panagiotis1992 έγραψε:Καλησπερα παιδια.8α ηθελα να ρωτησω αν παιρνουν δοκιμους στη Κυπρο.ευχαριστω
Όχι δεν παίρνουν πλέον.
panagiotis1992 έγραψε:Καλησπερα παιδια.8α ηθελα να ρωτησω αν παιρνουν δοκιμους στη Κυπρο.ευχαριστω
sasuke1990 έγραψε:Παιδιά σκέφτομαι να δηλώσω ΕΛΔΥΚ. Παρουσιάζομαι αυλώνα διαβιβάσεις 11 νοεμβρίου. Έχω κάποιες ερωτήσεις και αν έχετε την ευγένεια να μου απαντήσετε για να ξακαθαρίσω αν τελικά θα δηλώσω κύπρο ή όχι.
1) Δικαιούμαι απο ότι διάβασα 2 αεροπορικά πήγαινε έλα ξέχωρα απο αυτό που θα μας πάνε εκεί, ένα με c-130 και ένα με aegean. Με φτάνουν αυτά τα δύο για όλη την θητεία δύο μεγάλες άδειες ή θα πρέπει να βάλω απο την τσέπη μου; Ακτοπλοικά δικαιούμαι;
2) Στην κύπρο θα κάτσω 8 μήνες και θα πάρω 273 ευρώ για κάθε έναν απο αυτό ανεξαιρέτως αν θα λείπω σε άδεια ή όχι;
3) Επειδή έχω ακούσει ότι πέφτουν πολλές καμπάνες και πολλοί κάνουν 1-2 μήνες παραπάνω θητεία, αυτούς τους πληρώνεσε;
4) Οι καραβανάδες στο κέντρο λένε τα καλύτερα λόγια για την ΕΛΔΥΚ για να πείσουν τους φαντάρους να πάνε, κρύβεται κάτι πίσω απο αυτό; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να με ανησυχεί;
5) Είμαι επι πτυχίω φοιτητής στο πολυτεχνείο και θα παρουσιαστώ στο κέντρο με ειδικότητα διαβιβάσεις γνωρίζουμε αν θε με στείλουν σε συγκεκριμένο κέντρο στην κύπρο ή είναι θέμα τύχης βίσματος;
6) Αν με επαναπατρίσουν αυτό μετά απο πόσο γίνεται και μετα με στέλνουν αθήνα ή πάλι παραμεθόριο;
7) Κάτι τελευταίο συγγνώμη που σας έχω πρήξει γενικά η κατάσταση είναι ίδια με αυτή που ζούν οι φαντάροι έβρο και νησιά; Ή είναι αρκετά χειρότερα ως προς την πειθαρχία; Ευχαριστώ.
Nikolaras123 έγραψε:Καλησπέρα σας υπηρετώ στο 1ο τάγμα της Κύπρου είμαι Δ εσσο κανονικά επαναπατρίζομαι κατά τις 15 Μαρτίου αλλά λόγω οικογενειακών προβλημάτων θέλω να φύγω τώρα τον γενάρη πρόωρα. Οι μεταθέσεις μας όπως μας ενημέρωσαν θα βγούν αρχές γενάρη άρα μόλις γυρίσω απο άδεια 13 ιανουαρίου θα μπορέσω να ξέρω που πηγαίνω. Το ερώτημα μου είναι το εξής. Εάν ζητήσω να φύγω στις 15 γενάρη μέχρι τέλος του μήνα εφόσον η μετάθεσημου θα έχει βγεί θα έχω πάει στην μετάθεση μου ή θα με πηγαίνουν απο βδομάδασεεβδομάδα ; Παρακαλώ πολύ να απαντήσει εάν γνωρίζει κάποιο άτομο που ξέρει γιατί είναι σημαντικός ο λόγως που ρωτάω καθώς και οι ημερομηνίες.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες