει οτι καταταγηκα Πεζικο-ΕΛΔΥΚ και παρουσιαζομαι στη θήβα, θα με ρωτησουν επίσης αν θέλω να πάω η πρέπει εγώ να το δηλώσω οτι δεν θέλω; Επίσης ενδιαφέρομαι να πάω ΠΦ. Θα ερθουν κλιμακια να διαλέξουν ή το δηλώνω και αυτο στην αρχή;

Ήμουν ξεκάθαρος περνάει κλιμάκιο ΕΛΔΥΚ και ρωτάνε τους ΠΑΝΤΕΣ. Όπως επίσης περνάει κλιμάκιο για όλα. Ειδικές δυνάμεις, στρατονομια και ΠΦ. Όσοι θέλουν να πάνε στην 35 ΜΚ θα περάσουν κανονικά απτο κλιμάκιο ΕΔ δηλώνουν ότι θέλουν να πάνε 35 ΜΚ και κάνουν τα αντίστοιχα αθλήματα.

sakas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από sakas »

Savage έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Καλησπερα παιδιά είδα ότι παρουσιαζομαι και εγώ 12/11 Λαμία και μετά Κύπρο. Υπάρχει κάποιος άλλος από εδώ που να πηγαίνει Λαμία ώστε να γνωριστούμε; 😁 🤔

Καλημέρα, το μετά για Κύπρο που το είδες;

Επειδή στην κατάταξη σου λέει ΠΕΖΙΚΟ-ΕΛΔΥΚ;

Ή κάπου αλλού;

Ναι επειδη λεει ΠΕΖΙΚΟ-ΕΛΔΥΚ.

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Καλησπερα μια ερωτηση αν μπορειτε να απαντησετε μου γραφει το χαρτι ΕΛΔΥΚ καταδρομεις και παρουσιαζομαι θηβα θα μου πειτε τη σημενει?
Άβαταρ μέλους
Pavlos83
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Pavlos83 »

nikos έγραψε:Καλησπερα μια ερωτηση αν μπορειτε να απαντησετε μου γραφει το χαρτι ΕΛΔΥΚ καταδρομεις και παρουσιαζομαι θηβα θα μου πειτε τη σημενει;

Καλημέρα, σημαίνει ότι θα παρουσιαστής στην Θήβα και μετά θα πας Κύπρο στην 35 ΜΚ (35η Μοίρα Καταδρομών).

ΕΛΔΥΚ = Ελληνική Δύναμη Κύπρου.

Άβαταρ μέλους
Vasss
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vasss »

AΥτό ακριβώς. Θα παρουσιαστείς στο Κέντρο Πυροβολικού στη Θήβα, όπου θα περάσεις την βασική εκπαίδευση. Μετά, θα πάρεις μετάθεση για την Κύπρο, και την 35 Μοίρα Καταδρομών, όπου θα κάνεις την υπόλοιπη θητεία σου.
Άβαταρ μέλους
Savage
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Savage »

Καλησπέρα, η κατάταξη μου λέει για

ΣΤ ΕΣΣΟ 2018

ΚΕΠΒ Θήβας

Πεζικό-ΕΛΔΥΚ.

Πλέον η ΕΛΔΥΚ είναι υποχρεωτική ή εθελοντική;

Ευχαριστώ.

naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από naglorious »

Savage έγραψε:Καλησπέρα, η κατάταξη μου λέει για

ΣΤ ΕΣΣΟ 2018

ΚΕΠΒ Θήβας

Πεζικό-ΕΛΔΥΚ.

Ευχαριστώ.

Κάντε λίγο κόπο να διαβάσετε 2-3 προηγούμενες σελίδες ρε παιδιά. Έχω εξηγήσει πως είναι

Άβαταρ μέλους
Savage
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Savage »

Οκ !
sakas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από sakas »

Savage έγραψε:Καλησπέρα, η κατάταξη μου λέει για

ΣΤ ΕΣΣΟ 2018

ΚΕΠΒ Θήβας

Πεζικό-ΕΛΔΥΚ.

Ευχαριστώ.

Εθελοντική αλλα μαλλον παιρνουν και χωρις να σε ρωτησουν. Να φανταστω δεν το δηλωσες;

Άβαταρ μέλους
Savage
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Savage »

@Σάκας

όχι δεν το δήλωσα.

sakas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από sakas »

Savage έγραψε:@Σάκας

όχι δεν το δήλωσα.

12/11 πας θήβα; Από που είσαι;

geo_mouts
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από geo_mouts »

Γεια σας αλάνια.

Ενώ δήλωσα σαν πεζικάριος τα Γρεβενά Για ΣΥΟΠ, μπήκα katataxi.army.gr, και μου έβγαλε πως παρουσιάζομαι Λαμία και έχω μονάδα τοποθέτησης ΕΛΔΥΚ χωρίς να το έχω δηλώσει προηγουμένως ηλεκτρονικά. Τι παίχτηκε; Αποκλείεται να έκανα λάθος στην ηλεκτρονική δήλωση.

Ευχαριστώ.

sakas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από sakas »

geo_mouts έγραψε:Γεια σας αλάνια.

Ενώ δήλωσα σαν πεζικάριος τα Γρεβενά Για ΣΥΟΠ, μπήκα katataxi.army.gr, και μου έβγαλε πως παρουσιάζομαι Λαμία και έχω μονάδα τοποθέτησης ΕΛΔΥΚ χωρίς να το έχω δηλώσει προηγουμένως ηλεκτρονικά. Τι παίχτηκε; Αποκλείεται να έκανα λάθος στην ηλεκτρονική δήλωση.

Ευχαριστώ.

Σχεδον κανείς δεν το δήλωσε σε βάλαν από μόνοι τους.

Άβαταρ μέλους
Pavlos83
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Pavlos83 »

geo_mouts έγραψε:Γεια σας αλάνια.Ενώ δήλωσα σαν πεζικάριος τα Γρεβενά Για ΣΥΟΠ, μπήκα katataxi.army.gr, και μου έβγαλε πως παρουσιάζομαι Λαμία και έχω μονάδα τοποθέτησης ΕΛΔΥΚ χωρίς να το έχω δηλώσει προηγουμένως ηλεκτρονικά. Τι παίχτηκε; Αποκλείεται να έκανα λάθος στην ηλεκτρονική δήλωση.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα, τον τελευταίο λόγο έχει το ΓΕς, και παρόλο που πολλοί έχουν δηλώσει άλλες μονάδες ηλεκτρονικά τελικά έχουν τοποθετηθεί σε διαφορετικές μονάδες.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες