ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
PizzaGuy

Δημοσίευση από PizzaGuy »

PizzaGuy έγραψε:liabu94 Είναι πολύ κακή ιδέα να αποκρύψεις πρόβλημα υγείας. Πέραν του ότι η εκπαίδευση στην ΕΛΔΥΚ είναι σαφώς πιο απαιτητική (τρέξιμο 2 χλμ κάθε μέρα μεταξύ άλλων), αν μάθουν ότι έχεις πρόβλημα και δεν τους το είπες κινδυνεύεις να σε κυνηγήσουν νομικά.

Σου συνιστώ να το πεις.

Ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου Εικόνα

liabu94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από liabu94 »

PizzaGuy έγραψε: liabu94 Είναι πολύ κακή ιδέα να αποκρύψεις πρόβλημα υγείας. Πέραν του ότι η εκπαίδευση στην ΕΛΔΥΚ είναι σαφώς πιο απαιτητική (τρέξιμο 2 χλμ κάθε μέρα μεταξύ άλλων), αν μάθουν ότι έχεις πρόβλημα και δεν τους το είπες κινδυνεύεις να σε κυνηγήσουν νομικά.

Σου συνιστώ να το πεις.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου [:) ]
LOOP

Δημοσίευση από LOOP »

Εχω οικογενιακους φιλους στην κυπρο (οχι συγγενεις) γινεται με τα απαραιτητα χαρτια να παρω διανυκτερυση η δεν γινεται στα ελδυκ
Eldykarios

Δημοσίευση από Eldykarios »

Μια διορθωση σε κατι που γραφτηκε παραπανω. Αν για καποιο λογο μια εσσο αργησει να κατεβει κυπρο (κατι που λογικα θα συμβει με την εσσο του νοεμβρη λογω χριστουγεννων) κανει ΣΠΕΝ στο κλιμακιο της ΕΛΔΥΚ στο ΚΕΤΘ Αυλωνας και οχι φυσικα εκει που εκανε ο καθενας κεντρο.
Eldykarios

Δημοσίευση από Eldykarios »

LOOP έγραψε:Εχω οικογενιακους φιλους στην κυπρο (οχι συγγενεις) γινεται με τα απαραιτητα χαρτια να παρω διανυκτερυση η δεν γινεται στα ελδυκ

Όχι. Μόνο σε σπίτι συγγενούς και μάλιστα πρώτου βαθού. Το οποίο πρακτικά σημαίνει μόνο σε σπίτι γονέα.
337 ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από 337 ΕΣΣΟ »

Θα του δωθει ενα εγγραφο οπου θα πρεπει να δηλωσει 5 προτιμησεις, αν δηλωσει τη κυπρο πρωτη θα`χει σιγουρα ενδειξη ωταν θα ερθει το κλιμακιο και θα γινουν οι σχετικες ανακοινωσεις. τα σπεν &ενδεχωμενος τα εκε (αν του αποδωθει καποια ειδηκοτητα στο ΚΕΝπεραν του τ/φ) θα τα περασει στη κυπρο. καλη θητεια!υ. γ εγω το `15 παντως αυτη τη διαδικασια ακολουθησα.

σημείωση στρατοπεδάρχη: με βάση τους κανονισμούς του φόρουμ τα κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται. σε παρακαλώ πολύ την επόμενη φορά να γράφεις με μικρά διότι τα μηνύματά σου δεν θα δημοσιεύονται.

mitsis19
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mitsis19 »

Καλησπερα. Παρουσιαζομαι 16/11 Αυλωνα ΤΘ και θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Θελω να παω Στρατονομια και μετα Κυπρο. Δηλωνω στο κεντρο οτι θελω να παω και Κυπρο και Στρατονομια; Ή στο ΚΕΣΝ (εφοσον καταφερω και γινω στρατονομος) δηλωνω οτι θελω να παω Κυπρο;

BABIS

Δημοσίευση από BABIS »

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζεται ποια είναι τα κριτήρια για να σε επιλέξουν για να πας Κύπρο;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

BABIS έγραψε:Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζεται ποια είναι τα κριτήρια για να σε επιλέξουν για να πας Κύπρο;

Στο παρακάτω νήμα θα βρεις απαντήσεις για τις απορίες σου.

ΕΛΔΥΚ: Προϋποθέσεις για κατάταξη

sherman

Δημοσίευση από sherman »

Από την 2017στ εσσο, οσοι είναι για ΕΛΔΥΚ ποτέ ακριβώς παρουσιαζομαστε στον Αυλωνα; Το φύλλο πορείας λέει 4/1/18 ενώ στο φύλλο αδειας λέει πως η αδεια μας λήγει στις 28/12/17. Ξέρει κανείς τι ισχύει τελικά;
Rooog

Δημοσίευση από Rooog »

Το ίδιο προβλημα έχω και γω. παω ΕΛΔΥΚ και στο φυλλο πορείας λέει ότι παρουσιάζομαι 28 δλδ δεν μου έχει τις έξτρα μερες παίρνω στο τηλέφωνο που έχει πάνω στο χαρτί αλλα δεν απαντάνε. Τι μπορώ να κάνω;
giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από giannismar »

Συγνωμη ρε μαγκες, απλα τα πραγματα. Ποσες μερες αδειας πηρατε;
Rooog

Δημοσίευση από Rooog »

Από 8 μέχρι 28 αλλά όσοι είναι για ΕΛΔΥΚ μας είπανε συν 5 μέρες αλλά δεν γράφτηκαν πουθενά τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση
giannismar
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από giannismar »

Παιδια δεν ειστε καθολου σαφεις. Απλα να σας πω οτι πριν 2 χρονια που πηγα εγω φυλα πορειας δεν υπηρχαν και αυτα που λετε μου ακουγονται κινεζικα. Εξηγηστε λιγακι μηπως σας βοηθησει και κανεις. Την αδεια απο που τη πηρατε; Εχετε παρουσιαστει κετθ κλιμακιο ελδυκ; Το φυλο πορειας για ποια ακριβως μετακινηση ειναι; Δηλ τι γραφει πανω; Το τηλεφωνο που παιρνετε ειναι του κλιμακιου του κετθ; Αν ναι, δε μου κανει εντυπωση που δεν το σηκωνουν. Παρτε στα κεντρικα του κετθ και ζητηστε αν ειναι να σας συνδεσουν με τον υπεθυνο του κλιμακιου
steve0
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από steve0 »

Αν στο φύλλο άδειας λέει οτι παρουσιάζεσαι 28 αλλά στο φύλλο πορείας (στην ημ/νια παρουσιάσεως) λέει 4 τότε το σωστό είναι το φύλλο πορείας.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες