ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Τι θα πει σας «πιάνουν πολλά». Ποσες είναι οι έξοδοι αυτήν την περίοδο ;
Καλησπέρα. Στα σημεία υποδοχής οπλιτών (ΣΥΠΟ) περνάει κλιμάκιο ΕΛΔΥΚ ή όσοι έχουν ένδειξη ΕΛΔΥΚ που παρουσιάζονται Θήβα (ΚΕΠΒ), Λαμία (ΚΕΥΠ) και φυσικά πληρούν τις προϋποθέσεις πάνε Κύπρο;
ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑΑ ΜΑΛΟΥΝΤΑΑΑΑΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ
- anestis98
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Παιδια στο λογο μου να ευχεστε να σας στειλουν στο 2ο Μ/Κ, το πιο λελα στρατοπεδο αυτη τη στιγμη στη Κυπρο, και αν τα πατε και καλα με τα στελεχη και συμβιβαστειτε με το κλιμα εκει θα περασετε πραγματικα ζωαρα.
- Sakisjr97
- Στρατιώτης
Μαγκες οσοι ειναι απο Λαμια η Θυβα θα κατσουμε θυβα 20 μερες εκπεδευση και μετα πεταμε κυπρο 2μκ Τεθωρακισμενα
Sakisjr97 έγραψε:Μαγκες οσοι ειναι απο Λαμια η Θυβα θα κατσουμε θυβα 20 μερες εκπεδευση και μετα πεταμε κυπρο 2μκ Τεθωρακισμενα
Κάτσε για την Β ΕΣΣΟ μιλάς;
Εγώ Θηβα παρουσιάστηκα πήρα 16 μέρες άδεια ορκωμοσίας και τώρα ξανά πάω Θήβα για να μας πάνε Κύπρο
Τώρα το πόσο θα κάτσουμε Θηβα δεν έχει διευκρινιστεί αλλά όταν εννοείς εκπαίδευση Τι ακριβώς επιπλέον θα κάνουμε;(όχι ότι κάναμε κάτι ιδιαίτερο οταν παρουσιαστηκαμε, παραγγέλματα, παρέλαση και λίγο με το όπλα)
- Sakisjr97
- Στρατιώτης
Δεν ξερω φιλε εμας Λαμια ετσι μας ειπε η στρατολογια μπορει και να μην ισχυει αλλα γιατι να μας πανε Θηβα και μετα Κυπρο και δεν μας εδωσαν κατευθειαν φιλο πορειας μηπως μας βγαλουν ειδικοτητες
tasos έγραψε:Sakisjr97 έγραψε:Μαγκες οσοι ειναι απο Λαμια η Θυβα θα κατσουμε θυβα 20 μερες εκπεδευση και μετα πεταμε κυπρο 2μκ Τεθωρακισμενα
Κάτσε για την Β ΕΣΣΟ μιλάς;
Εγώ Θηβα παρουσιάστηκα πήρα 16 μέρες άδεια ορκωμοσίας και τώρα ξανά πάω Θήβα για να μας πάνε Κύπρο
Τώρα το πόσο θα κάτσουμε Θηβα δεν έχει διευκρινιστεί αλλά όταν εννοείς εκπαίδευση Τι ακριβώς επιπλέον θα κάνουμε;(όχι ότι κάναμε κάτι ιδιαίτερο οταν παρουσιαστηκαμε, παραγγέλματα, παρέλαση και λίγο με το όπλα)
Θήβα πόσο έμεινες;2-3 μέρες που λένε ή παραπάνω;
17 μέρες εμεινα Θήβα μετα πηραμε 16 μέρες αδεια ορκομωσίας και τωρα ξανα Θηβα οσοι ειναι να πάνε Κύπρο Το ποσό θα καθήσουμε Θηβα δεν ξερω...
Καλησπέρα παιδιά 2018 β εσσο. Είμαι για ΕΛΔΥΚ, παρουσιαστηκα Λαμια και με στέλνουν Ναύπλιο για βασική εκπαίδευση μηχανικού ξέρει κανείς πόσο καιρο θα κάτσουμε και αν πάμε κατευθείαν Κύπρο?
Καλησπέρα. Θέλω να κάνω αίτηση για να πάω Κύπρο, απλά επειδή είμαι πρώτο Αγόρι απο τρίτεκνη οικογένεια δικαιούμαι μειωμένη θητεία. Γίνεται να απαλλαγώ απ'αυτο το δικαίωμα και να πάω κανονικά 9 μηνο κύπρο;(από όσο γνωρίζω άτομα με μειωμένη θητεία δεν πάνε Κύπρο) επίσης επειδή θα με ενδιέφερε να πάω Σεπτέμβρη υπάρχει στάνταρ ημερομηνία της καταταγής; Πας πρώτα για εκπαίδευση και μετά Κύπρο;
Σας ευχαριστώ πολυ
Σας ευχαριστώ πολυ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Ναι γίνεται. Απλα δε θα προσκομισεις ποτε τα δικαιολογητικα που θα σου εξασφαλίζουν τη μειωμένη. Είχαμε έναν με την ιδια περιπτωση στη σειρα μου. Δεν αξίζει όμως, ειναι τρεις μήνες απο τη ζωησου, και δε συμφερει να τους παραχωρήσεις Σε τριτους αν θες τη γνωμη μου. Κυπρο πανε όλες οι σειρες, οποτε κια να παρουσιαστεις θα πας. Ωστόσο το παλιο συστημα επιλογής δεν ξερω αν ισχυει πλεον. Απ ότι ειπαν καπιοι πιο πανω, πρεπει να το εχεις δηλωσει ηλεκτρονικά πρν καταταγείς. Για την εκπαίδευση δε γνωρίζω τι ισχυει πλεον.
Απο 8 μηνο 9 μηνο γι αυτο το λέω.τι πρέπει να δηλώσω ηλεκτρονικά; Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Λοιπον αν δικαιουσαι 8μηνο δεν ηπαρχει προβλημα. Οι 8μηνοι πανε κανονικα ΕΛΔΥΚ. Μεχρι πριν απο λιγο παιρνουσε κλιμακιο απο τα κεντρα εκπαιδευσης και δηλωνες εκει αν θες να πας. Τωρα που τα κεντρα εχουν καταργηθει δεν γνωριζω πως γινεται η επιλογη, απλα καπου διαβασα πως πρεπει να δηλωσεις ηλεκτρονικα. Νομιζω το διαβασα μερικες σελιδες πριν αν δεν κανω λαθος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης