ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Γειά σου φιλαράκι. Εγώ πάντως έίχα πετύχει παιδιά από ΚΕΥΠ στην 35ΜΚ. Γιατί να μην πηγαίνουν και ΕΔΛΥΚ; Λογικά θα γίνεται.
Κανονικά πας φίλε μην αγχώνεσαι. Μόνο κ μόνο που θα δηλώσεις έχεις φύγει σίγουρα υπάρχει ανάγκη στο νησί. Και γωνία κευπ μπαίνω. Από που είσαι;
Καλησπέρα παιδιά, στο κέντρο δήλωσα για ελδυκ και για ένα θέμα με το μάτι μου με πήγανε Ι3. Πριν έρθουν καν για συνεντεύξεις αυτοί από ελδυκ λογικά αχρηστεψαν το χαρτί μου αυτοί από την στρατόλόγια μου, όμως με το που έμαθα Ι3 πάω ζητάω επαναξεταση και μετά από 4μερες το πολύ με είχανε κατεβάσει σε ι2 (δηλαδή ήμουνα μέσα στα κριτήρια για Κύπρο), αλλά το χαρτί μου η στρατολογία μου μου το είχε αχριστεψει ήδη...
Aποτέλεσμα; Όταν ήρθαν αυτοί από ΕΛΔΥΚ και φώναζαν τα ονόματα των παιδιών στην πρωινή αναφορά του λόχου που έπρεπε να παν για συνεντεύξεις δεν ήταν το όνομα μου, πάω το λέω στον αμφιπολοχαγο μου και με λέει πάρε τηλέφωνο την στρατολογία και βγάλε άκρη, παίρνω και με λέει έλα από το γραφείο μου να κάνεις τώρα μια αίτηση πάω τρέχοντας και με λέει όνομα το ένα το άλλο, και τις τα λέω και με λέει είσαι Ι3 δεν γίνεται να πας Κύπρο, τη λέω αφού έχει αλλάξει το Ι σε Ι2 και μάλιστα πήγα και Τρίπολη μετά για να επιβεβαιωθεί η αλλαγή του Ι μου και με λέει Ααα εντάξει (δηλαδή ούτε το ήξεραν, ενώ είχαν περάσει καμία 5μερες) και στην τελική μου δίνει μια αίτηση και το ξανά υπογράφω και την ρωτάω, τώρα που δεν με είχατε στην αρχική λίστα τι συνέπειες έχω; Και με λέει θα σε δηλώσουμε σαν εθελοντή, και ρωτάω δηλαδή και με λέει έχεις ποιο λίγες πιθανότητες να σε δεχθούν...
Έρχονται αυτοί από ελδυκ περνάω την συνέντευξη αλλά μετά την ορκομοσία όταν έμαθα την μετάθεση μου δεν ήμουνα μέσα για ΕΛΔΥΚ (λογικά χάρη στο λάθος της στρατολογίας μου) ...17 του μηνός παρουσιάζομαι σε άλλο μέρος όμως θέλω σαν τρελός να πάω ΕΛΔΥΚ... Τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα;
Aποτέλεσμα; Όταν ήρθαν αυτοί από ΕΛΔΥΚ και φώναζαν τα ονόματα των παιδιών στην πρωινή αναφορά του λόχου που έπρεπε να παν για συνεντεύξεις δεν ήταν το όνομα μου, πάω το λέω στον αμφιπολοχαγο μου και με λέει πάρε τηλέφωνο την στρατολογία και βγάλε άκρη, παίρνω και με λέει έλα από το γραφείο μου να κάνεις τώρα μια αίτηση πάω τρέχοντας και με λέει όνομα το ένα το άλλο, και τις τα λέω και με λέει είσαι Ι3 δεν γίνεται να πας Κύπρο, τη λέω αφού έχει αλλάξει το Ι σε Ι2 και μάλιστα πήγα και Τρίπολη μετά για να επιβεβαιωθεί η αλλαγή του Ι μου και με λέει Ααα εντάξει (δηλαδή ούτε το ήξεραν, ενώ είχαν περάσει καμία 5μερες) και στην τελική μου δίνει μια αίτηση και το ξανά υπογράφω και την ρωτάω, τώρα που δεν με είχατε στην αρχική λίστα τι συνέπειες έχω; Και με λέει θα σε δηλώσουμε σαν εθελοντή, και ρωτάω δηλαδή και με λέει έχεις ποιο λίγες πιθανότητες να σε δεχθούν...
Έρχονται αυτοί από ελδυκ περνάω την συνέντευξη αλλά μετά την ορκομοσία όταν έμαθα την μετάθεση μου δεν ήμουνα μέσα για ΕΛΔΥΚ (λογικά χάρη στο λάθος της στρατολογίας μου) ...17 του μηνός παρουσιάζομαι σε άλλο μέρος όμως θέλω σαν τρελός να πάω ΕΛΔΥΚ... Τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα;
Γειά σας παιδιά στα τάγματα ΕΛΔΥΚ διαμοιράζονται οι φαντάροι τυχαία ή ανάλογα με τις ειδικότητες πχ πεζικο ΣΥΠ τεθωρες. Επίσης έχω μάθει ότι το 1ο Τάγμα είναι από τα καλύτερα γενικά και από εγκαταστάσεις και εμπλοκές, εκεί ποια σώματα παίζει να πηγαίνουν; και εννοείται χωρίς βύσμα.
Καλημέρα μήπως γνωριζει κάποιος η Δ ΕΣΣΟ ποτε θα πληρωθεί; οταν φτασει στην Κύπρο ή στην Αυλώνα; Και ποσα χρηματα θα πάρουν?
Καλησπερα
Μπαινω 19/9 στο Μεσολογγι στρατο ξηρας - πεζικο και σκεφτομαι να δηλωσω ΕΛΔΥΚ, με κυριοτερα κριτηρια το οτι εχει πολλες αδειες, μισθο, σωστο κλιμα / ατομα (για δεδομενα στρατου παντα) και καλη αναλογια εξοδων - παραμονων. Μου φαινεται σαφως ελκυστικοτερο απ το να ειμαι παραμεθοριο 10 ωρες απ την Αθηνα. Δεν εχω θεμα με την πειθαρχια και τις αγγαρειες, ισα ισα που περναει η ωρα πιο γρηγορα, φοβαμαι ομως μην πεσω καπου με φουλ προβληματικα ατομα και στρατοκαυλους με μυαλο κουκουτσι.
Μπορει καποιος που πηγε προσφατα να περιγραψει το κλιμα εκει;(οχι στα ΤΘ ή στις ΕΔ που ακουω ειναι σκληροπυρηνικα, εννοω στο πεζικο).
Μπαινω 19/9 στο Μεσολογγι στρατο ξηρας - πεζικο και σκεφτομαι να δηλωσω ΕΛΔΥΚ, με κυριοτερα κριτηρια το οτι εχει πολλες αδειες, μισθο, σωστο κλιμα / ατομα (για δεδομενα στρατου παντα) και καλη αναλογια εξοδων - παραμονων. Μου φαινεται σαφως ελκυστικοτερο απ το να ειμαι παραμεθοριο 10 ωρες απ την Αθηνα. Δεν εχω θεμα με την πειθαρχια και τις αγγαρειες, ισα ισα που περναει η ωρα πιο γρηγορα, φοβαμαι ομως μην πεσω καπου με φουλ προβληματικα ατομα και στρατοκαυλους με μυαλο κουκουτσι.
Μπορει καποιος που πηγε προσφατα να περιγραψει το κλιμα εκει;(οχι στα ΤΘ ή στις ΕΔ που ακουω ειναι σκληροπυρηνικα, εννοω στο πεζικο).
Γεια σας παιδια. Οπως εγραψα και στο αλλο θεμα μπαινω 19/9 Αυλωνα ΤΘ και θα δηλωσω να παω Κυπρο και πιο συγκεκριμενα στην 35μκ.
Θελω απαραιτητα να παω Κυπρο οποτε αν για καποιο λογο δε με παρουν ουτε στην 35 ουτε στην ΕΛΔΥΚ θα παρω αναγκαστικα αναβολη για να "ξανα προσπαθησω" να με στειλουν Κυπρο οταν ξανα μπω.
Ειπωθηκε στο αλλο θεμα οτι ενδεχεται να μη μπορω να δηλωσω για ΕΛΔΥΚ οταν ξανα μπω αν παρω αναβολη.
Ισχυει κατι τετοιο; Για ειδικες δυναμεις απ' οτι ξερω οντως δε γινεται αλλα για ΕΛΔΥΚ δεν ειχα διαβασει καπου κατι τετοιο.
Ξερει κανεις τι ισχυει τελικα; Μπορω αν αναγκαστω να παρω αναβολη τωρα να ξανα δηλωσω για ΕΛΔΥΚ οταν ξανα μπω;
Ευχαριστω.
Θελω απαραιτητα να παω Κυπρο οποτε αν για καποιο λογο δε με παρουν ουτε στην 35 ουτε στην ΕΛΔΥΚ θα παρω αναγκαστικα αναβολη για να "ξανα προσπαθησω" να με στειλουν Κυπρο οταν ξανα μπω.
Ειπωθηκε στο αλλο θεμα οτι ενδεχεται να μη μπορω να δηλωσω για ΕΛΔΥΚ οταν ξανα μπω αν παρω αναβολη.
Ισχυει κατι τετοιο; Για ειδικες δυναμεις απ' οτι ξερω οντως δε γινεται αλλα για ΕΛΔΥΚ δεν ειχα διαβασει καπου κατι τετοιο.
Ξερει κανεις τι ισχυει τελικα; Μπορω αν αναγκαστω να παρω αναβολη τωρα να ξανα δηλωσω για ΕΛΔΥΚ οταν ξανα μπω;
Ευχαριστω.
Γειά σας παίδες στα φυλάκια στην Κύπρο παίρνουν και φαντάρους από την ΕΛΔΥΚ?
Αν ηξερα οτι θα περνανε οι μαυροσκουφηδες τετοια βασανηστηρια μαυρη ωρα που δηλωνε να παει κυπρο το παιδι μου. ελεος πια τι ειναι τα παιδια ζωα εν ετη 2017; ντροπη τιποτ αλλο δεν εχω να πω!
Παιδιά μπαίνω στις 18 ΚΕΥΠ για ΕΛΔΥΚ να το πω πρώτη μέρα από μόνος μου ή θα μας ρωτήσουν εκεί δηλαδή να περιμένω αυτούς ή μήπως περάσει κλιμάκιο?
ΜΑΡΊΑ μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη?Εξήγησε αν θες τι εννοείς αλλιώς μην γράφεις αερολογίες!
Με σεβασμό πάντα
Με σεβασμό πάντα
Παιδια τον χειμωνα στην κυπρο φευγουν πολλα λεφτα; Γιατι καλοκαιρι και αγια ναπα ξερω φευγουν αερα. Επισης ποσα ειναι τωρα τα λεφτα;
Καλησπέρα παιδιά, μπαίνω πεζικο και θέλω ελδυκ και εχω μάθει ότι οι πεζικαριοι περνάνε καλά Κύπρο στα 3 τάγματα. Υπάρχει περίπτωση να πάω σε άλλο ταγμα πχ 3/1 δεμ που είναι τεθωρακισμενα και πυροβολικο; Γιατί εχω ακούσει ότι εκεί είναι πιο τέντα.Σαν Ψαρουλης ρωτώ και γω!
Αν έχεις υπηρέτησε 5η εμα η λέξη δεν ήταν σκουλήκι...Γκαβακας.. αυτή ήταν η πιο συχνή λέξη.
Ήμουν εκεί 12 μήνες το 2000 και ναι για μενα παντα είναι η πιο δύσκολη μονάδα Κύπρο με διαφορά.
Παλιός νεος σε όλο του το μεγαλείο..
Καταστάσεις που άλλο να τις ζεις άλλο να σας τις περιγράφω.
Και που αν σας τις περιγράφω δεν θα τις πιστέψετε.
Αυτά.
Ήμουν εκεί 12 μήνες το 2000 και ναι για μενα παντα είναι η πιο δύσκολη μονάδα Κύπρο με διαφορά.
Παλιός νεος σε όλο του το μεγαλείο..
Καταστάσεις που άλλο να τις ζεις άλλο να σας τις περιγράφω.
Και που αν σας τις περιγράφω δεν θα τις πιστέψετε.
Αυτά.
- giannis.kaz
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά, τον Νοέμβρη παρουσιάζομαι και σκέφτομαι σοβαρά να δηλώσω για Κύπρο και ήθελα να ακούσω την άπποψη όσων γνωρίζουν. Είναι καλά να πάω Κύπρο ή είναι πολυ πιο ζορικά απ' ότι εδω. Επίσης έχω τον αδερφό μου στη Λευκωσία. Μήπως δικαιούμαι διανυκτέρευση έχοντας σπιτι αδερφού στην πόλη (1ου βαθμού συγγένεια) ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες