ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Φίλε και εγώ ειδα σήμερα οτι παρουσιάζομαι θήβα και επισης αναφερει για κύπρο. Πεζικό-ΕΛΔΥΚ. Εσυ το δήλωσες για ελδυκ η απο μόνοι τους σε βάλαν?
naglorious έγραψε:Ραφαήλ έγραψε:Από τα 760 άτομα που ήμασταν στο ΚΕΠΒ Θήβας τα 160 άτομα πήραν μετάθεση για μονάδες εντός Ελλάδος. Οι υπόλοιποι έχουμε επιλέγει για την ΕΛΔΥΚ άσχετος που αρκετοί δεν θέλουν να υπηρετήσουν στην Κύπρο όπως και εγώ. Ο αριθμός πάντως φαίνεται αρκετά μεγάλος αν πάρεις ότι γύρω στα 600 άτομα + Λαμία + από μονάδες τις Ελλάδος θα σταλθούν στην Κύπρο πράγμα λίγο παράλογο γιατί υπάρχουν 7 στρατόπεδα στην Κύπρο και 1 Ε. Δ
Όπως έγραψα και παραπάνω η επιλογή ήταν απαράδεκτη. Δεν γίνεται να παίρνεις άτομα που δεν θέλουν και να μην παίρνεις άτομα που θέλουν ενώ πληρούν τις προϋποθέσεις. Το πιο γελοίο έγινε στο θάλαμό μου όπου πήραν άτομο Ι3 στην Κύπρο!
Στη θήβα ποσες μερες καθεσαι; Επίσης σήμερα ειδα στο stratologia.gr οτι καταταγομαι Πεζικό-ΕΛΔΥΚ και παρουσιαζομαι στη Θηβα. Για ΕΛΔΥΚ δεν δηλωσα αρα πως με βαλαν απο μόνοι τους; Επισης στην θηβα σε ρωτανε ξανα αν θες ελδυκ η πας κυπρο και αυτο ειναι;
Γιώργος Παπανδρέου έγραψε:Καλημέρα 12/11 μπαίνω Θήβa προβολικό θα ήθελα να ρωτήσω το έξεις γνωρίζει κανείς άμα μπορώ να μην πάω Κύπρο για προσωπικους λόγους γίνεται να το αλλάξω;
Φίλε και εγώ ειδα σήμερα οτι παρουσιάζομαι θήβα και επισης αναφερει για κύπρο. Πεζικό-ΕΛΔΥΚ. Εσυ το δήλωσες για ελδυκ η απο μόνοι τους σε βάλαν;
Ραφαήλ έγραψε:Από τα 760 άτομα που ήμασταν στο ΚΕΠΒ Θήβας τα 160 άτομα πήραν μετάθεση για μονάδες εντός Ελλάδος. Οι υπόλοιποι έχουμε επιλέγει για την ΕΛΔΥΚ άσχετος που αρκετοί δεν θέλουν να υπηρετήσουν στην Κύπρο όπως και εγώ. Ο αριθμός πάντως φαίνεται αρκετά μεγάλος αν πάρεις ότι γύρω στα 600 άτομα + Λαμία + από μονάδες τις Ελλάδος θα σταλθούν στην Κύπρο πράγμα λίγο παράλογο γιατί υπάρχουν 7 στρατόπεδα στην Κύπρο και 1 Ε. Δ
Και εσενα σε επιλεξαν για ελδυκ χωρις να το θελεις; Εμενα το site λεει Πεζικο-ΕΛΔΥΚ και οτι παρουσιαζομαι στη θηβα, αλλα κυπρο δεν θελω να παω. Υπαρχει περιπτωση να μην παω η θα παω αναγκαστικά;
Καλησπέρα φίλε μου εγώ το επέλεξα από ένα σαιτ και πάτησα υποβολή αντί για έξοδο μεγάλο μπέρδεμα λογικά δεν ξέρω αλλά και εγώ για λόγους δεν θέλω να πάω Κύπρο αλλιώς καλή μας θητεία όλα μια εμπειρία είναι
Γιώργος έγραψε:Καλησπέρα φίλε μου εγώ το επέλεξα από ένα σαιτ και πάτησα υποβολή αντί για έξοδο μεγάλο μπέρδεμα λογικά δεν ξέρω αλλά και εγώ για λόγους δεν θέλω να πάω Κύπρο αλλιώς καλή μας θητεία όλα μια εμπειρία είναι
Ποοο δλδ οταν εκανες δηλωση ηλεκτρονικα το εβαλες καταλαθος; Αρα μπορει και εγω να το εβαλα καταλαθος και να μην το θυμαμαι. Καλο μπλεξιμο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Γιατι ρε μαγκες δε θελετε; Ποιος ο λογος; Εχετε καποιο βυσμα να σας φτιαξει και να πατε εκει που θελετε; Αλλα αν εχετε δεν θα ειχατε καν επιλεγει, αρα δεν εχετε βυσμα, τουλαχιστον σοβαρο. Ή μηπως ειναι η αποταση; Που θες 12 ωρες απο τον εβρο να κατεβεις αθηνα, ενω απο Λαρνακα ειναι 1.45' ;Anyway μπορειτε να τους πειτε εκει οτι δε θελετε να πατε, αλλα αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι οντως δε θα πατε
giannismar έγραψε:Γιατι ρε μαγκες δε θελετε; Ποιος ο λογος; Εχετε καποιο βυσμα να σας φτιαξει και να πατε εκει που θελετε; Αλλα αν εχετε δεν θα ειχατε καν επιλεγει, αρα δεν εχετε βυσμα, τουλαχιστον σοβαρο. Ή μηπως ειναι η αποταση; Που θες 12 ωρες απο τον εβρο να κατεβεις αθηνα, ενω απο Λαρνακα ειναι 1.45' ;Anyway μπορειτε να τους πειτε εκει οτι δε θελετε να πατε, αλλα αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι οντως δε θα πατε
Επίσης είναι όντως δυνατόν να μην το δήλωσες και να σε βάλαν από μόνοι τους; Εγώ τώρα άλλαξα γνώμη και ενώ δεν ήθελα να παω ΠΦ τωρα θέλω και πληρώ τα κριτήρια φυσικά.
Καλησπερα παιδιά είδα ότι παρουσιαζομαι και εγώ 12/11 Λαμία και μετά Κύπρο. Υπάρχει κάποιος άλλος από εδώ που να πηγαίνει Λαμία ώστε να γνωριστούμε; 😁 🤔
Καλησπέρα έχω επιλέγει καταδρομεις ΕΛΔΥΚ και θέλω να αλλάξω και να παω πεζικο ελδυκ εχω το δικαίωμα;
Καλημέρα στην Θήβα με τα κινιτο τι παίζει πρέπει να Πάρουμε άλλο ξερει κάνεις;
- Pavlos83
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Καλημέρα σας, παρουσιάζομαι Θήβα στις 13/11 και μετά ΕΛΔΥΚ.
Ξέρει κανείς πόσες μέρες θα είμαστε Θήβα πριν φύγουμε;
Επίσης από ότι γνωρίζω έχουμε άδεια 5 ημερών πριν την αναχώρηση,
οπότε προλαβαίνεις να πας σπίτι σου για επιπλέον πράγματα, ισχύει αυτό;
Από θέμα κινητών με κάμερα Θήβα και Κύπρο τι γίνεται, γνωρίζουμε κάτι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ξέρει κανείς πόσες μέρες θα είμαστε Θήβα πριν φύγουμε;
Επίσης από ότι γνωρίζω έχουμε άδεια 5 ημερών πριν την αναχώρηση,
οπότε προλαβαίνεις να πας σπίτι σου για επιπλέον πράγματα, ισχύει αυτό;
Από θέμα κινητών με κάμερα Θήβα και Κύπρο τι γίνεται, γνωρίζουμε κάτι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιάννης έγραψε:Καλησπερα παιδιά είδα ότι παρουσιαζομαι και εγώ 12/11 Λαμία και μετά Κύπρο. Υπάρχει κάποιος άλλος από εδώ που να πηγαίνει Λαμία ώστε να γνωριστούμε; 😁 🤔
Καλημέρα, το μετά για Κύπρο που το είδες;
Επειδή στην κατάταξη σου λέει ΠΕΖΙΚΟ-ΕΛΔΥΚ;
Ή κάπου αλλού;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Λίγα πράγματα για την Θήβα.
Την ημέρα που θα μπείτε θα γίνει ένας τυπικός έλεγχος στο σάκο σας. Δείξτε ότι έχετε κινητό χωρίς κάμερα ενώ το καλό σας να το έχετε πάνω σας γιατί απαγορεύεται να κάνουν σωματικό έλεγχο οπότε το περνάτε κανονικά.
Συνολικά θα κάτσετε 19 μέρες. Τα Σ/Κ έχετε εξόδους.
Όσον αφορά την ΕΛΔΥΚ, την δεύτερη εβδομάδα θα έρθει κλιμάκιο από ΕΛΔΥΚ να σας ρωτήσουν αν θέλετε να πάτε ή όχι. Τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς σε εμάς έκοψαν ικάνα άτομα που ήθελαν να πάνε ΕΛΔΥΚ και πήραν άτομα που δεν ήθελαν να πάνε.
Έχει μόνο ένα κεντρικό ΚΨΜ οπότε να ξέρετε ότι ακόμα και για έναν καφέ θα πρέπει να περιμένετε αρκετή ώρα.
Όσοι κοπούν από ΕΛΔΥΚ μία μέρα πριν την ορκομωσία θα σας καλέσουν να σας πληρώσουν τον μισθο του μήνα.
Μετά την ορκομωσία θα σας καλέσουν να σας δώσουν φύλλο πορείας.Όσοι μείνουν Ελλάδα θα πάρετε άδεια 10 μέρες μαζί με μία κατάσταση επιβίβασης και το φύυλο πορείας.
Όσοι επιλεγείτε για ΕΛΔΥΚ θα σας δώσουν μόνο άδεια 17 μέρες και όταν επιστρέψετε στη Θήβα θα μάθετε πότε θα φύγετε.
Την ημέρα αναχώρησης σας θα μάθετε και την μονάδα που θα υπηρετήσετε στην Κύπρο.
Κάποιοι θα φύγουν απτη Θήβα μία μέρα μετά τη λήξη της άδειας και αλλοί μετά από καμία εβδομάδα.
Την ημέρα που θα μπείτε θα γίνει ένας τυπικός έλεγχος στο σάκο σας. Δείξτε ότι έχετε κινητό χωρίς κάμερα ενώ το καλό σας να το έχετε πάνω σας γιατί απαγορεύεται να κάνουν σωματικό έλεγχο οπότε το περνάτε κανονικά.
Συνολικά θα κάτσετε 19 μέρες. Τα Σ/Κ έχετε εξόδους.
Όσον αφορά την ΕΛΔΥΚ, την δεύτερη εβδομάδα θα έρθει κλιμάκιο από ΕΛΔΥΚ να σας ρωτήσουν αν θέλετε να πάτε ή όχι. Τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς σε εμάς έκοψαν ικάνα άτομα που ήθελαν να πάνε ΕΛΔΥΚ και πήραν άτομα που δεν ήθελαν να πάνε.
Έχει μόνο ένα κεντρικό ΚΨΜ οπότε να ξέρετε ότι ακόμα και για έναν καφέ θα πρέπει να περιμένετε αρκετή ώρα.
Όσοι κοπούν από ΕΛΔΥΚ μία μέρα πριν την ορκομωσία θα σας καλέσουν να σας πληρώσουν τον μισθο του μήνα.
Μετά την ορκομωσία θα σας καλέσουν να σας δώσουν φύλλο πορείας.Όσοι μείνουν Ελλάδα θα πάρετε άδεια 10 μέρες μαζί με μία κατάσταση επιβίβασης και το φύυλο πορείας.
Όσοι επιλεγείτε για ΕΛΔΥΚ θα σας δώσουν μόνο άδεια 17 μέρες και όταν επιστρέψετε στη Θήβα θα μάθετε πότε θα φύγετε.
Την ημέρα αναχώρησης σας θα μάθετε και την μονάδα που θα υπηρετήσετε στην Κύπρο.
Κάποιοι θα φύγουν απτη Θήβα μία μέρα μετά τη λήξη της άδειας και αλλοί μετά από καμία εβδομάδα.
Καλησπέρα μάγκες μπαίνω 13 και εγ. Απλά θέλω να ρωτήσω εχω κάνει χειρουργείο στο γόνατο πριν ένα χρόνο και έχω χοντροπαθεια θα πάω Κύπρο η θα με βγάλουν ι3
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης