ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Παιδιά καλησπέρα. Ορκίστηκα σήμερα στο ΚΕΤΘ Αυλώνα. Με πήραν ΕΛΔΥΚ, χωρίς να το έχω ζητήσει. Λόγω προβλήματος υγείας, βγήκα Ι3 ένοπλος και στην ουσία περιμένω διαγραφή από την λίστα της ΕΛΔΥΚ και εκ νέου μετάθεση. Παρόλα αυτά, το φύλλο πορείας μου σήμερα γράφει ΕΛΔΥΚ. Υπάρχει κανένας με ανάλογη περίπτωση; Ξέρετε σε πόσο καιρό θα έρθει η μετάθεση και τι διαδικασία που ακολουθείται;
Γεια σας. Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση, οποιος γνωρίζει. Παρουσιάζομαι νεα περαμο στις ειδικες δυναμεις και θελω να δηλωσω Ελδυκ. Εαν με παρουν θα με στείλουν στις ειδικές δυνάμεις 35MK ή καποια αλλη μοναδα εκει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Γειά σου φίλε. Δεν παίζει ρόλο που θα παρουσιαστείς. Αν δηλώσεις ΕΛΔΥΚ κατά πάσα πιθανότητα θα πας. Δεν μπορείς να πας 35ΜΚ εφόσον δεν έχεις δηλώσει ειδικές δυνάμεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Φιλε μου, ορκιστηκα πριν 2 μερες στο μεγαλο πευκο, θα Δηλωσεις την πρωτη μερα Το που θελεις, πεζικο ή 35 μκ.οσο για το εαν σε παρουν μην Αγχώνεσαι εαν το δηλωσεις κατα 99.9% θα σε παρουν.

και εγω μολις πηρα μεταθεση για κυπρο

και εγω μολις πηρα μεταθεση για κυπρο

Παιδιά, ξέρει κανείς πόσο καιρό μένουμε αυλώνα πριν φύγουμε για κύπρο;
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2017 Γ΄ ΕΣΣΟ (Μάϊος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 41/2017 . Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Ειδικές Δυνάμεις. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ) στις 17-05-2017 . Στο παραπανω μηνυμα που μου λεει για την καταταξη μου αναφερει πως εχω κατανεμηθει στρατο ξηρας, ειδικες δυναμεις.. Οποτε συμφωνα με αυτο παω 35ΜΚ αν δηλωσω ελδυκ ή δεν εχει σημασια.. Μπορω δλδ να παω απλα ελδυκ κ οχι 35 ΜΚ και πως θα γινει αυτο... Ευχαριστω και παλι..
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Geor13 έγραψε:Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Είστε υπόχρεος κατάταξης, με την 2017 Γ΄ ΕΣΣΟ (Μάϊος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 41/2017. Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Ειδικές Δυνάμεις. Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ) στις 17-05-2017. Στο παραπανω μηνυμα που μου λεει για την καταταξη μου αναφερει πως εχω κατανεμηθει στρατο ξηρας, ειδικες δυναμεις. Οποτε συμφωνα με αυτο παω 35ΜΚ αν δηλωσω ελδυκ ή δεν εχει σημασια. Μπορω δλδ να παω απλα ελδυκ κ οχι 35 ΜΚ και πως θα γινει αυτο... Ευχαριστω και παλι.
Πλάκα μας κάνεις έτσι;
Το απάντησε το παιδί 1 σχόλιο πιο πάνω...
Καλησπερα σας, ισχυει οτι απο φετος (2017) για να πας ΕΛΔΥΚ πρεπει να χεις μεσο.. λογω του οτι πληρωνεσαι και δεν στενουν τωρα πια λογω της καταστασης που επικρατει στην Ελλαδα..
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Nick έγραψε:Καλησπερα σας, ισχυει οτι απο φετος (2017) για να πας ΕΛΔΥΚ πρεπει να χεις μεσο. Λογω του οτι πληρωνεσαι και δεν στενουν τωρα πια λογω της καταστασης που επικρατει στην Ελλαδα.
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.
Αλλά η ζήτηση όντως έχει μεγαλώσει (λόγο των 270? φυσικά) και υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να δηλώσεις και να μην σε πάρουν ενώ παλιά όποιος δήλωνε πήγαινε σίγουρα
EDIT:
Το κόστος των φαντάρων της ΕΛΔΥΚ το πληρώνει το Κυπριακό κράτος.
Σιγά μην πλήρωνε το Ελληνικό κράτος τόσα λεφτά τον κάθε φαντάρο που υπηρετεί στην Κύπρο...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Λοιπόν παιδιά, μπήκα στη διαδικασία να κάνω λογαριασμό για να μην την πατήσουν οι υπόλοιποι όπως την πάτησα κι εγώ.(Να φανταστείτε για ερωτήσεις που είχα πριν μπω ούτε καν δεν σκέφτηκα να μπω να ρωτήσω
) Α' ΕΣΣΟ 17 Ελδυκαριος εδω:1) ΜΗΝ και ξαναλεω ΜΗΝ κάνετε το λάθος που έκανα και πιστέψετε πως θα πάρετε την 5ημερη άδεια από Αυλώνα. Θα δοθεί η άδεια μαζί με τον επαναπατρισμό πριν το τέλος της θητείας... Μου λέγαν πως έτσι είναι καλύτερα, και τελικά όντως είναι! Στον Αυλώνα θα παρουσιαστείτε πανέτοιμοι να πετάξετε για Κύπρο. Κατά 99% θα κάτσετε μαξιμουμ 5ημέρες Αυλώνα ή και λίγο παραπάνω, εφόσον μάλλον οι πτήσεις θα γίνουν ανα γκρουπάκια, απολαύστε τις μέρες γιατί θα είναι μονο ξεκούραση. Αν σας χαλάσει το κλίμα Αυλώνα σκεφτείτε πως είναι μόνο λίγες μέρες και με αυτόν τον τρόπο θα εκτιμήσετε τα πάντα με το που πατήσετε πόδι στα στρατόπεδα της ΕΛΔΥΚ.2) Για κάποιον άλλο φίλο που ρώτησε: Προσωπική μου άποψη, από αυτά που έχω δει -και περάσει- είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να σε κόψουν εαν δηλώσεις για ΕΛΔΥΚ, αλλά πάντα ασφαλώς υπάρχει κι ένας ακανόνιστος παράγοντας, που μπορεί κάποιος να δηλώσει και να μην τον πάρουν (απίθανο κατά τη γνώμη μου) Με το καλό να ρθείτε η Β ΕΣΣΟ, τα λεμε με το που γυρίσουμε 6-8Μάη από άδεια. Λίγο υπομονή στην αρχή απλά... Ο ΛΔ, σας περιμένουμε!

Γεια σας παίδες, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει Υγειονομικο στην ΕΛΔΥΚ; Θα κόψω την αναβολή μου τον Μαιο και λόγω πτυχίου μάλλον θα μπω υγειονομικό (Ιατρικά Εργαστήρια ΤΕΙ), και σκεφτόμουν όταν παρουσιαστώ να δηλώσω Κύπρο. Τι ισχύει παίδες;
Με εκτίμηση,
Ρωμανός
Με εκτίμηση,
Ρωμανός
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Εκπαίδευση στην ειδικότητα θα κανουμε δηλαδή στην κύπρο και οχι αυλώνα;
Dimitiris.t έγραψε:Εκπαίδευση στην ειδικότητα θα κανουμε δηλαδή στην κύπρο και οχι αυλώνα;
Ακριβώς.
Να ρωτησω κάτι πάω Κύπρο... ΕΛΔΥΚ... τωρα που βγήκε ο άλλοςκαι έγινε σουλτάνος... παίζει να πεσει Ξύλο στη Κύπρο
Αν είναι να γίνει κάτι, δεν θα λάβει μέρος αποκλειστικά στη Κύπρο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης