ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
GreekMan10
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GreekMan10 »

Καλησπερα... Ειναι να παρουσιαστω ΚΕΕΔ μεγαλο πευκο στις ειδικες δυναμεις τωρα στις 20 Σεπτεμβριου!
αλλα δεν επιθυμω να συνεχισω στις ειδικες δυναμεις
θελω να παω ελδυκ ΠΕΖΙΚΟ! ΟΧΙ παντως 35 ΜΚ στους καταδρομεις!
τι θα χρειαστει να πω στο κεντρο;

καλο βραδυ!
Άβαταρ μέλους
anestis98
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από anestis98 »

Περναν επιτροπες απο εκει που θες να πας και απλα φροντιζεις τη μερα που ερθουν να παρευρισκεσαι εκει για να τους πεις οτι επιθυμεις να πας ΕΛΔΥΚ, τουλαχιστον ετσι εκαναν πριν καταργηθουν τα Κεντρα Εκπαιδευσης, η 2018 Α ΕΣΣΟ ειναι η τελευταια που τα προλαβε τωρα το πως το κανουν δε ξερω, λογικα το ιδιο ειναι ακομα αποσο ακουσα απο Β ΕΣΣΟ και μετα.
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Και γω ΘΗΒΑ παιδιά και μετά ΕΛΔΥΚ, αυριο 17/9
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Καλημερα. Δηλωσα ειδικες δυναμεις αλλα τελικα θα ηθελα να παω ελδυκ. Το συστημα δεν με αφηνει να αλλξω την επιλογη μου. Τι κανω τωρα; Εχω ελπιδες να μπορεσω να παω ελδυκ;
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από The Marine »

Καλησπέρα παιδιά είχα χαρτί καταταξης πουελεγε καταδρομές ΕΛΔΥΚ; έδωσα αθλήματα στη Λαμία όταν πέρασε κλιμάκιο ειδικών δυνάμεν, δήλωσα πεζοναύτης και στο κλιμάκιο της ΕΛΔΥΚ δήλωσα ότι δεν επιθυμώ να πάω στην Κύπρο... Μου είπανε ότι είμαι κατάλληλος που δεν επιθυμεί... Υπάρχει περίπτωση τώρα να υπηρετήσω Κύπρο;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από giannismar »

Ναι, αν δεν συμπληρωθουν τα ατομα εφυγες.
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από naglorious »

Δεν έχω δει πιο άκυρη επιλογή στην ζωή μου ειλικρινά. Ήμουν στο ΚΕΠΒ Θήβας και πήραν άτομα που δεν είχαν δηλώσει ότι δεν ήθελαν και δεν πήραν άτομα ικανά που ήθελαν. Πραγματικά ντροπή. Όχι μόνο αυτό αλλά απτο θάλαμο μου άτομο Ι3 αοπλο τον διάλεξαν Κύπρο και θα ταλαιπωρηθεί. ΑΙΣΧΟΣ
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Διορθώνω ότι πήραν άτομα που δήλωσαν ότι δεν ήθελαν
dimitris92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dimitris92 »

Οι μεταθέσεις για ελδυκ βγήκαν ρε παιδιά; Στη δική μου μονάδα δε πήραν κανέναν και μας είπαν ότι θα βγουν αργότερα οι μεταθέσεις για ελδυκ
Ser

Δημοσίευση από Ser »

Από το λόχο μας 18Ε ΕΣΣΟ Μόνο ενα παιδί πήραν, ξέρει κάποιος αν μας πάρουν αργότερα; Καθώς τώρα έχουμε πάρει φύλλο πορείας για 33ΕΜΑ ή αν μπορώ κάνω κάτι για να πάω ΕΛΔΥΚ πχ στην επόμενη εσσο; Ευχαριστώ πολύ
Ραφαήλ

Δημοσίευση από Ραφαήλ »

Από τα 760 άτομα που ήμασταν στο ΚΕΠΒ Θήβας τα 160 άτομα πήραν μετάθεση για μονάδες εντός Ελλάδος. Οι υπόλοιποι έχουμε επιλέγει για την ΕΛΔΥΚ άσχετος που αρκετοί δεν θέλουν να υπηρετήσουν στην Κύπρο όπως και εγώ . Ο αριθμός πάντως φαίνεται αρκετά μεγάλος αν πάρεις ότι γύρω στα 600 άτομα + Λαμία + από μονάδες τις Ελλάδος θα σταλθούν στην Κύπρο πράγμα λίγο παράλογο γιατί υπάρχουν 7 στρατόπεδα στην Κύπρο και 1 Ε. Δ
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ραφαήλ έγραψε:Από τα 760 άτομα που ήμασταν στο ΚΕΠΒ Θήβας τα 160 άτομα πήραν μετάθεση για μονάδες εντός Ελλάδος. Οι υπόλοιποι έχουμε επιλέγει για την ΕΛΔΥΚ άσχετος που αρκετοί δεν θέλουν να υπηρετήσουν στην Κύπρο όπως και εγώ. Ο αριθμός πάντως φαίνεται αρκετά μεγάλος αν πάρεις ότι γύρω στα 600 άτομα + Λαμία + από μονάδες τις Ελλάδος θα σταλθούν στην Κύπρο πράγμα λίγο παράλογο γιατί υπάρχουν 7 στρατόπεδα στην Κύπρο και 1 Ε. Δ

Όπως έγραψα και παραπάνω η επιλογή ήταν απαράδεκτη. Δεν γίνεται να παίρνεις άτομα που δεν θέλουν και να μην παίρνεις άτομα που θέλουν ενώ πληρούν τις προϋποθέσεις. Το πιο γελοίο έγινε στο θάλαμό μου όπου πήραν άτομο Ι3 στην Κύπρο!

DIMITRHS98
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DIMITRHS98 »

Καλησπερα ορκιστηκα στις 5-1-2018 στη Λαμια και θα παω Κυπρο. Εχω αδεια μεχρι 22-11-2018 και μετα παρουσιαζομαι θηβα. Ξερει καποιος να μου πει σε ποσες μερες θα φυγουμε για Κυπρο;

Ευχαριστω
Ραφαήλ

Δημοσίευση από Ραφαήλ »

Όντως ανούσιο και τζάμπα ταλαιπωρία από την στιγμή που θα μπορούσαμε εμείς που αρνουμαστε την μετάθεση στην Κύπρο να υπηρετούμε σε μονάδες του Δ' Σώματος η της ΑΣΔΕΝ ήδη. Αυτό που λες πρόκειται λογικά για λάθος ελπίζω, γιατί γνωρίζω και εγώ άτομο το οποίο έχει Ι3 και δεν πήρε μετάθεση για ενδοχώρια. Το κορυφαίο είναι ότι δεν επιλέχθηκαν άτομα τα οποία ήθελαν να πάνε στην Μεγαλονησο με Ι1. Εύχομαι σε όλους να έχουν μια καλή και βατή θητεία χωρίς περαιτέρω προβληματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης