ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
M.i.Ke

Δημοσίευση από M.i.Ke »

Καλησπέρα και από μένα παιδιά Δευτέρα παρουσιάζομαι Αυλώνα με ειδικότητα Χειριστής TOW (Δεν ξέρω τι είναι αυτό) μήπως γνωρίζετε σε ποιό τάγμα στην Κύπρο έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να πάω καθώς δεν είδα να αναγράφεται πουθενά η ειδικότητα μου στις παραπάνω αναρτήσεις
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 56
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το TOW είναι αντιαρματικό.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

M.i.Ke έγραψε:Καλησπέρα και από μένα παιδιά Δευτέρα παρουσιάζομαι Αυλώνα με ειδικότητα Χειριστής TOW (Δεν ξέρω τι είναι αυτό) μήπως γνωρίζετε σε ποιό τάγμα στην Κύπρο έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να πάω καθώς δεν είδα να αναγράφεται πουθενά η ειδικότητα μου στις παραπάνω αναρτήσεις

Ανέφερα και την ειδικότητά σου στο προηγούμενο μήνυμά μου συνεπώς το αυτό ισχύει και για εσένα.

Προορίζεσαι για να πας σε Λόχο υποστηρίξεως (ΛΥΤ) σε ένα εκ των δύο Ταγμάτων που αναφέρθηκαν και παραπάνω (1ο ή 2ο).

marios

Δημοσίευση από marios »

Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Παρουσιάζομαι την τετάρτη Αυλώνα και δικαιούμαι 8μηνη θητεία για να δηλώσω ΕΛΔΥΚ πρέπει να αρνηθώ την μειωμένη θητεία και να κάνω 9 μηνο;
manthos

Δημοσίευση από manthos »

Καλησπέρα. Θέλω και εγώ να κάνω μια ερώτηση, η οποία μάλλον θα εχει απαντηθεί. Παρουσιάζομαι αύριο στην Καλαμάτα. Το χαρτί κατάταξης αναγράφει ΥΕΑ. Για ΥΕΑ δέν ενδιαφαίρομαι αλλά ενδιαφαίρομε για ΕΛΔΥΚ. Πόσο πιθανό είναι να με πάρουνε αν δηλώσω ενδιαφέρον; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

manthos έγραψε:Καλησπέρα. Θέλω και εγώ να κάνω μια ερώτηση, η οποία μάλλον θα εχει απαντηθεί. Παρουσιάζομαι αύριο στην Καλαμάτα. Το χαρτί κατάταξης αναγράφει ΥΕΑ. Για ΥΕΑ δέν ενδιαφαίρομαι αλλά ενδιαφαίρομε για ΕΛΔΥΚ. Πόσο πιθανό είναι να με πάρουνε αν δηλώσω ενδιαφέρον;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

100% θα πας Κύπρο αν το δηλώσεις. Μην ανησυχείς.

Δήμος

Δημοσίευση από Δήμος »

Αδερφέ θα μπορέσεις να πας, είχαμε και εμείς έναν 8μηνιτη που τελείωσε νωρίτερα.316 Γ' ΕΣΣΟ 2011 1ο Τάγμα
Δημος

Δημοσίευση από Δημος »

Καλησπερα στην Ομαδα λοιπον 8μηνη κανονικα στην κυπρο υπηρετουν η θητεια στην κυπρο εινα πολυ καλη εγω προσωπικα επαναπατρισικα πριν 2 εβδομαδες και ηρθα διπλα στο σπιτι μου 100 φορες να εμενα στην κυπρο, Πειθαρχια ταξη καθαριοτητα και εχεις συνεχεια να κανεις κατι τα πρωινα να ασχοληθεις + οτι πληρωνεσαι γενικα στην κυπρο περασα καλα 339-20ΚΣ
Sven

Δημοσίευση από Sven »

Παιδια τα στρατοπεδα πεζικου στην ΕΛΔΥΚ ειναι το Συνταγμα, το 1ο και το 2ο Ταγμα σωστα; Γνωριζει καποιος σε ποιο απ τα τρια επικρατουν καλυτερες συνθηκες αυτη τη στιγμη;
panagiotis1992
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από panagiotis1992 »

Καλημέρα παιδια 2 ερωτησεις. Ξέρετε ποτε έρχεταιη β εσσο στη κυπρο; Δευτερον ποσες μερες ειναι η

αδεια του πασχα. Γτ σε μας ειπαν (10) αλλα κατι

ακουγεται για (8). Ευχαριστώ.

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Καλησπέρα. παρουσιαστικά στο Μεσολόγγι 7 Μαρτίου,24 ορκιστικαμε και τέταρτη 30 μπαινουμε για να μάθουμε που θα πάμε. δεν δηλωσα ελδυκ, κάτι που μετανιωσα. μπορώ να δηλωσω τώρα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα. Παρουσιαστικά στο Μεσολόγγι 7 Μαρτίου,24 ορκιστικαμε και τέταρτη 30 μπαινουμε για να μάθουμε που θα πάμε. Δεν δηλωσα ελδυκ, κάτι που μετανιωσα. Μπορώ να δηλωσω τώρα;

Δυστυχώς πλέον είναι αργά.

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Τέταρτη 30 Μαρτίου επιστρέφω Μεσολόγγι για να μας πουν που θα πάμε. δε δηλωσα ελδυκ και το μετανιωσα. μπορώ να κάνω κατι τωρα;
akyro

Δημοσίευση από akyro »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα. Παρουσιαστικά στο Μεσολόγγι 7 Μαρτίου,24 ορκιστικαμε και τέταρτη 30 μπαινουμε για να μάθουμε που θα πάμε. Δεν δηλωσα ελδυκ, κάτι που μετανιωσα. Μπορώ να δηλωσω τώρα;
Μόνο με βύσμα πλέον μπορεί να γίνει κάτι.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Ευχαριστω για τη απαντησης σας. Μου είπαν ότι όταν λαμβω το φύλλο πορείας μπορώ να πάω στο διοικητήριο φρουραρχείο κάτι τέτοιο. κ να επιλεξω ότι θέλω να πάω ελδυκ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες