ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Καλησπέρα και από μένα παιδιά Δευτέρα παρουσιάζομαι Αυλώνα με ειδικότητα Χειριστής TOW (Δεν ξέρω τι είναι αυτό) μήπως γνωρίζετε σε ποιό τάγμα στην Κύπρο έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να πάω καθώς δεν είδα να αναγράφεται πουθενά η ειδικότητα μου στις παραπάνω αναρτήσεις
Το TOW είναι αντιαρματικό.
M.i.Ke έγραψε:Καλησπέρα και από μένα παιδιά Δευτέρα παρουσιάζομαι Αυλώνα με ειδικότητα Χειριστής TOW (Δεν ξέρω τι είναι αυτό) μήπως γνωρίζετε σε ποιό τάγμα στην Κύπρο έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να πάω καθώς δεν είδα να αναγράφεται πουθενά η ειδικότητα μου στις παραπάνω αναρτήσεις
Ανέφερα και την ειδικότητά σου στο προηγούμενο μήνυμά μου συνεπώς το αυτό ισχύει και για εσένα.
Προορίζεσαι για να πας σε Λόχο υποστηρίξεως (ΛΥΤ) σε ένα εκ των δύο Ταγμάτων που αναφέρθηκαν και παραπάνω (1ο ή 2ο).
Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Παρουσιάζομαι την τετάρτη Αυλώνα και δικαιούμαι 8μηνη θητεία για να δηλώσω ΕΛΔΥΚ πρέπει να αρνηθώ την μειωμένη θητεία και να κάνω 9 μηνο;
Καλησπέρα. Θέλω και εγώ να κάνω μια ερώτηση, η οποία μάλλον θα εχει απαντηθεί. Παρουσιάζομαι αύριο στην Καλαμάτα. Το χαρτί κατάταξης αναγράφει ΥΕΑ. Για ΥΕΑ δέν ενδιαφαίρομαι αλλά ενδιαφαίρομε για ΕΛΔΥΚ. Πόσο πιθανό είναι να με πάρουνε αν δηλώσω ενδιαφέρον; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
manthos έγραψε:Καλησπέρα. Θέλω και εγώ να κάνω μια ερώτηση, η οποία μάλλον θα εχει απαντηθεί. Παρουσιάζομαι αύριο στην Καλαμάτα. Το χαρτί κατάταξης αναγράφει ΥΕΑ. Για ΥΕΑ δέν ενδιαφαίρομαι αλλά ενδιαφαίρομε για ΕΛΔΥΚ. Πόσο πιθανό είναι να με πάρουνε αν δηλώσω ενδιαφέρον;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
100% θα πας Κύπρο αν το δηλώσεις. Μην ανησυχείς.
Αδερφέ θα μπορέσεις να πας, είχαμε και εμείς έναν 8μηνιτη που τελείωσε νωρίτερα.316 Γ' ΕΣΣΟ 2011 1ο Τάγμα
Καλησπερα στην Ομαδα λοιπον 8μηνη κανονικα στην κυπρο υπηρετουν η θητεια στην κυπρο εινα πολυ καλη εγω προσωπικα επαναπατρισικα πριν 2 εβδομαδες και ηρθα διπλα στο σπιτι μου 100 φορες να εμενα στην κυπρο, Πειθαρχια ταξη καθαριοτητα και εχεις συνεχεια να κανεις κατι τα πρωινα να ασχοληθεις + οτι πληρωνεσαι γενικα στην κυπρο περασα καλα 339-20ΚΣ
Παιδια τα στρατοπεδα πεζικου στην ΕΛΔΥΚ ειναι το Συνταγμα, το 1ο και το 2ο Ταγμα σωστα; Γνωριζει καποιος σε ποιο απ τα τρια επικρατουν καλυτερες συνθηκες αυτη τη στιγμη;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλημέρα παιδια 2 ερωτησεις. Ξέρετε ποτε έρχεταιη β εσσο στη κυπρο; Δευτερον ποσες μερες ειναι η
αδεια του πασχα. Γτ σε μας ειπαν (10) αλλα κατι
ακουγεται για (8). Ευχαριστώ.
αδεια του πασχα. Γτ σε μας ειπαν (10) αλλα κατι
ακουγεται για (8). Ευχαριστώ.
Καλησπέρα. παρουσιαστικά στο Μεσολόγγι 7 Μαρτίου,24 ορκιστικαμε και τέταρτη 30 μπαινουμε για να μάθουμε που θα πάμε. δεν δηλωσα ελδυκ, κάτι που μετανιωσα. μπορώ να δηλωσω τώρα;
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα. Παρουσιαστικά στο Μεσολόγγι 7 Μαρτίου,24 ορκιστικαμε και τέταρτη 30 μπαινουμε για να μάθουμε που θα πάμε. Δεν δηλωσα ελδυκ, κάτι που μετανιωσα. Μπορώ να δηλωσω τώρα;
Δυστυχώς πλέον είναι αργά.
Τέταρτη 30 Μαρτίου επιστρέφω Μεσολόγγι για να μας πουν που θα πάμε. δε δηλωσα ελδυκ και το μετανιωσα. μπορώ να κάνω κατι τωρα;
Μόνο με βύσμα πλέον μπορεί να γίνει κάτι.ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπέρα. Παρουσιαστικά στο Μεσολόγγι 7 Μαρτίου,24 ορκιστικαμε και τέταρτη 30 μπαινουμε για να μάθουμε που θα πάμε. Δεν δηλωσα ελδυκ, κάτι που μετανιωσα. Μπορώ να δηλωσω τώρα;
Ευχαριστω για τη απαντησης σας. Μου είπαν ότι όταν λαμβω το φύλλο πορείας μπορώ να πάω στο διοικητήριο φρουραρχείο κάτι τέτοιο. κ να επιλεξω ότι θέλω να πάω ελδυκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες